Zeer goed voor spieren en botten. Heb er veel gemak van
De Sunshower bevalt prima en is makkelijk te bedienen .
zonfunctie werkt goed als er niet gedoucht wordt
Beste Roos, Bedankt voor je beoordeling. Het is helaas niet mogelijk om de software zo in te stellen dat de UV functie als eerste verschijnt. Je zal start - select - start moeten gebruiken. Je geeft aan dat je niet tervreden bent over de UV functie, ik ben benieuwd wat je precies anders had verwacht. Zou je dat willen toelichten? Mijn emailadres is [email protected]. Alvast bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Jorine Nelissen
IR lamp was al na 5 keren defect. Is wel overigens prima en snel weer gemaakt oftewel de service was vervolgens goed.
Goede service bij defect, monteur kwam terstond en het hele apparaat werd vervangen.
Infrarood warmte meteen voelbaar. Werkt echt perfect !
Veel geluid.
Erg fijn, mijn man is ook superenthousiast over de infrarood. Heerlijke warmte en verbetering herstel na training.
Helpt goed bij wat lichte lijntjes in de onderrug tijdens het douchen, een weldadige warmte.
Bevalt zeer goed, alleen nog aan de prijzige kant
Handig tijdens het douchen te gebruiken
Beste Regien, Bedankt voor de beoordeling! Vervelend dat de UV functie niet aan de verwachtingen voldoet. Hoe vaak gebruikt u het apparaat en op welke afstand staat u? Ik hoor graag van u en denk graag mee over een eventuele verbetering! MVG Oscar Meijer [email protected]
Super apparaat, douchen en bruinen tegelijk. Ook de infrarood is heerlijk voor de spieren. Makkelijke bediening en design past prima in elke badkamer.
Geweldig product
Na transportschade keurig en snel gerepareerd Sunshower.
Prima infrarood werking, gemakkelijke bediening.
Geachte heer Aerts, bedankt voor de beoordeling. We zullen contact met u opnemen om het door u beschreven euvel te controleren en zo mogelijk op te lossen. We kunnen dan tevens de UV intensiteit nameten of die OK is. MVG Oscar Meijer
Het is lekker warm in de douche wanneer je jezelf afdroogt en de sunshower is nog aan. Je blijft ook in de winter een beetje gekleurd en ziet dus niet meer zo bleek.