Een weldaad voor je lichaam
Fijn apparaat, vooral in de winter, de infrarood voor je spieren en warmte en de zonnebank voor een kleurtje! Vraag me alleen af hoe ik die vier wants (insecten) achter het glas vandaan krijg...moet hiervoor de sunshower gedemonteerd worden? Ze zijn al geroosterd maar zie ze wel zitten...
Beste Heidi, Dank voor de positieve reactie van de Sunshower! Het is verstandig om via https://sunshower.nu/nl/service/service-aanvraag/ een service aan te vragen. Onze monteur kan dit dan op juiste manier verwijderen/schoonmaken. Wellicht nog even een blik werpen op de oorzaak indien dit kan. Met zonnige groet, Team Sunshower
Sunshower werkt perfect. Lekker zonnebaden met warmte in je eigen douche.
Beste Stefan, Fijn deze tevreden reactie te lezen. Wij hopen dat u er nog veel plezier van zult hebben! Team Sunshower.
Goede ervaring, goede uitleg. Ik wilde een bescherming leggen op het randje van de douche deur. Monteur had zelf een bescherming bij maar stond er naast en een aantal keer op het randje van de douche deur...slordig
Beste Tanny, Dank voor uw reactie. Wij zullen deze feedback delen met onze monteurs. Verder hopen wij dat u veel weldaad heeft bij het gebruik van de Sunshower! Team Sunshower.
Voldoet geheel aan verwachtingen.
Beste Cor, Dank voor de fijne reactie. Wij wensen u nog veel plezier wellness plezier van de Sunshower! Team Sunshower.
Hij doet wat in de prospect staat Goed voor de spieren en in de winter een licht gebruinde huid. Installatie was ook perfect geregeld.
Beste Ton, Hartelijk dank voor de mooie reactie. Wij wensen u nog veel plezier van de Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Sunshower werkt prima. De montage was snel en netjes. Wij zijn er blij mee
Beste Peter, Dank voor het mooie compliment! Geniet van de Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Als je na het douchen een lap of trekker over de voorkant haalt, springt het apparaat aan. Het was de bedoeling dat er een vertraging op de aan/uit-knop zat... Na gebruik koelt het apparaat af. Dat doet het door de ventilator nog 5 minuten door te laten loeien. Om me op de hoogte te stellen dat het ding in de afkoelstand staat, knippert het aan/uit-lampje. Heel vriendelijk, maar dat had ik al gehoord... Service voor de dove medemens? Oke, prima. Het apparaat doet waar het voor gekocht is: comfortabele warmte afgeven.
Beste Frank, Dank voor uw reactie. De bediening kan soms gevoelig zijn, als dit meerdere keren gebeurd kunnen wij hier een andere software op zetten. Alle Sunshowers koelen 4 minuten af om oververhitting te voorkomen. In de Pure-lijn knippert hij en bij de Deluxe en Combi is dit door middel van 4 ledjes die aflopen. Als u het fijn vindt kunt u op https://sunshower.nu/nl/service/service-aanvraag/ een service aanvraag indienen, zodat wij een andere software kunnen installeren en u wellicht wat meer tevreden kunnen maken. Zonnige groet, Team Sunshower
De Sunshower is heerlijk tijdens het douchen maar ook zonder douchen en doet het lichaam goed
Beste heer/mevoruw Kooistra, Fijn om te horen dat u tevreden bent met de Sunshower. Deze kan inderdaad ook zonder douchen gebruikt worden, hij zal dan alleen wat warmer aanvoelen. Wist u dat door de effectieve warmte van de infraroodlamp de poriën verwijden? Dit zorgt voor een betere en effectievere dieptereiniging van de huid waardoor de huid er gezonder gaat uitzien. Daarnaast zorgt infrarood ervoor dat voedende en hydraterende crèmes intensiever en sneller worden opgenomen. Geniet er van! Zonnige groet, Team Sunshower
Fijn om voor te staan, slaat automatisch weer af Gebruik het erg veel
Beste Pien, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat de Sunshower u bevalt, geniet er van! Zonnige groet, Team Sunshower
Sinds wij de Sunshower in huis hebben , wordt de Sunshower door het hele gezin gebruikt. Na het sporten wordt veel gebruikt van de infra rood. Een dochter gebruikt deze voor haar eczeem op haar benen, met een goed resultaat.
Beste Pieter, Hartelijk dank voor de positieve reactie. De UV-lampen in het apparaat worden ook door ons zusterbedrijf Dermasun gebruikt voor lichttherapie. Fijn dat het werkt! Op https://sunshower.nu/nl/7-feiten-over-vitamine-d/ kunt u zien waar het vitamineD van de Sunshower nog meer goed voor is. Geniet er van! Zonnige groet, Team Sunshower
Vriendelijk, snel en kundig. Bij storing direkt geholpen door de klantenservice, zeer vriendelijke en nette monteur die meer gerepareerd heeft dan om gevraagd. Meteen ook nieuwe ventilatoren geplaatst, die veel stiller zijn. Echt top en geen kosten.
Beste Gerard, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de service en na de reparatie ook over het product. Wij geven dit zeker door aan de monteur. In deze bijzondere tijd is een uitspraak als deze erg waardevol. Geniet van de extra wellness! Zonnige groet, Team Sunshower
Het is een ontspanningsmoment, en het heeft ook nog een dubbele positief op je lichaam. Wij zijn half 50 en merken er echt wel positieve reacties van het lichaam. Denk aan gewrichten, spieren. TOP!!! Wij hebben de Sunshower niet in een werkende douche staan. Dus wij douchen niet gelijk. Maar dan nog een fijne ervaring.
Beste Petra, De Sunshower kan inderdaad ook zonder douche gebruikt worden. Fijn dat deze in de smaak valt! Als u het leuk vindt om te lezen wat de infrarood functie doet met het lichaam kunt u een kijkje nemen op https://sunshower.nu/nl/gezondheid/infrarood/ . Geniet er van! Zonnige groet, Team Sunshower
De vriendelijke monteur kwam netjes op de afgesproken tijd en heeft de plaatsing snel voor elkaar gemaakt.
Beste Jordy, Fijn dat u tevreden bent met onze service. Dit doet ons goed, zeker in deze bijzondere tijd. Geniet van de Sunshower! Zonnige groet, Team Sunshower
We hebben de sunshower nu een half jaar in gebruik. En maken veel gebruik van de infrarood functie, we hebben gekozen voor een Combi die ook Uv licht geeft. Het enige nadeel is dat er een bepaald aantal minuten voor (timer) is en niet constant en het daarna eventjes moet afkoelen voordat het weer aan kan. Dankzij de infrarood functie kom ik mijn zwangerschap bijna pijnloos door! Het is een top product! Die zeker mee gaat als we ooit willen verhuizen.
Beste Michelle, Hartelijk dank voor de positieve reactie. Fijn om te horen dat deze bevalt. De timer op het apparaat is om oververhitting te voorkomen. Let wel op met zwangerschap dat de Sunshower niet te vaak gebruikt wordt in verband met de warmte. De infrarood warmte werkt tot 6 mm in de huid, maar het moet niet te warm worden voor de baby. Het UV-licht kunt u beter niet gebruiken tijdens de zwangerschap om extra pigment vlekken te voorkomen. Geniet van de Sunshower en nog eventjes van de zwangerschap! Zonnige groet, Team Sunshower
Na eerst jaren een infrarood cabine gehad te hebben, maken we in ons nieuwe appartement gebruik van de sunshower de luxe. We kunnen deze niet meer missen tijdens het douchen, heerlijk die warmte.
Beste Wilma, Goed om te horen dat u geniet van de Sunshower. Vooral met het mooie weer tegemoet is het belangrijk om de UV-functie ook te gebruiken, zodat uw huid gewend blijft aan zonlicht en u minder snel verbrand. Zonnige groet, Team Sunshower
wij zijn beide senioren een heerlijke regendouche met een heerlijke warmte van de sunchower gewoon verwennen
Beste heer/mevrouw Outjer, Wat leuk om te horen dat u zo geniet van de extra warmte. Geniet er van! Zonnige groet, Team Sunshower
Geeft direct warmte en stopt direct zodra je hem uit zet. Ventilator maakt behoorlijk lawaai. Eenvoudige installatie. Goede beschrijving.
Beste jos, Hartelijk dank voor uw reactie. Wellicht kunnen wij nog iets doen aan het geluid. Mocht u dit willen kunt u via https://sunshower.nu/nl/service/service-aanvraag/ een aanvraag indienen. Wij wensen u veel plezier met uw Sunshower! Zonnige groet, Team Sunshower
In onze nieuwe en verbouwde levensloopbestendige woning, met de blik op ouder worden, niet voor een bad gekozen, hoe kom ik er straks in en uit, maar voor een Sunshower. De twee keer 750 W IR moet de warmte in ons lichaam pompen. Mijn eerste ervaringen zijn positief en ik ga er van uit dat dit zo blijft in de hopelijk vele jaren die komen gaan. Daarom nog niet alle vijf sterren.
Beste Stef, Dat is een mooie toevoeging. Wist u dat de infrarood er voor zorgt dat er een snellere bloedsomloop is en zorgt dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de aanvoer van voedings- en bouwstoffen wordt versneld. Van deze processen profiteren niet alleen de spieren en de huid, maar het gehele lichaam. Geniet er van! Team Sunshower
Lekker even opwarmen tijdens en na het douchen. Goed voor de spieren en botten
Goede morgen Tonny, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hopen dat u hier nog lang plezier van kunt hebben! Team Sunshower
Gewoon een fijn ding. Maar de producent kan wel wat duidelijker zijn over de veiligheid van (vooral) het gedeelte met het UV licht.
Beste Martin, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! De feedback nemen wij zeker ter harte. Voor nu kunt u kijken op onze website over de veiligheid van onze UV lampen. https://sunshower.nu/nl/gezondheid/veiligzonlicht/ Met zonnige groet, Team Sunshower
De warmte van de sunshower is heerlijk, voorheen had ik een infraroodcabine, ook heerlijk, maar die nam zoveel plaats in beslag, en nu terwijl je onder de douche staat meteen in een klap ook de infraroodwarmte erbij, bespaart je dus ruimte en tijd!!! T enige minpuntje wat ik kan bedenken, dat hij afgesteld staat op 10 minuten, zou fijn zijn als je dit ook zelf in zou kunnen stellen...
Beste Valerie, Wat fijn dat de Sunshower als goede vervanger dient voor de infraroodcabine ! De afgestelde sessie van 10 minuten behoedt u voor te lang douchen ;) Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met zonnige groet, Team Sunshower
Kocht een sunshower xl infrarood via de badkamersspecialist. Werd geplaatst doch de kabel was beschadigd bij installatie waardoor de sunshower niet werkte. Ik vroeg de fabrikant om een vervangkabel omdat de installateur dit precies niet snel voor elkaar kreeg. Dezelfde week nog een kabeltje toegestuurd gekregen ! Fantastisch! Heerlijk warm en aangenaam douchen en zeer ontspannend voor het lichaam. Zeer goede aankoop!
Beste Brigitte, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Ik zal het compliment doorgeven het de Serviceafdeling ;) Met zonnige groet, Team Sunshower
Prima apparaat
Beste van de Velden, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier van het apparaat! Met zonnige groet, Team Sunshower
De sunshower zit nu anderhalf jaar ingebouwd in onze badkamer en hij heeft ons nog niet in de steek gelaten. De buren vinden dat-ie wat veel herrie maakt, maar wij zinden dat best meevallen. We zetten 'm heel graag aan!
Beste Eric, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Als u er maar van kan genieten he ;) Met zonnige groet, Team Sunshower