Wohlfühlen schon am frühen Morgen

Der Sunshower wurde von einer hiesigen Elektrofirma eingebaut. Er funktioniert einwandfrei. Er ist perfekt für einen guten Start in den Tag, weil er sowohl physisch, wie auch psychisch positiv auf mich wirkt. Ich möchte ihn nicht mehr missen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

IR, mijn rug geniet met volle teugen

In het begin wat problemen gehad, nu beter, behalve dat mijn sunshower af en toe knippert. Indien deze kapot zou zijn wil ik onmiddellijk een nieuwe. Het is een gemis in de douche als je geen hebt.

Uistekend advies

Sunshower heeft ons uitstekend geadviseerd bij de aankoop van een nieuw model. De inmiddels meer dan 10 jaar oude UV versie is nu vervangen door een combi UV/IR

In één woord "fantastisch".

De sunshower voldoet zeker aan onze verwachtingen en past uitstekend in onze bestaande douchruimte. Heerlijke warmte voor de spieren na een ontspannende fietsroute. De Uv is ook erg fijn. Wij zijn zeer tevreden en het geeft ons een geweldig welness gevoel.

Genieten

Infrarood is heerlijk voor de spieren na een inspannende dag met lichamelijk werk. Tijdens deze periode met veel regen en weinig zon is ook de UV goed voor wat extra vitamine D. Echt een wellness gevoel in onze nieuwe doucheruimte.

Goede investering geweest

Door gebruik van de Sunshower zijn de eczeemklachten van mijn handen duidelijk verminderd. Dus een positieve inbreng voor mijn gezondheid. Verder geeft de warmte van zowel de uv als de ir een heerlijk gevoel.

Welness gevoel

De sunshower voldoet zeker aan onze verwachtingen! Geweldadige warmte voor de spieren ,erg fijn na het sporten of bij rugklachten De Uv is ook erg fijn. Wij zijn zeer tevreden en het geeft ons een echt welness gevoel

Fijn voor mijn spieren

Lekker na een dag werken in de tuin of last vd rug. Kleurtje krijgen ook nog mogelijk.

Wellness in eigen badkamer

Wat een uitvinding! Bij het oriënteren op de nieuwe badkamer was ik gelijk verkocht. Beide vinden er veel baat bij, voor de spieren en ook voor mijn vit D tekort. Tijdens het klussen wat na de badkamer verzachtte de sunshower gelijk al onze spierpijn. Ik vind het echt luxe en heerlijk ontspannend

We zijn prima geholpen door Sunshower !

Prima service, en monteur heeft de klacht naar volle tevredenheid afgewerkt.

top service

Ik heb de Sunshower zelf geïnstalleerd maar bij het opstarten gebeurde er niks. Na contact met Sunshower is er een monteur langs geweest en heeft het probleem opgelost. (was eigenlijk geen probleem maar het bleek dat de plaatsing van de duim op het glas met het vlakke gedeelte van de duim moet). prima service van Sunshower en ook nog gratis.

Geweldig.

Geweldige ontspanning.

Heerlijk

Goede aanwinst voor onze nieuwe badkamer. Erg makkelijk te bedienen en werkt echt goed voor je spieren

Heerlijk genieten onder de douche

De warmte van de Sunshower is heerlijk en geeft verlichting in spieren en gewrichten.

Heerlijk begin van de dag.

UV werkt prima op mijn psoriasis en de IR is ontspannend voor de spieren.

Welness voor de spieren.

Ik sluit mij aan bij alle positieve ervaringen over de Sunshower. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken: “Waarom heb ik de Sunshower niet eerder aangeschaft”.

heel veel plezier ervan

blij met de aankoop zeker met mijn werk lichamelijk zwaar werk even douchen en de spieren herstellen gelijk

Na plaatsing van de sunshower viel hij constant uit en de timer werkte niet goed. Storing gemeld en deze zijn kort daarna prima opgelost.

De Sunshower aan/uit knop werkte niet goed. Melding van gemaakt en de monteur van Sunshower heeft het probleem kosteloos verholpen. En de infra rood geeft een lekker gevoel met de aangename warmte.

Heerlijke douchecabine van Sunshower

Opbouw Sunshower in onze nieuwe badkamer. Zeker voor ons als ouderen met soms stijve spiertjes, een echte weldaad. Diepe warmte. Gebruik met regelmaat infrarood maar omdat het nu zomer gaat worden in mindere maten de UV. Blij met deze aankoop en hoop er nog jaren van te genieten. Makkelijk in gebruik. Enige (kleine) nadeel is dat de Sunshower bij een korte niet bedoelde aanraking al gelijk aangaat.

Heerlijk!

Fantastisch apparaat. De keuze is ook plezierig. Of UV licht voor een kleurtje en aanmaak vitamine D of infrarood voor een diepe warmte bij stijfheid of pijnlijke spieren. Top voor een ontspannen douche. Hij gaat hier iedere dag aan.

Goede toevoeging aan het douchen

Fijn dat ik na sport of activiteit met het infrarood de spieren kan opwarmen. Afwisselend met klein beetje UV voor de vit. D behoefte.

Super goede service

Door een kleine installatiefout van onze eigen installateur bleek de Sunshower het niet te doen. De monteur van Sunhower heeft het probleem kosteloos verholpen. Hij nam ook alle tijd om de werking van het apparaat uit te leggen. Wij zijn erg blij met onze Sunshower en zeer tevreden over de service.

Een genot om van de warmte te genieten

Tijdens het douchen geniet ik van de warmte over mijn hele lichaam. Ook na het douchen laat de Sun shower nog enkel minuten aanstaan zodat mijn lichaam heerlijk ontspant door de indringende warmte.

Een weldaad

Opbouw Makkelijk installeren Verlicht de spieren