Heerlijk wakkerworden en heel fijn tegen spierpijn!
Geachte heer of mevrouw, Bedankt voor uw reactie en beoordeling. We nemen uw feedback betreffende de lastigheid van het inbouwen mee en zullen dit intern bespreken. Wat fijn om te lezen dat u zo geniet van de Sunshower, daar doen we het voor. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
De SunShower combi word gebruikt meestal na het hardlopen en sporten,ook als je spierpijn hebt ,bv rug , is het zeer heilzaam.Ook 1 keer helemaal verregend en onderkoeld voor de Sunshower, en toen een uurtje in bed ,daarna weer de oude.Het gebruik is 95% de IR stand.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u zo veel baat heeft bij het gebruik van de infrarood functie na het sporten. Wij wensen u nog veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Goede en snelle service
Beste Bert, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Beste heer Schuiten, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Vanwege de warme zomer nog maar matig gebruikt,echter de enkele keren zijn zeer prettig ervaren. Heeft daarnaast ook nog een prima uitstraling in onze nieuwe badkamer.
Beste Christiaan, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat de Sunshower mooi staat in uw badkamer en dat u het gebruik als zo prettig ervaart. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Heerlijk douchen en zonnen tegelijk, ook fijn om de warmte van de infrarood lampen te ervaren.
Beste Yo, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat de Sunshower aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Tevreden van deze koop. Juist geïnstalleerd. Nu te warm maar zullen dit zeker meer gebruiken bij lagere temperaturen
Beste Etienne, Bedankt voor uw reactie. Als u reviews wil lezen van mensen die iets schrijven over de uv-functie, kunt u dit doen op: https://www.klantenvertellen.nl/referenties/sunshower Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower en hopen dat deze aan al uw verwachtingen zal voldoen. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Het infra rood gedeelte gebruik ik voor mijn pijnlijke voeten. Ik plaats ze op een krukje en zelf zit ik wat hoger. Zo kan ik ook mijn knieën en handen tegelijk behandelen. Omdat het toestel maximum 8 minuten werkt per beurt, verveelt het niet en wordt het een bijna dagelijkse gewoonte. De pijn nam af na enkele dagen. Volledig verdwijnen doet ze niet. Enkele dagen overslagen en de pijn komt stilaan harder terug. Dus weer aan het toestel.
Beste Walter, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat het infrarood een positieve uitwerking heeft op de pijn. Wij nemen uw feedback betreffende het geluid mee en zullen dit intern bespreken. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Heel fijn voor de rugklachten en stijfheid in de ochtend
Beste Cynthia, Bedankt voor uw beoordeling. Heel fijn om te lezen dat de Sunshower een positieve werking heeft op de rugklachten en stijfheid. Wij hopen dat u nog vele jaren zult genieten van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Mooi design, makkelijk te bedeinen
Beste Yolanda, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat de Sunshower aan u verwachtingen voldoet. Geniet van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Heeft een positieve invloed op mijn (kleine-) fysieke ongemakken. Is gemakkelijk in de bediening. Nodigt beslist uit tot gebruik van het apparaat!
Beste Gerard, Bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer. Heel fijn om te horen dat de Sunshower een positieve werking heeft op uw gezondheid. Wij hopen dat u nog vele jaren zult genieten van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
werk heel goed bij spierpijntjes, vermoeidheid en als je het heel koud hebt. Zou er niet meer zonder kunnen.
Beste Ed, Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u zoveel baat heeft bij het gebruiken van de infrarood. Dit licht is speciaal ontwikkeld om uw spieren te laten ontspannen en indien u pijn heeft dit te verlichten. Geniet van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Goede service, zeer tevreden
Na plaatsing door aannemer bleek de aan/uit knop niet goed te werken. Door servicedienst snel en adequaat opgelost.
Beste Alfred, Bedankt voor uw reactie. We nemen uw feedback betreffende de warmte mee en zullen dit intern bespreken. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijk groet, Team Sunshower
Heerlijke ervaring die door het hele gezin gebruikt wordt.
Beste Bram, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u en uw gezin nog heel veel plezier van de Sunshower! Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Fijne ervaring bij rug- en nekklachten. Maar ook heel prettig als pijnverlichting bij vaatproblematiek.
Beste Karlijn, Bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer. Heel goed om te horen dat u zoveel baat heeft bij het gebruiken van het infrarood. Vervelend om te lezen dat de printplaat heeft los gelaten. Wij proberen iedere service aanvraag zo snel mogelijk te behandelen, echter doen zich soms situaties voor waardoor het helaas niet gaat. Onze excuses daarvoor! Mocht u in de toekomst tegen problemen aanlopen met uw apparaat, twijfelt u er niet aan om contact met ons op te nemen. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
apparaat voldoet aan onze verwachtingen
Beste Gert, Bedankt voor uw reactie en beoordeling. Het is van belang dat de glasplaat na elke douchebuurt goed wordt droog gemaakt, met een trekker of een doekje zodat de druppels niet opdrogen. Goed om te lezen dat de Sunshower aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Wij waren bij aanschaf al tevreden met onze sunshower. Toen wij een tijdje later een storing kregen, is er een monteur gekomen die het probleem (upgrade) perfect heeft verholpen. Tevens heeft hij ons een paar handige tips gegeven. Wij waren dan ook zeer content met het snelle en aqurate oplossen van het probleem, waarbij de monteur zeer netjes te werk ging.
Beste Mathieu Bedankt voor uw beoordeling. Geniet van uw Sunshower!
Infrarood is heerlijk na het sporten, minder last van spierpijn als ik de Sunshower na het sporten gebruik. Bovendien heerlijke comfortabele warmte. UV functie nog niet gebruikt, hier verwacht ik in de donkere maanden veel profijt van te hebben.
Beste Robin, Hartelijk danken voor uw beoordeling en uw mooie cijfer. De installaties van alle inbouwapparaten zijn gesplitst in 2 delen. Deel 1 zijn de voorbereidende werkzaamheden en deel 2 is de eindmontage van de Sunshower. Alle installatiehandleidingen per product zijn te downloaden op onze website. Heel fijn om te lezen dat de Sunshower aan uw verwachtingen voldoet en dat u heerlijk geniet van de infrarood werking. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Beste dhr./mevr. Osterkamp, Bedankt voor uw beoordeling. Geniet van uw Sunshower!
Nadat wij het (oude) apparaat hadden gekregen ging helaas al snel een lamp kapot. Deze is zeer netjes vervangen onder garantie. Helaas heeft dat euvel zich nog een paar keer voorgedaan en werd het steeds opgelost. Iets nadat de garantie was versteken sneuvelde er weer een lamp. Sunshower heeft er toen kosteloos voor gezorgd dat wij een volledig nieuwe (ook nieuw combi model) apparaat kregen die door de Sunshower monteur is geplaatst. Op deze nieuwe Sunshower (combi) hebben we heel netjes weer de volledige garantie van 2,5 jaar. Ik noem dit top service! voor een heerlijk apparaat.
Onze Sunshower Solo doet het perfect en geeft meteen een aangename infrarood warmte in de douchecabine. We hebben deze nu een paar maand en zouden niet meer zonder willen. Ook de service van Sunshower is meer dan prima en alle initieel aanloopproblemen werden zonder discussie kosteloos opgelost.
Beste Rob, Bedankt voor uw reactie. We nemen uw feedback betreft QA/QC zeker mee en zullen dit intern bespreken. Fijn om te horen dat de Sunshower aan uw verwachting voldoet. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower. Met vriendelijk groet,
Fantastisch apparaat, heerlijke verwennerij
Beste Henry, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Superfijn om te horen dat u zo geniet van de Sunshower, daar doen we het voor. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw Sunshower!
Zeer fijn na het sporten, bij pijn in het lichaam en het extra zonlicht is ook erg fijn!