Super lekker en relaxed. Aanrader is om er een kruk bij te betrekken.
Beste Andre, Bedankt voor uw reactie en het mooie cijfer dat u ons hebt gegeven. Wij hopen dat u nog heel veel plezier hebt van uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Het gemak om tijdens en direct na het douchen gebruik te maken van de sunshower.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u het gemak ervaart van de Sunshower tijdens het douchen. U geeft aan dat het apparaat een hoge pieptoon maakt, dat hoort niet. We hebben uw gegevens in ons systeem staan, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken wat er aan de hand is. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
wij zijn zeer tevreden en kunnen dit apparaat alleen maar aanbevelen
Beste Olde, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer. Wij hopen dat u nog vele jaren zult genieten van de Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
HEERLIJK
Weldadig, met name in de winterperiode
Beste Jules, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hopen dat u nog veel plezier heeft van uw Sunshower. Met vriendelijke groet, Team Sunshower
Heerlijk voor je spieren is de infrarood straling en ook lekker praktisch dat dit kan tijdens het douchen. Dat geldt ook voor de zonlicht functie. Even bruinen in 10 minuten tijd. Perfect!
Heerlijke bron van warmte na een dagje kitesurfen op zee... beste toevoeging aan onze nieuwe badkamer
Prima apparaat, vooral als je stijve spieren en gewrichten hebt.
Beste heer/mevrouw Kiersema, Bedankt voor uw beoordeling. Na elke sessie UV of Infrarood moet de Sunshower 4 minuten koelen zodat hij weer klaar is voor de volgende sessie. Super fijn om te horen dat alles naar wens is. Geniet van uw Sunshower!
Snelle start, makkelijk bedienen, heerlijk warm
Onze Sunshower/infrarood werkt perfect. We hebben er veel plezier van. Onze spierpijnen zijn verleden tijd.
heerlijk ontspannen onder de douche
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat de Sunshower u een ontspannen gevoel geeft tijdens het douchen. De maximale tijd per sessie is 10 minuten, de infrarood lamp stopt daarna automatisch. Wij hopen dat u nog veel plezier heeft van uw Sunshower. Met vriendelijk groet,
Ik gebruik na het douchen de infrarood werking voor mijn rug. Je spieren worden goed warm en hierdoor minder last van mijn onderrug. Prima investering.
Werkt snel en goed, geeft goed veel warmte af.
lekker als je rugpijn hebt en zon op donkere dagen
lekker als je rugpijn hebt en zon op donkere dagen
Super apparaat,vaak gebruikt.makkelijk in gebruik en werkt geweldig.
Werkt prima
Heerlijk warm! Goed voor spieren en gewrichten. Een genot om te douchen. Een instant vakantiegevoel iedere ochtend!
Leuk als bijverwarming en ideaal om het te kort aan zonlicht te compenseren.
Heerlijk voor je spieren en om een kleurtje te krijgen.
Glasplaat was kapot. Snelle afspraak met Sunshower. Servicemonteur was deskundig, snel en behulpzaam. Defect viel onder de garantie. Goed geregeld door de serviceafdeling van Sunshower.
Servicedienst van Sunshower gebeld en afspraak gemaakt voor service. Monteur is gekomen en verteld ons dat het apparaat al 4 jaar oud is. Wat wil zeggen dat de sunshower 4 jaar op de plank heeft gelegen. Officieel dus geen garantie. Maar echt superservice want onze sunshower is kosteloos gemaakt en nog veel belangrijker, met garantie. Chapeau dit is echt een superservice.
Lekkage aan de binnenkant van de sunshower. We hebben de sunshower nu een half jaar in gebruik.
Heerlijk! Vitamine D in de winter!