De montagebeugels zijn zeer sober en of deze roestvast zijn is voor mij nog maar de vraag. Bij het aanzetten van de infrarood blijft de kunststof omkasting kraken en knarsen door de werking van de bak ivm de warmte vermoedelijk. (hinderlijke ervaring)
Geachte heer Diercks, bedankt voor uw recensie. De Sunshower Combi kan inderdaad door de temperatuur schommelingen een geluid maken. Wanneer u twijfelt of uw Sunshower Combi wel aan de kwaliteitseisen voldoet, neemt u dan contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en het eventueel op te lossen. Met vriendelijke groeten, Oscar Meijer [email protected]
Valt regelmatig eerder uit dan de vastgestelde 12 minuten!!! Graasg uw reactie op bovenstaand probleem?
Geachte heer Van Schooten, Bedankt voor uw beoordeling. Dat wordt erg gewaardeerd. In de Sunshower Pure zit een temperatuursensor die ervoor zorgt dat de Sunshower afslaat wanneer de temperatuur te hoog wordt. Bij een goed geinstalleerde Sunshower zou dat niet het geval moeten zijn. Wie heeft de Sunshower geinstalleerd en weet u hoe de ventilatie toevoer en afvoer zijn aangelegd? Met vriendelijke groeten, Oscar Meijer [email protected] 020-4621460
Nog iedere dag ontzettend blij dat ik mezelf de sunshower kado heb gedaan. Infrarood is echt heel fijn bij spierspanning en de UV scheelt een slok op een borrel bij winterdepressie. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik deze niet jaren en jaren eerder heb aangeschaft. En je bent echt ff van de wereld als je in die warmte staat, zaaaalig.
Goede warmte
Erg vervelend dat u zoveel pech heeft gehad met uw eerste product!!! Wij hopen dat u inmiddels van de Sunshower kunt genieten!! Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, dan staan we altijd voor u klaar! Met vriendelijke groeten, Oscar Meijer
Bevalt ons prima
Hij is geweldig, zou niet meer graag zonder willen, gebruik hem bijna elke dag en kom als herboren uit de douche.
Beste Lilian, Bedankt voor de positieve beoordeling. Ik zag alleen dat je niet tevreden was over de kwaliteit in verhouding met de prijs (een 4). Als er een probleem met de kwaliteit is, laat het ons dan graag weten! Met vriendelijke groeten, Oscar Meijer [email protected]
Geniet er volop van
Heb vaak last van mijn spieren en vaak helpt het als ik er voor ga staan en daarna oefeningen doe. En lekker warm als ik het koud hebt. Ga er trouwens nooit voor staan tijdens het douchen. We hadden in het begin problemen met de sunshower, ging spontaan aan en wilde op een gegeven moment niet meer uit. Sunshower heeft gratis een nieuwe geplaatst, nu geen problemen meer!
warmte : goed voor mijn gevrichten
Geachter Heer Voncken, bedankt voor de beoordeling. U gaf aan dat de Sunshower te veel geluid maakt tijdens het koelen. Als u twijfelt of dat normaal is, neemt u dan contact met ons op. MVG Oscar Meijer
Alleen maar positief
Infarood lekker warm
Makkelijk in gebruik en bediening, hangt prachtig in mijn douche.
In de winterperiode een aangename manier om wat UV op te pakken. Infrarood bijzonder aangenaam voor de spieren.
Gemakkelijk in gebruik. Je hoeft er verder niets voor klaar te zetten en plaats te maken voor een apparaat
Wij hebben er spijt van dat we hem niet eerder gekocht hebben!!!!!
Aangenaam
Het apparaat heeft een juist formaat en men is niet verplicht het in de douchecabine te plaatsen. Zeker aan te bevelen voor gewrichtspijnen.
Wij hebben de deluxe uitvoering en bevalt ons uitstekend. ,!!
Bij een koude werkdag in de winter is het lekker vertoeven onder de Sunshower. Persoonlijk gebruik hem ook wel eens als je rug pijn heb of dat je je even niet lekker of moe voelt
Bevalt goed.