Heerlijk altijd warmte en ontspannen schouders tijdens en na het douchen. Het voelt echt als je eigen wellness thuis.
Beste Karlijn, Dank voor uw positieve beoordeling! Wanneer u veel last ondervindt van het geluid dat de Sunshower na een sessie maakt, adviseren wij u om contact op te nemen via [email protected] Wij wensen u in ieder geval nog veel plezier van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Weldadige Comfort tijdens douchen. Voldoende vitamine D in winter.
Beste Hein, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Ik heb dat aangeschaft omdat ik met rugpijn zit en verkrampte spieren heb na lang staan. Het helpt de spieren te ontspannen en me veel beter te voelen.
Beste Francine, Wat fijn dat u veel baat heeft bij de heerlijke warmte van de Sunshower Combi! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Beste Ed, Dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Zeer tevreden over de werking en gebruik.
Beste Lou, Wat een prachtige beoordeling! Dank daarvoor. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Blij dat ik de beslissing heb genomen. Heerlijk, comfortabel en ( voor mij) een heerlijke luxe. Prima aanschaf.
Beste Dicky, Dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u baat heeft bij de heerlijke warmte van de Sunshower. Wij wensen u nog veel plezier van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Leuk apparaat,geeft veel warmte in doucheruimte.
Beste Herman, Dank voor uw positieve beoordeling! Wat betreft uw opmerking over het lawaai, adviseren wij u om contact op te nemen via [email protected] Wij wensen u nog veel plezier van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
prima intense warmte.
Beste Andre, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Bankje in badkamer laten maken voor de sunshower. Echter veel te warm om daar voor te zitten. Wat is gebruikelijke afstand?
Beste Jan, Dank voor uw positieve beoordeling. Wat betreft uw vraag over de afstand i.v.m. de warmte adviseren wij u om contact op te nemen via [email protected] De technische dienst kan u hier dan meer over vertellen. Wij wensen u nog veel plezier van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Na het trainen is het heerlijk om gebruik te maken van de infrarood functie om je spieren weer soepel te maken. Vooral 's avonds voor het slapen gaan. De zonfunctie gebruiken we meer om een heel klein beetje bij te kleuren maar vooral in de winter lijkt me dit fijn om te gebruiken, ook als aanvulling op het zonlicht. Voor mensen die weinig buitenkomen zou het een goede manier kunnen zijn om hun vitamine D gehalte op peil te houden.
Beste Thom, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo geniet van uw Sunshower. Uw opmerkingen over de bediening, nemen wij hier intern mee. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Snel lekker warm op de plek waar je aan het douchen en afdrogen bent
Beste Gerard, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Kortom, genieten!
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Werkt perfect zoals verwacht. Heerlijk tijdens het douchen.
Beste Albert, Wat een prachtige beoordeling! Dank daarvoor. Wat fijn om te lezen dat uw Sunshower aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Beste heer of mevrouw Goemaat, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Heerlijke diepe opwarming na surfen of gewoon vermoeiende spieren ontspannen. 1 Uv lamp was kapot gegaan maar dit probleem professioneel en kostenloos opgelost. Top bedrijf met een goed product.
Beste heer of mevrouw Meijer, Wat fijn dat u veel baat heeft bij de heerlijke warmte van het IR licht. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Warmte dringt goed door in de huid
Beste Cor, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Beste Adri, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Fraai design en mooi in een muur geplaatst. Echt heerlijk die warmte voor je spieren.
Beste Jolanda, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u geniet van het effect van de Sunshower. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower.! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Ontspannend, rustgevend, helend voor vermoeide spieren en gewrichten.. na een zware lesdag een moment helemaal voor mezelf.
Beste Danny, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u de ontspanning bij gebruik van de Sunshower zo goed ervaart! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Beste Dirk, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Heerlijk die (extra) warmte tijdens het douchen.
Beste Marinus, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Geeft heerlijke warmte tijdens douchen.
Beste heer of mevrouw Van Engelen, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Geniet van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Prima om in alle jaargetijde je spieren en je kleur te verzorgen. Voldoet prima.
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen dat het mankement naar tevredenheid is opgelost. Geniet van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
werkt erg goed
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Geniet van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Heerlijk warm, lang genoeg. Gelijk licht therapie
Beste Cees, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat u zo geniet van de Sunshower. Dat u niet direct kunt schakelen tussen de uv- functie en de infrarood functie heeft te maken met oververhitting van het apparaat. Hier valt helaas niets aan te veranderen. Wij wensen u in ieder geval nog veel plezier met uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower