Perfectie plaatsing door een vriendelijke monteur.

Monteur kwam op tijd en werkte netjes.!! Blij met de Sunshower.

Heerlijk

Heerlijk warm na het douchen wil hem voor geen goud missen mmmmmmm

prachtig apparaat

hebben sunshower geplaatst in badkamer geweldige ervaring na en tijdens het douchen prachtig apparaat

super

nieuwe badkamer met een sunshower in een woord geweldig

Ongekende Service

Wij hadden een ouder model (innerlijk) Sunshower gekocht voor een mooie prijs. Helaas kwam deze met een paar kleine onverklaarbare mankementen. Servicedesk gebeld. Diezelfde middag nog de service engineer op bezoek. Na zijn inspectie en snelle reparatie zou het probleem over moeten zijn. Helaas na een tijdje wederom dezelfde storing.. Wederom gebeld met de servicedesk. Dezelfde engineer kwam aan, wat al prettig is. Wederom geïnspecteerd, alleen nu ging de man even bellen. Hij kwam terug met de boodschap: We gaan hem omruilen voor een nieuwe, want 2maal dezelfde storing en het bijkomende ongemak, dat is niet waar wij voor staan. En verdorie, na een aantal dagen kwam hij weer, met idd een nieuwe sunshower!! Gemonteerd, getest en totaal probleemloos heerlijk genieten van het zonnetje in huis! Top bedrijf!

Een prettige douche ervaring

Het gebruik van de sunshower i.c.m. de douche geeft een ontspannen gevoel en is een weldaad voor spieren en gewrichten

Geweldig!!!

Onze Sunshower Pure Black was defect en zat los...... De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd, en alles is weer compleet, en de Sunshower Pure Black doet het uitstekend! De heer Ronald Smit (servicemonteur) verdient een groot compliment! Nogmaals hartelijk dank, Met vr gr, Familie van Willigenburg

Hadden we eerder moeten aanschaffen!

We gebruiken het apparaat een paar keer per week en zijn er heel tevreden mee. Makkelijk in bediening en onderhoud. Het is vooral tijdens de donkere en koude dagen zijn geld dubbel en dwars waard

heerlijk genieten steeds weer

Gewoon doen, kost wel een beetje maar je beleeft een heerlijke ervaring terwijl je douched

Geweldige upgrade; installatie top

Wij kenden de Sunshower uit de door ons, gedurende de lockdown, frequent geboekte vakantiehuisjes. Thuis doet het ding precies hetzelfde: een lekkere Nederlandse zomerzon, zonder het grill-effect van een zonnebank. De installatie ging supersnel door 2 monteurs van Sunshower die naast snel. ook superchill waren en bovendien heel erg netjes werkten, dat verdient een aparte vermelding. In elk opzicht een absolute aanrader.

Genieten van de infrarood warmte

Heerlijk om na het douchen wat langer te blijven staan en te genieten van de warmte. Ook na het sporten of zwaar lichamelijk werk is het lekker om te ontspannen. Wij hebben een opbouwmodel. In het begin lijkt het toch wat akelig om zo'n elektrisch apparaat onder de douche te gebruiken maar het is toch wel veilig.

Na het sporten is het heerlijk!

Ik gebruik de Infra rood lamp na het sporten en dit is heerlijk! Bevalt mij erg goed.

Erg tevreden over de Sunahouwer

We hebben de Sunshouwer ingebouwd in de douche. Met te tekeningen erbij lukte dat prima. We gebruiken 'm vaak, maar vooral na het sporten. De volgende dag minder last van de spierpijn. Er was een lamp stuk, maar die werd na een telefoontje snel vervangen.

Slechte service na installatie

We hebben onze sunshower nu 3 jaar. Nu is het bedieningspaneeltje naar beneden gezakt waardoor het apparaat niet goed meer werkt. Hierover sunshower via de leverancier van de badkamer hiervan op de hoogte gebracht met het verzoek hier iets aan te doen. Dit heb ik twee weken geleden gemeld. Afgelopen week sunshower zelf gebeld. Zouden monteur laten bellen voor het maken van een afspraak. Helaas te op heden nog niets gehoord.

Heerlijke verrijking van onze badkamer.

Na het buiten sporten bij koude dagen de infrarood heerlijk om de spieren te behandelen en daarna lekker nog te douchen. Bij spierklachten werkt de infrarood prima als verlichting

Super blij mee

Genomen voor de infrarood, voor m’n spieren, maar de Sun ook super na het sporten.

Mooi en praktisch ontwerp en lekker voor mijn lijf.

Past mooi in het onterp van onze douche. Eerste paar keer ff oefenen met aan en uitknop maar nu weten we hoe het moet. Vanaf eerste week meer dan de helft minder lichamelijke klachten. Ik zet m ongeveer om de dag aan tijdens douchen dus zo'n 5 a 9 minuten. Tot nu toe dik tevreden!!

Sunshower genietmoment van de dag

Elke keer als we van de Sunshower gebruik gemaakt hebben, voelen we dat de infrarood werking onze spieren hebben versoepeld. Het geeft een zeer hoog gevoel van welbehagen. Zeker als start van de dag geeft de Sunshower je een boost.

Hele snelle service!

Relaxing

De Duo doet wat het hoort te doen.

Slechte bouwkwaliteit

De kwaliteit van de apparaat is, zeker gezien de forse prijs, ver onder de maat. Al kort nadat het apparaat in gebruik genomen was begon het frame te roesten en de magneetjes lieten los van het glas. Dit is onder garantie verholpen, maar nu een paar jaar verder is er een vonk zichtbaar bij het opstarten en stinkt het apparaat naar verbande electronica. Een component dat geel moet zijn is zwartgeblakerd evenals het AMP stekkertje wat er naast zit. Het apparaat is net aan 8 jaar oud en zeker niet dagelijks gebruikt, de lamp is nog origineel.

Snel en deskundig geplaatst Goed afspraken mbt plaatsingsdatum. De inbouw bevalt ons uitstekend en ook nog erms mooi vormgeving Blij met deze wellness aanvulling in de nafkamet

Heerlijke ervaring in herfst & winter

Wij hebben de Duo ( IR/UV ) opbouw, en de ervaringen tot nu toe zijn heerlijk. Nu de herfst en winter aanbreken verwachten wij dat het gebruik zeker zal toenemen en de ervaring nog intenser gaat worden.

Zeer tevreden met de sunshower

Zijn erg tevreden! De sunshower wordt regelmatig gebruikt. Vooral het infra rood fijn !

Wil niet meer zonder

Wij hebben de opbouw net alleen infrarood. Ik geniet er elke dag van, wordt echt heerlijk warm van binnen. Aangezien ik het altijd koud heb is dat erg fijn. Wat ook heerlijk is om hem halverwege de douche beurt aan te zetten en er dan daarna jezelf bij af te drogen! Dan hou je de warmte nog lang bij je. Wel belangrijk om goed op te letten waar je hem hangt tov je douche straal, wij hebben net de verkeerde hoek gekozen, maar met een extra douch ophang haakje zou dit verholpen kunnen worden. Mijn man wilde er eigenlijk geen, maar ook hij gebruikt hem af en toe en is minder negatief erover geworden.

Hoogoorddreef 63

1101 BB Amsterdam