bijzonder fijne ervaring

Tijdens het douchen is het een aangenaam gevoel met de IR-lamp. Ook tijdens rugklachten geeft het verlichting een tijdje op een krukje voor de lamp te zitten, echt een weldaad.

Geweldige uitkomst voor vermoeide en koude spieren.

Een waar genot die warme uitstraling

De sunshower in de badkamer is zeer aan te raden. Een erg fijn product met alleen maar pluspunten voor de gezondheid

Topproduct

Heerlijk douchen met deze sunshower zowel met infra rood als hoogtezon zelfs mijn vrouw een bad mens pakt nu vaak de inloopdouche Heerlijk.

Ons gezin gebruikt nu bijna een jaar de combi Sunshower en we zijn er superblij mee. Het is echt een stukje wellness in onze badkamer. Vooral in de wintermaanden wordt de infrarood veel gebruikt. Stijve spieren en gewrichten krijgen een echte oppepper en we hebben een kunstmatig zonnetje in huis. Echt een aanrader!

fantastisch

Wij hebben de combo, de UV voor mijn vrouw en ikzelf gebruik de IR na het sporten. Heerlijk voor de spieren.

Top apparaat !

Sinds begin 2021 de Deluxe in gebruik genomen. Tot nu toe zeer tevreden. Heerlijke IR en UV.

Na aanloopproblemen inmiddels wel tevreden

Na de installatie van onze Sunshower zijn wij tegen behoorlijk wat problemen aangelopen. Om te beginnen kregen wij de Sunshower met zeer veel moeite aan. Even later reageerde de Sunshower helemaal niet meer op de touch-knop. Naar aanleiding van deze storing is er een monteur ingeschakeld. De touch-knop is vervangen. Hierna kreeg mijn vrouw met duidelijk wat kleinere vingers dan ik, de Sunshower nog steeds met moeite aan. Alleen als zij de knop met de bal van haar vuist afdekte, ging de Sunshower aan. Erger was, dat de Sunshower kort hierop helemaal niet meer afsloeg. Deze werd zo heet, dat de touch-knop niet meer met de vinger of hand aan te raken was en ik beneden in de meterkast de stop moest omdraaien om de Sunshower het zwijgen op te leggen. Hierop is de monteur wederom langsgeweest. Ook deze reparatie had echter niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk is besloten om het complete binnenwerk te vervangen. Mede door de Corona was een nieuw binnenwerk niet meer op voorraad en moest deze besteld worden, wat ook lang duurde. Ook het contact met Sunshower verliep door de Corona zeer moeizaam, wat onze frustraties alleen maar verergerde. Uiteindelijk is het binnenwerk vervangen en functioneert de Sunshower zoals het hoort en kunnen wij eindelijk na een paar maanden genieten van de heerlijke warmte van de Sunshower en maken er dan ook veelvuldig gebruik van. Alleen blijft het feit, dat mijn vrouw de Sunshower met haar kleinere vingers wat lastiger aan- en uit krijgt dan ik.

super die warmte onder en na het douchen

lekker onder de zon of de infra rood, zeker met de reuma is dit een welkome aanvulling onder het douchen.

Geweldig apparaat , had ik al jaren eerder moeten hebben. Met mijn whiplash klachten is de warmte functie ideaal voor mijn spieren.

De Sunshower XL is geweldig. De warmte blijft geruime tijd na het douchen nog in je lichaam zitten. Vooral goed voor mensen met artrose e.d. Aanrader.

Lekker in de zon onder de douche

Na het werk lekker even "in de zon" onder de douche. In 1 woord, super.

Heerlijk ontspannen..... ook gewoon als je het een keertje koud hebt.

De Sunshower geeft een extra luxe dimensie aan de badkamer. Het is heerlijk ontspannen voor het douchen. Of gewoon even opwarmen op een koude winterdag.

Lekker

Wij hebben de badkamer bejaarden proef gemaakt! We zagen de sunshower wel in de showroom, maar dachten, wat overdreven! Later kwam n collega kijken en die vertelde over de kleine luxe van douche onder “ haar “ sunshower! Wij hebben toen alsnog zo’n ding laten plaatsen en t is echt heel confertabel ! Echt iets extra’s! Warm aanbevolen. Frans en Gerda

Een weldaad voor het lichaam onder je eigen douche met de Sunshower.

Ik ben totaal in relaxmode als ik onder de douche met de Sunshower aan kom . Heerlijk warm en de timer geeft een veilig gevoel zodat je niet kan verbranden . Ik kan hem iedereen aanbevelen . Een van mijn beste investering van 2020 ! Hiernaast nog een extra jaar garantie gekregen . Top

Just do it!

Erg blij met de Sunshower. Eindmontage door hen laten doen. In voortraject nette en accurate begeleiding voor onze aannemer en badkamer stucer. Ziet er strak uit en werkt effectief. Zeker voor iemand die reumatische aandoening heeft een genot.

Heerlijk

We hebben de Sunshower infrarood nu 3 mnd. Het is echt heerlijk voor mijn spieren. Enige minpunt vond ik dat de "afvoerkleppen" er niet standaard bij zitten. Deze moesten we dus weer extra bestellen. En gebruik je niet de originele kleppen, dan geen garantie. Doe ze er gewoon standaard bij.

Een heerlijke ervaring

Erg blij dat we deze investering hebben gedaan. Een weldaad voor je spieren, lekker warm tijdens het afdrogen. Goede service, door Sunshower laten installeren en bij vragen snelle actie. Tot nu toe erg tevreden.

Super Service

Met de montage van een sunshower Duo ging een ruitje kapot. Ik belde Sunshower Nederland, ze stuurden zonder blikken of blozen een nieuwe. Nog wat handige tips gegeven, nieuwe ruit gemonteerd, alles werkt perfect. Super service, groot kompliment !!!!! Herbert Belfeld

Wát een genot!

Eerst dachten wij, wát is de meerwaarde van een sunshower. Daar zijn wij nu achter, en genieten wj van de warmte van de infrarood en UV-lampen tijdens en na het douchen. Heerlijk!! Prima service én snelle levering. Complimenten.

Professioneel, voortreffelijk, snel en vriendelijk!

Ik wil heel graag het Team Sunshower een groot compliment maken, omdat ik de Sunshower organisatie en in het bijzonder mevrouw Lian (ik weet geen achternaam) en de heer Smit wil bedanken voor de voortreffelijke en supersnelle service bij het vervangen van de lampen in onze Sunshower. Alles gebeurde binnen een dag! Top Fred Ensel

Super product

Duidelijke installatie video’s Netjes verpakt en makkelijk te bedienen sunshower wordt dagelijks gebruikt.

Aanvulling op het wellnessgevoel.

Het is echt een aanvulling in de badkamer. Bij het douchen de infrarood warmte lampen aan, geeft een behaaglijk gevoel. Na het douchen het solarium gedeelte aan echt een wellness gevoel.

Zeer snelle service

Helaas is onze sunshower door de (verplichte) loodgieter van de aannemer niet goed geïnstalleerd. Niet goed afgekit met lekkage en aardlekschakelaar er uit als gevolg. Douchen maar even bij de kinderen dan. Echter toen wij sunshower vroegen voor een inspectie om te kijken of het een fabricage fout was of een installatie fout en ze hoorde dat wij bij de kinderen gingen douche, stonden ze in no time voor de deur. Zeer vriendelijk snel en goed geholpen. Kortom, een groot compliment voor dit bedrijf.

Super fijn apparaat.

Mijn vrouw en ik genieten elke dag van de Sunshower

Hoogoorddreef 63

1101 BB Amsterdam