Heerlijk apparaat en lekker om tijdens douche te genieten van infra rood of uv
Bij rug en spierklachten vind ik dat de sunshower heel goed werk verricht, ik heb er dan heel veel baat bij. Ook in een koude periode, een koude dag is het heerlijk.
Gewoon lekker warm
Tot nu toe goede ervaring. Infra rood wordt het meeste gebruikt.
een weldaad voor je lijf
weldadig, goede service: directe vervanging zonder zeuren van onderdeel dat bij installatie defect bleek
Effectief met het douchen erbij.
Beste Rob, Bedankt voor de beoordeling. In de UV modus horen 3 lampen te branden (in elke reflector 1). In de IR modus zijn dat er 4 (1 in de bovenste reflector, 2 in de middelste en 1 in de onderste). Als dat niet het geval is, dan kunt u een service verzoek sturen naar [email protected]. Dan komen wij het bekijken en eventueel oplossen. MVG Oscar Meijer
OK
Werkt heerlijk om stijve spieren intens te verwarmen en soepel te maken.
Beste meneer van der Voort, Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan dat u de plaat erg heet vindt worden. Als u het apparaat als te heet ervaart, kunnen we eventueel eenmalig een lamp met een lager vermogen in de Pure plaatsen. De plaat wordt dan minder warm, maar de stralingswarmte wordt dan ook minder. We kunnen dan meteen de software controleren. U kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected]. MVG Jorine Nelissen
Ben zeer tevreden over de service en het apparaat. App. was aanvankelijk niet goed geinstalleerd door aannemer maar gelukkig is nu alles in orde en doet het app. waarvoor het is aangeschaft.
Bruining valt tegen
Tijdens het gebruik van zonlicht gaatje niet alle lampen aan. De sunshower nog niet lang in ons bezit en niet dagelijks gebruik. Dus graag een reactie
Geachte mevrouw Moens, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat het apparaat (nog) niet naar behoren werkt. We gaan het probleem verhelpen. Wij nemen contact met u op voor een service bezoek. Met vriendelijke groeten, Oscar Meijer
"Lekker" onder de douche!
het is niet duidelijk of je tijdens het douchen (dus met natte huid) de sunshower effectief kunt gebruiken; uit de website blijkt dit niet duidelijk en ook niet uit de handleidingen; in de handleiding staat dat je als je na het douchen de sunshower wilt gebruiken, je eerst moet afdrogen; dit impliceert dat je met een natte huid geen/weinig effect van de IR en/of UV straling hebt (gaarne reactie op deze onduidelijkheid naar mijn email adres)
Positief over gebruik
voldoet aan alles waarvoor hij is aangeschaft
Geachte heer/mevrouw v.d Togt, bedankt voor de beoordeling. Goed om te horen dat de Sunshower voldoet aan de verwachtingen. Vervelend dat het apparaat soms lawaai maakt. Wilt u dat wij eens komen kijken of we daar iets aan kunnen doen? MVG Oscar Meijer [email protected]
Werkt eenvoudig en ik vind het heerlijk bij de douche.
ja
infra rood positief gelet op onze nek/rug klachten
Heerlijk na het sporten!
makkelijk in gebruik ,mooie afwerking