In een woord geweldig
Beste Jan, Dank u wel!! Geniet ervan :) Met zonnige groet, Sunshower
Bij plaatsen van een inloopdouche (toch iets frisser douchen) leek het mij een goed idee om bij het verlaten ervan verder op te kunnen warmen voor een inbouw Sunshower (Pure White). En dat is ook gebleken: als hardcore mountainbiker (in weer en wind) stond ik soms 15 min of langer onder een hete douche en dat doe ik nu helemaal niet meer. Daarentegen is het nu kort douchen en heerlijk (verder) opwarmen voor een IR-lamp. Voor de Belgen is het misschien belangrijk om te weten dat door de plaatsing van het toestel in zone 2 dit voor de elektrische keuring geen struikelpunt vormt. Enig minpuntje is de luidruchtige koeling (sterk gereduceerd door de inbouw van het toestel en de uitblaas in een andere ruimte) die tijdgestuurd is (4 min): waarom die niet laten afhangen van een temperatuursensor waardoor de koeltijd (lawaai) bij kort gebruik toch beperkt wordt? Maar dat kan de pret niet drukken en ik ben dus heel blij met het toestel en kan het sterk aanbevelen.
Beste Eric, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo veel profijt heeft van de Sunshower :) De tip wordt doorgegeven aan het R&D team! Met zonnige groet, Team Sunshower
Elke dag gebruik ik de infrarode lamp om mijn spierpijn te verminderen.Het wordt al minder. Gebruik dit nu 3 weken. De ultra violette lamp geeft mij weer energie en gebruik hem om de dag s'-morgens. Heerlijk
Beste Th. Verheull, Wat fijn dat u zo tevreden bent met het product! Geniet ervan :) Met zonnige groet, Team Sunshower
We hebben in onze beide douches elk een sunshower pure xl. Heerlijk warm tijdens het douchen en minder last van rug en spierpijn. Een genot.
Beste Piet, Bedankt voor uw mooie beoordeling : ) Geniet ervan! Met zonnige groet, Team Sunshower
We hebben de sunshower nu ruim drie maanden in gebruik en we gebruiken het infrarood vrijwel dagelijks, een weldaad voor pijnlijke spieren en rug! De UV lampen worden zoals ook in de gebruiksaanwijzing staat gedoseerd gebruikt, maar de ervaringen daarmee zij ook heel goed. Er is een puntje dat verbeterd zou kunnen worden: Aan de onderkant van het glas blijft steeds een beetje water achter na het douchen en het droogmaken daarvan gaat een beetje lastig
Beste Lily, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo veel gebruik maakt van de Sunshower, geniet ervan! De feedback wordt doorgegeven aan het R&D team : ) Met zonnige groet, Sunshower
Wij hadden een storing, gebeld en afspraak gemaakt dat ging heel snel. Monteur is geweest ook erg vriendelijk en wist al snel de oorzaak van de storing na uitleg van ons wat er aan de hand was. Na de reparatie getest goede adviezen gehad en alles doet het weer. Daar zijn we erg blij mee. Met dank aan de monteur en aan Sunshower voor de vriendelijke en snelle services.
Beste Andre, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Ik zal het compliment doorgeven aan de monteur : ) ! Geniet ervan! Met zonnige groet, Team Sunshower
In plaats van een bad vind ik de sunshower een heerlijke manier om even te ontspannen
Beste Pauline, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u de zelfde ontspanning vindt in de Sunshower. Geniet ervan! Met zonnige groet, Team Sunshower
Met onze infrarood sunshower ingebouwd in de inloop douche is het telkenmale een heerlijk en relaxt ..badritueel....gezien we ons ook afdrogen in de infraroodzone genegeerd onze spiermassa...en het bijkomende voordeel mijn douche wordt steeds netjes gedroogzeemd omdat het net tot de timer afslaat nog heerlijk van de zalige warme kan doorgenieten. R.van massenhove.
Beste Romy, Fijn dat u zo geniet van uw Sunshower! Bedankt voor uw mooie beoordeling : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
Heerlijke warmte ervaring, vooral nu in de wintertijd. Zowel de zonnebank als de infrarood wordt hier frequent gebruikt. Van de zonnebank krijg je een lekker, maar niet overdreven, kleurtje. Zeker geen spijt van onze sunshower. Een echte aanrader.
Beste Maria, Wat goed om te dat uw geniet van de Sunshower ! Bedankt voor uw mooie beoordeling :) Met zonnige groet, Team Sunshower
Dagelijks zetten wij onze Sunshower infrarood module op in onze inloopdouche om het plezier van de warmte en spierrelaxatie te mogen ervaren! Ook onze puberende tieners vonden dit een TOP idee van hun ouders om hier voor te kiezen in de douche! ;-) :-) Kortom: iedereen blij in ons gezin met de Sunshower keuze!
Beste Stijn, Goed om te horen dat het hele gezin met veel plezier van de Sunshower gebruik maakt! Geniet ervan : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
Prettige ervaring, zeer goed voor de spieren
Beste Marie-Jeanne, Wat fijn dat u de Sunshower als prettig ervaart! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
Na veel wikken en wegen hebben wij een Sunshower gekocht, een hele hap uit ons budget. Maar nu naar enkele maanden gebruik, zijn wij super blij met de Sunshower. Heerlijk voor de spieren en gewrichten om soepel te blijven. Het voldoet volledig aan onze verwachting.
Beste Lia, Wat fijn dat het helemaal voldoet aan uw verwachtingen! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower :) Met zonnige groet, Team Sunshower
Mijn vrouw heeft reuma en ik heb soms last van mijn rug. Als we tijdens het douchen de Sunshower gebruiken,kunnen we vernemen dat de warmte de kwaal verlicht.
Beste Jan, Wat fijn voor uw vrouw en u dat de infraroodlampen de pijn verlicht! Wij wensen u nog veel plezier van de Sunshower :) Met zonnige groet, Team Sunshower
Ik ben erg tevreden over dit product. Helaas was er een defect. Gelukkig snel een monteur geweest. Zeer vriendelijk en het probleem was gelukkig snel verholpen. Dank hiervoor!
Beste Yvonne, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
De sunshower is een geweldig product; we gebruiken hem elke dag! Mijn man is fan van de infrarood, onze zoon inmiddels ook, die doucht bij ons vanwege de infrarood na de voetbaltraining, en ik vind het UV licht heel prettig
Beste Piëta , Goed om te horen dat de hele familie ervan geniet :) Wij wensen u en uw familie veel plezier van de Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Wij hebben de Sunshower Pure White XL inbouw. Wij hebben deze zelf geïnstalleerd. Dit ging heel makkelijk. Wij hadden alleen een melding gedaan, omdat de Sunshower na ong. 3 minuten al afsloeg ipv. 10 minuten te werken. De servicemonteur is geweest en dit euvel bleek te liggen aan het feit dat onze wand, waarin wij de Sunshower hadden geplaatst nog open lag. (wij hebben een muur bijgebouwd van profielen en daarin de Sunshower geplaatst. De binnenkant in het douchedeelwas wel al betegeld, maar de buitenkant aan de gangkant hadden wij nog open gelaten. De temperatuursensor van de Sunshower werkt het beste en goed als er een dichte omgeving is, dus een afgesloten muur. Hoewel het "probleem" dus bij ons lag heeft Sunshower het op een alternatieve manier opgelost en hiervoor ons niets berekend. Dit vinden wij een TOP service. Wij gebruiken de Sunshower bijna dagelijks en wij vinden het echt een weldaad onder de douche. Ook helpt het om vermoeidheid en pijnlijke spieren en gewrichten te verminderen. Het enige wat wij nog kunnen zeggen is: echt een aanrader!
Beste PW, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Ik heb uw complimentje doorgegeven aan de monteur :) Wij wensen u veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
douchen is weer een feest; in de koude doucheruinte kan ik zo instappen als de sunshower aangaat en war een aangename warmte tijdens het douchen èn afdrogen. Goud voor het ouder wordende lijf!
Beste Louis, Wat fijn dat het weer een feestje is in uw badkamer :) Wij wensen u nog veel plezier van de Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Prettig geholpen, op korte termijn. Eerst een mail, daarna nog herinnerings mail, met het precieze tijdvak. Je zou willen dat overal zo’n service was. Bedankt
Beste Nicole, Fijn dat u tevreden bent over de service :) Wij wensen u veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
We hebben sinds kort een sunshower laten installeren. De installatie verliep gesmeerd, afspraken netjes nagekomen en tot nu toe maken we er met veel plezier gebruik van. Zowel de infra rood stand als de zonnebankstand zijn allebei erg prettig.. met name in de donkere dagen van het jaar.
Beste Marjolein, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u nog veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
Ik had er nog nooit van gehoord toen men het ons in de toonzaal demonstreerde. Mijn man is zware rugpatiënt en de sunshower is in de eerste plaats voor hem bedoeld. Maar ik wil ook niet meer zonder, hoor! Zalige bijverwarming als je onder de douche staat.
Beste Pascale, Wat fijn dat u beide van de Sunshower kan genieten! Wij wensen u er nog veel plezier van : ) Met zonnige groet, Team Sunshower
We wisten eigenlijk het bestaan er niet van, maar na een demonstratie waren we al voor 70% overtuigd. Nadat we beslist hadden welk type, hadden we de knoop doorgehakt om voor een sunshower combi te gaan, ook omdat m'n vrouw regelmatig last heeft van een pijnlijke nek. Na het installeren van deze sunshower, wat eigenlijk mooi oogt, waren we beide zeer sterk verrast van het effect hiervan, een mooi kleurtje en lekker warm met de infrarood straling. Ondertussen heb ik een geblokkeerde rug gehad, en ja hoor het werkt zeer ontspannend en na een sessie is de last vééél minder. Het zijn dus geen verkoopspraatjes en raadt het iedereen aan. Mocht ik ooit nog eens voor de keuze staan doe ik het onmiddellijk terug. topproduct!!!
Beste Frederic, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel plezier van de Sunshower Combi :) Met zonnige groet, Team Sunshower
Een prima ontspanning naar een lange dag
Beste Ben, Wat fijn om te horen dat de Sunshower u ontspanning geeft! Geniet ervan :) Met zonnige groet, Team Sunshower
Installatie heeft plaats gevonden in de zomerperiode. Dan heb je geen echte behoefte aan extra warmte op je lichaam. Ik heb me hierdoor afgevraagd of het wel een goede keuze is geweest. Nu zitten we in een koelere periode en nu ervaar je de warmte zoals het bedoeld is. Een Sunshower is een grote extra luxe in je badkamer.
Beste Eloi, Naarmate de koudere tijden dichterbij komen, zult u steeds blijer worden met uw aankoop. Geniet van uw Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Sinds 4 maanden gebruiker van sunshower in onze nieuwe badkamer. Geen spijt van aankoop. Gebruik hierdoor wel meer douchewater omdat ik langer onder douche blijf staan.(:-)
Beste Wim, Wat goed dat u zo geniet van het apparaat! Misschien moet u nadenken om een spaardouchekop te nemen, dit verbruikt 40% minder water per minuut. Misschien voelt u zich dan iets minder schuldig als u toch wat langer doucht. Nog veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
11/2 jaar in bezit van de inbouw sunshower. Zonder douchen is niet meer leuk eigenlijk. Knus en lekker. Echter sinds deze week springt hij af en tie spontaan aan?? Ik heb nu deze reactie en een mail gestuurd en hoop dat geen ernstig probleem is. Ng even afwachten op antwoord en hopelijk snel weer gemaakt?
Beste Jessica, In het systeem zie ik dat de monteur vandaag is langs geweest. Nu kunt u als het goed is weer van uw apparaat genieten zoals het hoort, zonder dat ie uit het niets aanspringt. Met zonnige groet, Team Sunshower