Tot nu toe goed
Heerlijk douchen met warmte en licht
Beste Carl, Hartelijk dank voor uw beoordeling. U gaf aan dat u de Sunshower niet geschikt vindt als zonnebank. Het zonlicht van de Sunshower zorgt voornamelijk voor de aanmaak van Vitamine D. We hebben wetenschappelijk aangetoond dat regelmatig gebruik van de Sunshower resulteert in een gezond vitamine D niveau, terwijl er geen huidschade optreedt. Het zonlicht van de Sunshower is dus mild, maar met regelmatig gebruik zou er wel degelijk een gezond zomers kleurtje moeten ontstaan. Als u twijfelt aan de kwaliteit van de lampen neemt u dan contact met ons op door het service formulier op onze website in te vullen. Met vriendelijke groeten, Carina Olthof
warmte straling is erg sterk en bij ons achteraf gezien niet op de juiste hoogte en afstand gemonteerd waardoor nu het bankje wat speciaal is gemaakt onder de sunshower niet in combinatie gebruikt kan worden vanwege het feit dat je anders je huid verbrand omdat de afstand en hitte te kort en te intens is.
Beste meneer Zee, Vervelend om te horen dat u niet optimaal kan genieten van uw Sunshower omdat hij verkeerd is gemonteerd. We hebben uw gegevens in ons systeem, dus we zullen contact met u opnemen om te zoeken naar een oplossing. Hopelijk kunt u daarna met plezier gebruik maken van uw Sunshower. Met vriendelijke groeten, Carina Olthof
Wij vinden het apparaat prima. Wij vinden ook de service bij problemen buiten gewoon goed.
Prettige luxe, een echte verwennerij, wellness in je eigen huis. Infrarood voldoet aan de verwachting, een weldaad spieren en gewrichten.
Wij genieten er elke dag van. Heerlijk !!
Wij zijn er heel blij mee.Wordt dagelijks gebruikt.Kan niet meer zonder een sunshower.
Zeer gemakkelijk in gebruik snel resultaat in korte tijd.
Geweldig apparaat aanwinst voor mijn nieuwe badkamer ben elke ochtend blij als ik m aanzet
heerlijk ! we genieten er enorm van. en helpt er goed tegen spier pijn. en jullie service is prima!
wij zijn enorm tevreden over de sunshower,vooral in de winter
Wij vinden het perfect en zijn er blij mee .
Gemakkelijk in gebruik
Beste meneer Klein Langenhorst, Dank voor uw reactie! Ik heb een service verzoek voor u aangemaakt en er zal contact met u worden opgenomen om te bekijken of het probleem van het aan/uit vallen van uw Sunshower kan worden verholpen. Met vriendelijke groeten, Carina Olthof
Het is echt genieten ook als je niet onder de douche staat maar even wilt genieten van de infrarode lampen!
Heerlijk apparaat, wellness ten top in je eigen badkamer. Geweldige service, super aardige vriendelijke monteur.
Als voorbereiding voor aankoop Sunshower, hebben we 14-01 een nacht in B&B Wellnest in IJmuiden gelogeerd. De uitstekende en gezellige B&B heeft een wellness badkamer met Sunshower Full Body Health. Eigenaresse Christa heeft ook prive een Sunshower, beide apparaten zijn 2 jaar in bedrijf, het hele gezin is heel enthousiast, gebruiken het elke dag en willen het zoals een vaatwasser niet meer missen. We konden de Sunshower 24 uur uittesten, zijn helemaal enthousiast en bestellen binnenkort de Full Body Health. We kunnen mensen, die net zoals wij niet zeker weten of het een goede investering is , Wellnest van harte aanbevelen. Christa geeft hele goede informatie en mede door eigen ervaring kom je tot een wel overwogen beslissing over de aanschaf, maar ook over hoe het apparaat en het douche systeem t.o.v elkaar moet worden gemonteerd .
Beste meneer Driessen, Wat leuk om te lezen dat uw ervaringen voor zowel B&B Wellnest en Sunshower zo positief zijn. Inmiddels is het April en is het nog een maandje wachten tot de Sunshower wordt gemonteerd. Ik hoop dat u er veel plezier van zult hebben! Met vriendelijke groeten, Carina Olthof
Een stukje wellness in je eigen badkamer !! Heerlijk apparaat, goed te bedienen.
rode lampen perfect
Bediening is eenvoudig. Infra rood werk ontspannend
Zonder meer positief, probleemloze werking en huisgenoten en logees maken er graag gebruik van.
Geen