Vorig jaar een Sunshower deluxe (op aanraden van onze dochter) laten installeren. Ook ik heb naar de uitzending van Radar gekeken en kon mij er totaal niet in vinden. Ik heb al jaren last van mijn schouder en nek en ga naar de chiropractor en laat mij regelmatig masseren, maar daar ging het niet van over. Nu samen met gebruik van Sunshower is de pijn en stijfheid helemaal weg. Dus dank dat de Sunshower er is.

Helemaal prima!!

Netjes en vakkundig geholpen. Blij met de sunshower.

Ben zeer tevreden met mijn Body Combi hoek model (heerlijk)

Suggestie, is het mogelijk het hoek model draaibaar te maken zowel naar rechts als links middels aangepaste beugels ? Vr gr R.Landman .

Heerlijk warm douchen na schaatsen

Nieuw gemonteerd en tot heden in gebruik

Zeer vriendelijk aan de telefoon. Heel snelle reparatie Servicemonteur heel netjes, en schoon de badkamer achtergelaten.

Wij zijn tevreden over de afhandeling van de storing.

Correcte monteur, hij heeft de storing verholpen, wij zijn tevreden over de afhandeling van de storing.

Wordt regelmatig gebruik van gemaakt

Super service

Na iets meer dan één jaar nadat alle starters en lampen van onze sunshower vervangen waren ging er één ir lamp kapot. Deze is, ondanks dat de garantie op vervangende onderdelen was verlopen, heden geheel gratis vervangen. Top service!

Vooral de infrarood lamp is geweldig. Jammer dat Radar zo'n eenzijdig, onjuist beeld gaf. Ervaar zelf hoe weldadig het is!! Misschien in de toekomst nog een optie om ook alleen infrarood lampen te verkopen?

Prettige warmte tijdens het douchen.

Sinds een aantal maanden gebruiken we als senioren de Sunshower . Het geeft een prettige warmte die aanvullend is aan de warme douche. We hebben een opbouw apparaat in de hoek van de inloopdouche. De ventilator die nadat het verwarmingspaneel uitschakelt is wel luidruchtig. Let op dat de platte kabel bij het installeren niet voor de ventilator komt. Dit lijkt me een verbeterpunt te zijn .

Heerlijk genieten

Het is heerlijk genieten met de sunshower. Zelf gebruik ik voornamelijk de infrarood lamp want van de zonnelamp krijg ik nog steeds een rode huid. Het blijft altijd gissen of het wel of niet slecht is voor je huid. Dus gebruik de zonnelamp met mate!

Geweldige service na defecte lamp.

Na kort gebruik van de sunshower ging al snel 1 lamp kapot. Service formulier ingevuld en contact gehad. 1e afspraak kon monteur niet komen. Zelfde avond gebeld voor een nieuwe afspraak te maken. 3 dagen later afspraak ingepland en probleem opgelost. Jeroen dankjewel voor de snelle service!

Een heerlijke start of afsluiting van mijn dag

Wij hebben sinds een aantal jaar de Sunshower bij ons thuis hangen en we vinden het echt een uitkomst. In de wintermaanden zet ik in de ochtend 7 minuten de UV lamp aan en het maakt zo veel verschil in hoe ik aan mijn dag begin, ik voel me wakkerder en fitter. In de avonden vind ik het heerlijk als ik moe en stijf ben na sporten of een dag achter de computer om de infraroodlamp aan te zetten. Ik schrijf nooit reviews maar doe het nu omdat ik via een vriend werd geattendeerd op de uitzending van Radar en ik wilde als gebruiker mijn stem laten horen. Ik ben me rot geschrokken over het beeld dat geschetst werd dat zo haaks staat op mijn eigen ervaring met dit bedrijf, ik heb enkel heldere instructies meegekregen bij de aanschaf en de communicatie met de Sunshower klantenservice toen ik een keer met een vraag zat was uiterst professioneel. Normaliter wordt er ook in het programma ruimte voor wederhoor gegeven, maar dat die dermatoloog en oogarts moeten reageren op uitspraken van verkopers van badkamerzaken en direct niet op de mensen van de Sunshower vind ik bizar. Ik steek dit bedrijf een warm hart onder de riem en wens heel veel mensen de heerlijke ervaring toe die de Sunshower gewoon is.

Een heerlijke ervaring

Onze Sunshower staat niet in de douche maar in een apart kamertje. Heerlijk om 's morgens eerst de UV te doen, dan te douchen en als de UV afgekoeld is nog even de Infrarood te doen met name voor de rug spieren.

Lekker warm erg prettig gevoel

Ik moet zeggen is echt heel erg prettig en fijn om tijdens het douchen aan te zetten. het is een echt nieuwe beleving. Ikzelf vind een zonnescherm ook lekker maar een hoop gedoe uitklappen over je bed hangen en dan er onder liggen. Dit is even 10 min tijdens het douchen. klein puntje als je de bril,op doet kun je de aan uitknop niet meer makkelijk zien. Mischien hier de volgende versie iets op vinden

Sensatie uitzending radar

Wij hebben nu 8 maanden een sunshower van 2200.00 euro (zijn niet allemaal boven de 3000 dus) en die is geweldig. Wat een erfelijke uitzending van radar. Zij kan helaas niet luisteren en blijft alleen maar in haar eigen meningsteken. Alsof zij een reuze vondst heeft gedaan. De enkele verkopers die in beeld kwamen waren echt domme mensen, die alleen maar een apparaat wilde verkopen. En daar was mevrouw erg blij mee. Uit ervaring weet ik dat het een hele andere straling is dan een zonnebank. Gaat mevrouw ook niet meer normaal in de zon lopen ??. Irritante uitzending...Koop een sunshower en je zal er veel plezier aan hebben.... Rode warmte lampen zijn heel goed voor mijn spieren en omdat ik malaria heb gehad maak ik minder vitamine D aan en ja mevrouw de sunshower is heel goed voor mij. Zelfs voor een winterdepressie, al gaat die er natuurlijk niet helemaal van over.

Heerlijk, douchen met infrarood en tijdens de donkere dagen UV !

Heerlijk, douchen met infrarood en tijdens de donkere dagen UV ! Wij zijn wel goed geïnformeerd door onze dealer, en hebben een DELUXE aangeschaft. Deze hebben wij al geruime tijd in gebruik. Volledig tevreden over het product. En zoals met alle producten die je aanschaffen wil. Eerst goedlezen en goed laten informeren. Jammer, dat Radar het product in een kwaad daglicht zet. Er zijn immers genoeg bewijzen voor de veiligheid van het product. Wij zijn er in ieder geval blij mee en kunnen hem aanbevelen.

Heerlijk ( infrarood)

Wij hebben alleen de infrarood en die bevalt ons prima , heerlijk voor de spieren en lijf. Hij springt na 10 min automatisch uit, van mij mag het langer duren. Goed product

Geweldig veilig en gezond voor lichaam en geest

Al jaren dankbare gebruikers af en toe heerlijk in de douche zeker met dit weer . Wij zitten vol afschuw het programma te kijken van radar ..! Ik heb respect voor de ondernemers . Dit is een gezond product wat zo minimaal uv licht geeft dat het niet schadelijk is . Maar zodra de dermatoloog er zelf wat aan kan verdienen met licht therapie en achterhaalde giftige chemische producten en smeersels mag het wel ..?

Geen rugpijn meer

Door het regelmatig gebruik van de Sunshower heb ik nu geen of nauwelijks last van mijn rug. Vooral heerlijk na een dagje klussen in huis of in de tuin.

De sunshower bevalt ons heel goed en we zijn deze winter gelukkig niet zo bleek….

We zijn blij met de aanschaf van de sunshower. We zijn deze winter niet zo bleek en voelen ons daar goed bij, los van de onzichtbare voordelen.

super!!

heerlijk na een dag hard werken lekker ontspannen onder het genot van de sunshower

Heerlijk maar tien minuten voelt toch wat kort

Eigenlijk werkt de Sunshower perfect. Het is heerlijk om de infrarood aan te zetten voor de warmte of wat zon te krijgen in de winter met de UV lampen. Er zijn maar drie punten van kritiek: 1. De programma's van tien minuten zijn net te kort. Begrijpelijk met UV maar voor infrarood zou langer fijner zijn (geen automatische stop zou ideaal zijn). 2. Je kan niet wisselen tussen UV en infrarood zonder dat de Sunshower z'n afkoelingsprogramma doet. 3. Het afkoelingsprogramma lijkt niet gebaseerd op de echte temp. maar op een tijdsduur. Zet je het systeem 1 sec aan en dan uit, dan koelt hij alsnog enkele minuten af.

Geweldig(e) licht en warmte

Heerlijk dat je zowel de (psoriasis)huid kan verzorgen en de pijnlijke spieren en gewrichten. En dat terwijl je onder de douche staat. Goede uitvinding.

Hoogoorddreef 63

1101 BB Amsterdam