Uitstekende service, goed gepland. Keurige servicemonteur had een goede uitleg bij de storing. Makkelijke montage en mooi design. Functioneert naar verwachting.
Geachte heer Griekspoor, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Vervelend dat u na een maand een defect voorschakelapparaat had maar goed om te lezen dat dit snel is verholpen. We hopen dat u nog veel plezier zult hebben van de Sunshower, zonder verdere problemen. Met vriendelijke groet, Carina Olthof
Wij gebruiken alleen infra rood. Geen uv. Infra rood na sporten en in de winter tijdens douchen is top.
De sunshower werkt zeer plezierig en eenvoudig. Eenmaal problemen in het gebruik gehad. Na telefonisch overleg met iemand van Sunshower probleem opgelost en weer volop kunnen genieten van onze Sunshower.
geweldig om die warmte te voelen tijdens het douche
werkt vooral bij zonlicht snel en goed
werking infrarood zeer positief, veel minder rugklachten, snel resultaat
Geachte heer Vos, Wat goed om te lezen dat u zoveel baat heeft bij de infrarood functie en dat uw rugklachten zijn verminderd. U geeft echter aan dat de bruining tegenvalt. Het zonlicht (UV) van de Sunshower zorgt primair voor de opbouw van Vitamine D. We hebben wetenschappelijk aangetoond dat regelmatig gebruik van de Sunshower resulteert in een gezond vitamine D niveau terwijl er geen huidschade optreedt. Ondanks dat het zonlicht van de Sunshower mild is, ontstaat er wel degelijk een gezond kleurtje als u geregeld gebruik maakt van het apparaat. Wij hopen dat u nog veel plezier zult hebben van de Sunshower en dat uw kleurtje snel zichtbaarder wordt. Met vriendelijke groet, Carina Olthof
Ventilator maakt in de badkamer jammer genoeg te veel lawaai.
Geachte mevrouw Beers, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Vervelend om te lezen dat u overlast ervaart van de ventilator. De service afdeling is hiervan op de hoogte en er zal contact met u worden opgenomen om een oplossing te vinden voor het probleem. Met vriendelijke groet, Carina Olthof
Wij zijn helemaal tevreden en hij doet wat we hadden verwacht.
Heb het al eerder aangeven, dat je bij zo'n duur apparaat, dat het wel netjes zou zijn om de eerste set onderhoudsmiddelen, gratis erbij te leveren.
Prima apparaat. Doet wat het moet doen: infrarood stralen. Spieren warmen heerlijk op, zowel fijn als het koud is (in de badkamer) alsook om spierpijn tegen te gaan.
Geachte heer Sombekke, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij te lezen dat de infrarood functie aan uw verwachtingen voldoet. U geeft echter aan minder tevreden te zijn over het functioneren van het bedieningspaneel. Gelukkig zijn de drie punten die u benoemt te verhelpen. Onze service afdeling is hiervan op de hoogte en zullen contact met u opnemen voor een afspraak met een van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Carina Olthof
in één woord: elke dag genieten!!!!!!
Fijn apparaat
Wat n luxe apparaat in onze relatief kleine badkamer toch alles wat n mens kan wensen kunnen doen!! Samen met de stoomdouche het totaalplaatje van wellness thuis compleet!!
Hij werkt verlichtend bij pijnen
Geachte heer Tinus, Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan dat uw Sunshower soms vroegtijdig uitvalt. Onze service afdeling is hiervan op de hoogte en zal contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Carina Olthof
Het is steeds weer heerlijk om te genieten van de warmte van de infrarood functie.
Geachte heer Tuinman, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zoveel plezier beleefd aan de Sunshower! Als minpunt geeft u aan dat de Sunshower 4 minuten koelt na het gebruik van de UV of infrarood functie. Dit is heel normaal en is om oververhitting van het apparaat te voorkomen. Mocht u hieraan twijfelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Carina Olthof
Fijn in gebruik, geef verlichting bij spier en gewrichtpijn
Heerlijk vóórbruinen voor we op vakantie gaan, zodat je meteen in de bikini kunt. En dan lekker bijhouden. Na een koude winterwandeling opwarmen voor de infrarood, heerlijk. Ook bij stramme spieren, érg fijn. Bij haastig douchen, zet je hem gewoon op tijd uit. Kan óók in een kleine douche.
Geachte mevrouw ten Hoopen, Dank voor uw reactie! We zijn erg blij te lezen dat uw ervaringen met het apparaat positief zijn ondanks de, voor u onhandige, positie van het bedieningspaneel. Vervelend om te lezen dat u bang bent voor een defect toestel. Wij kunnen uw angst helaas niet wegnemen maar wij kunnen u wel garanderen dat, als uw toestel defect is, en u contact met ons op neemt, wij er alles aan zullen doen om het probleem te verhelpen. Met vriendelijke groeten, Carina Olthof
Voldoet aan het geen waarvoor gekocht (comfort)
Iedere dag een klein beetje vakantie
Bevalt goed! Met je ogen dicht en onder het water staand voelt het aan alsof je in een warm land onder de douche staat bij het zwembad en de zon lekker schijnt.
Prettige ervarimg
Beste heer van Gulik, Allereerst, veel dank voor uw reactie en goed om te lezen dat uw ervaringen met de Combi prettig zijn. Het klopt inderdaad dat de Sunshower niet geaard is maar hij is wel veilig voor gebruik. Er zijn twee manieren om producten te beveiligen (aarden en dubbel isoleren). De Sunshower Combi is dubbel geïsoleerd. Dat betekent dat naast de functionele isolatie de Combi ook is voorzien van extra isolatie die voorkomt dat de metalen en stroom van binnen niet in aanraking komen met de buitenkant. Mocht u hier nog vragen over hebben, twijfelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Vervelend om te lezen dat u last heeft van kalkaanslag. Om verdere aanslag te voorkomen adviseer ik u de Sunshower te drogen na gebruik. Ik heb een service verzoek voor u aangemaakt en er zal contact met u worden opgenomen om te bekijken of het probleem van het niet goed aan slaan en vroegtijdig uitvallen, kan worden verholpen. Met vriendelijke groeten, Carina Olthof
Door t hele gezin als onmisbaar benoemd. Wordt dagelijks gebruikt, veelvuldig.