5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als je de sunshower eenmaal hebt dan wil je nooit meer zonder!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We gebruiken de sunshower dagelijks, na het hardlopen is de infrarood een cadeau. In de winter staat de uv vaker aan. Al met al veel weldaad bij het douchen. We hebben veel pech gehad met storingen. Was zeer incidenteel volgens Sunshower. Om risi os en verder ongemak te voorkomen hebben ze een recentelijk een nieuwe geplaatst. Complimenten voor deze geweledige service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De infrarood lampen hebben een goede positieve werking op de spieren. Het design is erg mooi.

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Pure XL
  • Negatieve ervaringen: Sunshower gaat helaas niet meer aan. Bij aanraking van de power button blijft het groene lampje continu branden. Bij een tweede aanraking van de power button gaat het groene lampje knipperen maar de Sunshower gaat dan nog steeds niet aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De infrarood werking van de Sunshower is geweldig. Vooral s'ochtends heb ik erge last van stijve spieren en gewrichten. De Sunshower doet wonderen! Het apparaat is ingebouwd en staat ook nog eens heel mooi in onze badkamer. Onze eigen installateur had de Sunshower niet goed ingebouwd maar dit werd na één telefoontje meteen opgelost door de super aardige en kundige medewerker Mercen van Sunshower. Er zit een ruime garantie op het apparaat. Heeeel erg blij mee.

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Pure XL
  • Negatieve ervaringen: geen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service. Op de dag van de melding kwam de monteur en heeft ons direct geholpen toen de sunshower er mee ophield. Gloednieuwe glasplaat en aanpassingen in de bediening met een vriendelijke lach. Top! Verder ideaal bij vermoeide spieren, rugpijn en allerhande pijnklachten. Je voelt je gelijk beter!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijk om elke ochtend de dag mee te starten!

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Deluxe
  • Negatieve ervaringen: Wel fel licht als je in de lampen kijkt zonder brilletje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 6 juni in de ochtend gebeld met een probleem aan de sunshower. Nog dezelfde middag servicemonteur over de vloer gehad om het probleem op te lossen. Inclusief bloemetje en Rituals product....wat een service!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik begin iedere dag met energie en frisse moed dankzij mijn sunshower!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met name infrarood is een verademing

• Negatieve ervaringen: X

4 sterren: goede service, goed behandeld

Life changer. Werkt zo goed allemaal!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is condens achter het glas ontstaan. Ik neem aan dat dit niet zo hoort te zijn. Wat kunnen wij daar aan doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het apparaat oogt strak, de bediening is gemakkelijk. De infrarood is werkelijk hemels in de winterdag, De UV lamp is lekker als je oschtends als het nog donker is onder de douche staat, je bent dan klaar wakker

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Combi
  • Negatieve ervaringen: Het apparaat is qua geluid niet relaxend, dit zou mijn eerste aandachtspunt cq verbeterpunt zijn voor Sunshower

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gekocht 02-05-2014 met garantie. 15-08-2016 2 lampen vervangen geen factuur . Nu weer 1 lamp kapot kost € 190 euro. jullie zeggen de lampen hebben een 2000 brand uren. Nou dat halen ze nooit. Dus ik vind het veel te duur. Ik ga de sunshower verkopen .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klein mankement (wat? blijft tussen Sunshower en mij). Maar wat een geweldige service en een supersnelle oplossing, deze heb ik als zeer prettig ervaring en zelfs een attentie ontvangen voor de overlast. Ik vind dan ook dat dit bedrijf een pluim op hun hoed verdient! Nogmaals bedankt voor de snelle reactie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super ivm vitamine d tekort aan geschaft eerste controle dokter voor het eerst geen tekort aan vitamine d ook infrarood is zalig en met de service niks mis mee bellen en binnen 2 dagen probleem opgelost super dus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

zoals de beoordeling als zeg zijn wij erg tevreden MAAR

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Combi
  • Negatieve ervaringen: er is een lamp die het niet meer doet, na wel 47 branduren terwijl er gezegd word dat de infrarood lampen wel 2000 branduren hebben. Nu willen wij deze lamp vervangen en dit kan alleen via shunshower en dat kost: 60 euro voorrij kosten, 70 euro uurloon en 50 euro voor 1 lamp.... dus minimaal 180 euro....47 branduren (wel in 5,5 jaar) en wat zullen de andere lampen doen? moet ik die ook vervangen, of wachten tot die uitvalt...en dan? weer 180 euro...dan word de sunshower wel een erg dure hobby

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een super toestel.Ik geniet hier dagelijks van .Ikzelf heb CIDP en heb vrij veel pijn.In de ochtend pijn op mijn gewrichten door een langdurig gebruik van cortisone.Ik gebruik dit elke ochtend afwisselend en voel mij hier heel goed bij.De warmte die in je lichaam dringt is zalig.Ik beveel dit aan iedereen aan !!!

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Deluxe Health
  • Negatieve ervaringen: Geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

een jaar geleden zou mijn beoordeling nog overal positief zijn geweest maar nu niet meer ; op klachten via e-mail wordt niet gereageerd dus doe ik het maar zo : "voor het oog van de wereld"

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Combi
  • Negatieve ervaringen: Ruim een maand geleden heeft uw monteur bij ons de middelste lamp vervangen. Inmiddels doet ook de onderste lamp het niet meer dan wel heeft de starter het begeven. Weliswaar heeft uw man ons gewaarschuwd dat dit zou kunnen gebeuren maar wij zetten toch kanttekeningen bij een en ander (let wel : niet bij zijn vakmanschap en uitspraken want hij maakte een kundige indruk). Wij zijn met z'n tweeën en maken vrijwel alleen gebruik van de infrarood lampen, ieder hooguit 2 keer per week en nooit langer dan 8 minuten. Die 8 minuten vinden we al te lang gelet op onze al jaren gehanteerde stelregel dat een douchebeurt niet langer dan 5 minuten mag duren !! De sunshower is geplaatst in mei 2014 en ik bereken dan v.w.b. het IR-gebruik een gebruiksperiode : stel 3 (jaar) x 52(weken) x 4 (p week) x 8 minuten = nog geen 5000 minuten= 83 uur. U stelt echter dat de IR-lampen een zeer lange levensduur van 2000 uur hebben ; Ook valt me nu op dat het de middelste UV-lamp is, die vervangen werd in december (dus niet de USHIO 500 W ?) De heel enkele keer, dat onze jongste zoon bij ons thuis is en doucht, gebruikt hij wel de UV-lampen maar ook nooit langer dan die 8 minuten ; als de Philips HPA Cleo Swift-lampen alles bij elkaar 5 uur gebrand hebben dan is dat al veel ; maar u stelt dat die lampen een levensduur hebben van 500 tot 750 uur ! als (en achteraf had ik dat al in december moeten doen voorafgaand aan het bezoek van uw monteur) ik de sunshower nu aanzet op UV zie ik onderin helemaal geen lamp branden en mijn simpele conclusie is, dat dus allebei de lampen het niet doen ; het was natuurlijk ook merkwaardig dat voorafgaand aan de vervanging in december, de sunshower het dan weer wel en dan weer helemaal niet deed. Ik hoop dat u een plausibele verklaring heeft en een opstelling "siding the buyer"

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zoals u aan de beoordeling ziet zijn wij uiterst tevreden. het voldoet aan alle verwachtingen en de service is werkelijk geweldig. de combi douchen met infrarood is top voor je spieren en zelfs na het douchen voel je de warmet nog in je lichaam. een echte aanrader dus.

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Deluxe Health
  • Negatieve ervaringen: nee

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon fijn om in de koude wintermaanden de Sun Shower aan te kunnen zetten, tijdens een koude wintertraining op de fiets zit ik al aan m'n lekkere douche te denken. Je wordt niet direct mega bruin van de Sun Shower maar je huid is wel veel beter voorbereid na de winter voor de eerste zonnestralen, we zijn allemaal veel sneller lekker bruin (bijna zonder verbranding) Infrarood is heerlijk als je eens wat last van je spieren hebt, service is prima. Twee keer iets gehad naar dit werd direct prima opgelost

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Combi
  • Negatieve ervaringen: Geen, onze SunShower nemen we binnenkort weer lekker mee naar ons nieuwe huis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben de sunshower pure XL, sind april dit jaar in gebruik. En tot voor kort was t heerlijk ontspannen. Maar sinds n paar weken weigert hij dienst, het lichtje blijft knipperen, maar infrarood springt niet aan

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Pure
  • Negatieve ervaringen: Maar sinds n paar weken weigert hij dienst, het lichtje blijft knipperen, maar infrarood springt niet aan. Dit irriteert eerlijk gezegd mateloos. Hopelijk is er n eenvoudige oplossing voor dit probleem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig voor een pijnlijke rug.

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Combi
  • Negatieve ervaringen: Na uitpakken een ontbrekende ophanging voor klepje. Bij eerste gebruik na 5 minuten storing. Monteur kwam vrij snel en heeft beide opgelost. Storing bleek door verkeerd geplaatste magneet. 2 dagen gewacht met gebruik (lijm moest drogen), daarna heeft het ding het 1 keer gedaan. Na 2e keer geëindigd door storing ging na 9 uur het apparaat ineens koelen en was storing weer verdwenen. 3e keer geprobeerd, halverwege weer storing tot 15 uur later toen het apparaat ineens weer ging koelen. Staat nu al dagen lang te knipperen. Tussen storing melden en monteur gaan nu 8 dagen zitten. Vertrouwen is wel een beetje weg. Nu 2 weken in huis en kan dus nog niets positiefs vertellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Lekker dat infrarood tijdens de douche

• Welk apparaat heeft u? Sunshower Pure
  • Negatieve ervaringen: De sunshower valt te snel uit, al na max 5 minuten ipv 10 minuten Wat kan de oorzaak zijn, is dit te verhelpen?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er was een roestprobleem met de beugel, dit werd zelfs nadat de garantie was verlopen, zonder kosten opgelost! Dit is perfecte service!

• Design N.v.t.

Hoogoorddreef 63