De Sunshower is heerlijk warm en je kan er bruin onder worden. Bedieng is eenvoudig en goed.
Beste meneer Boode, Dank voor uw reactie. Ik heb een serviceverzoek voor u aangemaakt en er zal contact met u opgenomen worden om te bekijken of we het geluid kunnen verminderen. Met vriendelijke groet, Jorine Nelissen
Bij stijve rugspieren heb ik nu direct 's ochtends onder de douche een heerlijke behandeling. Heerlijk begin van de dag daardoor.
Beste meneer Bartelink, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u veel plezier heeft van de Sunshower. Ik heb een service verzoek voor u aangemaakt, we zullen de software van uw Sunshower aanpassen zodat hij niet meer zo gevoelig reageert. Ik hoop dat het probleem hiermee verholpen is. Met vriendelijke groet, Jorine Nelissen
Heerlijk warm en lekker voor de spieren vooral in de winter
heerlijk
keer bezoek gehad wegens spontaan uitvallen Onderdeel vervangen Monters waren super aardig en vriendelijk (TOP) Snelle reactie Sunshower via email
Heerlijk,goed voor het he;elijf en met name voor de spieren
Werkt heel goed prima ,ik heb een nieuw lichaam warmte bron heel goed . Een in. Woord prima.
Dat je onder de zonnebank kan terwijl je aan het douche bent vind ik een super uitkomst vitamine D tekort gelijk aangevuld, en voor mijn man met zijn spieren de infrarood heerlijk in gebruik.
Wel goed .
ik heb nu een jaar de sunshower de luxe health in gebruik en vind dit de beste uitvinding die ooit gedaan is ... zo heerlijk en je blijft gewoon in de winter een bruine kleur houden door twee keer in de week 10 minuten de zonnefunktie te gebruiken. mijn vriendin heeft reuma en heeft veel baat met de sunshower ik wil ook nog een pluspunt geven aan de service want mijn garantie periode ging pas in toen ik daadwerkelijk de sunshower gemonteerd had ,hij stond namelijk 1 jaar ongebruikt in de verpakking, vanwege een lange verbouwing.
Beste meneer Leerentveld, Bedankt voor uw reactie en complimenten. Jammer dat u last heeft van kleine ongemakken, gelukkig is uw beoordeling onder de streep toch heel positief. Veel plezier nog van uw Sunshower! Met vriendelijke groet, Jorine Nelissen
Onze badkamer is nog niet af, dus we hebben al wel een aantal keren geprobeerd onder de douche, maar nog niet veelvuldig in gebruik gehad.....tot nu toe zij we positief, het is lekker warm onder de douche.
Tevreden, goede handleiding
Heerlijke warmte ivm dagelijkse douche.
Elke dag een gevoel van luxe in je eigen badkamer! Je wordt beduidend bruiner wanneer je de UV functie niet tijdens het douchen gebruikt maar daarvoor. Ik merkte geen enkel verschil tijdens het douchen, maar nu heb ik een duidelijk kleurtje. IR is heerlijk!
Beste Karin, Excuses voor de late reactie. Bedankt voor het invullen van deze beoordeling. De stipjes waar u het over heeft geven aan hoelang de sessie in kwestie nog duurt. Bij IR telt hij 8 minuten af, bij UV 10 minuten en bij koelen 4 minuten. Koelen zal altijd wat geluid geven, als u echt het idee heeft dat het buitensporig veel kabaal is, kunt u even contact opnemen met onze service afdeling via de website of door even te bellen met 020-4621460. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijk groet, Jorine Nelissen
fijn in de winter om infrarood te gebruiken bij last van spieren.
Beste Helga, Bedankt voor je reactie en beoordeling. Normaal gesproken is gebruik van antikalk voldoende om dit te voorkomen. Zou je misschien een foto willen sturen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Jorine Nelissen
Weldadige warmte.
Alleen maar lol van !
Er was al een lamp kapot en dit is netjes en snel opgelost. viel onder garantie
Display werkt af en toe niet goed.
Beste JM van Wijk, Bedankt voor uw reactie. Als het probleem met uw display zich blijft voordoen, stuur dan een mail naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Jorine Nelissen