Deskundig advies met tijd voor vragen en overleg

Ondertussen hebben we onze panelen alweer bijna 3 jaar liggen. Ik ben tevreden over het advies dat is gegeven en vond ook dat er voldoende tijd werd genomen voor overleg en het beantwoorden van al onze vragen. Dat heeft destijds mede de keuze bepaald voor 365zon. Daarnaast boden ze ook gewoon een goede prijs in vergelijking met andere aanbieders. Respect voor het installatie team dat op een snikhete dag de panelen op het dak heeft gelegd. Panelen en aansluitingen waren allemaal netjes op 1 dag aangelegd.

• Klant kent ons van? via relaties/ kennissen/ vrienden

De opbrengst is iets minder dan in offerte vermeldt.

Geachte hr/mevr. Vanaf 03/06/20 tot 03/04/23 is de opbrengst 7300 Kwh. Verwacht na 3 jaar op 03/06/23 7800 Kwh. Vlgs. offerte 00016563 berekende opbrengst 2640 Kwh/jr dus na 3 jaar 3 x 2640 = 7920 Kwh. De opbrengst blijft dus iets op achter, misschien iets mis ? Overigens wat zijn de kosten met nog 10 panelen met hogere Wp inplaats de gemonteerde 300 Wp, op het grote dak ? Met vriendelijk groeten, Ransijn.

• Klant kent ons van? via relaties/ kennissen/ vrienden

Heel goed en nette montage van het geheel

Uiterst tevreden met deze panelen en ook de montage en service is heel goed verlopen!

Boven alle verwachtingen

• Klant kent ons van? via Internet

We zijn blij met onze 12 zonnepanelen zeker met de huidige energie prijzen.

We hebben onze 12 zonnepanelen nu bijna 2 jaar (in Mei) en zitten volgens de app op ruim 1900 euro besparing. Of dit klopt kan ik niet overzien. In begin werkte onze app niet goed. De omvormer hangt op zolder. Sinds een jaar hebben we een WiFi versterker geplaatst op de eerste verdieping en gaat het goed. Of alles nog goed staat in de app betwijfel ik. Merken wel dat in de winter periode de zonnepanelen weinig opleveren, hopelijk wordt het komende zomer beter.

Vriendelijke vakbekwame monteurs

Ze liggen inmiddels bijna 3 jaar en nog steeds werkt alles naar behoren.

• Klant kent ons van? anders

Top service snel gelegd en prima kwaliteit

Aardige werknemers goede kwaliteit en service en gewoon een lekkere opbrengst! Sinds de zonnepanelen van 365 zon schijnt de zon steeds meer!

Super tevreden

Ik ben nog steeds blij met mijn vakkundig en snel door 365zon gelegde zonnepanelen en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

• Klant kent ons van? anders

Ieder straaltje levert op!

Top panelen met goede installatie. Levert al vanaf het begin meer op dan berekend is! Daarmee een nog kortere terugverdientijd. Investering meer dan waard.

Ik ben zeer tevreden met de zonne panelen

Ik ben zeer tevreden met de zonne panelen

Probleemloos zonnepanelenaanschaffen

Zonder problemen de panelen geplaatst. Slimme oplossing voor de aansluiting, kabel buitenom en niet door het huis! Goed werkend afgeleverd. Tot op heden geen storingen o.i.d. Dik tevreden.

Afspraken kloppen.

Montage geheel volgens mijn wensen uitgevoerd. Monteurs dachten mee.

• Klant kent ons van? via relaties/ kennissen/ vrienden

Prima opbrengst en goede service bij wasbeurt.

Aan te bevelen.

• Klant kent ons van? via Internet

Wij zijn erg tevreden en nog nergens problemen mee gehad

• Klant kent ons van? anders

Goede service en vakmanschap!

Panelen die verkeerd besteld waren door mij, goed opgelost door jullie!

• Klant kent ons van? anders

Top panelen. Snel gelegd.

Onze panelen werden keurig gelegd, omvormer geïnstalleerd. Alles werkt nog steeds prima!

Goede duidelijke communicatie

Vooraf duidelijk gecommuniceerd en nemen de tijd voor je. Afspraken worden netjes nagekomen en problemen opgelost.

• Klant kent ons van? eerdere ervaring

Vij 365zon hebben ze mensen met kennis, kunde en oog voor kwaliteit

Wij hebben 18 panelen laten leggen op een zeer lastig dak met 5 dakramen en schoorsteen. Het eerste (online) schouwrapport riep daarom vragen op bij mij. N.a.v. dat rapport heft 365zon een persoonlijk telefoongesprek met mij ingepland en in dat gesprek is het advies en de alternatieven uitgebreid besproken. Dat hielp erg in het maken van een geschikte keuze voor de installatie. Op de installatiedag zelf bleek het toch niet helemaal te passen, maar de installateurs hebben samen met mij aanpassingen gemaakt zodat de zonneinstallatie netjes gebalanceerd is over twee strings (oost en west) en er ook nog mooi uit ziet tov de dakramen. 365zon moest daarvoor wel een extra installatieteam inzetten, zodat de klus toch nog op dezelfde dag klaar was. Super om zo'n inzet te zien voor jullie klanten! En dat zonder de extra kosten door te berekenen. Na de installatie kregen we een verstopping in de hemelwaterafvoer van het dak, omdat er een afvoer rooster niet goed was teruggeplaatst. Ook hiervoor heeft 365zon een passende oplossing gevonden en is er iemand speciaal teruggekomen om het rooster ook nog terug te plaatsen. Dit is super klachtenafhandeling. Sindsdien hebben we 14 MWh aan zonne energie geproduceerd. Het werkt als een zonnetje! We zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

TOP! GOED GEPLAATST EN SNELLE SERVICE

tOP

• Klant kent ons van? eerdere ervaring

Positief ondanks enkele probleempjes bij het installeren

Bij het installeren waren er enkele probleempjes die goed opgelost zijn; Er was een beschadiging van het plafond. Dezelfde dag is er een stucadoor geweest die het gerepareerd heeft. Ook een schilder is meteen geregeld die twee keer gekomen is zodat er niks meer van te zien is. Omdat er een meetfout gemaakt was paste een paneel niet. Dat is toen apart op het dak gelegd, maar achteraf vonden wij dat niet mooi. Enkele weken later is dat verplaatst bij een andere groep panelen zodat het nu een geheel is. Uiteindelijk zijn we toch zeer tevreden.

• Klant kent ons van? via relaties/ kennissen/ vrienden

Duidelijke offerte, vlotte en nette oplevering

Inschrijving verlopen via vereniging eigenhuis. Kwamen met een de duidelijke offerte en na telefonisch kontakt konden er nog een aantal zaken op verzoek worden aangepast. Ze komen met dakfoto's en paneel indeling, maar let zelf wel op schaduw vorming door afvoerpijpjes e.d. Berekening van het opgewekte vermogen was realistisch en viel afgelopen jaren zelfs rond de 10-15% hoger uit. Oplevering volgens afspraak en er werd netjes conform de arbo gewerkt (valscherm). Informeerden waar omvormers en kabels moesten worden opgehangen. Installatie direkt (en nog steeds) zonder problemen in gebruik. Jammer dat er twee dakpannen niet waren teruggelegd, daardoor moest ik zelf nog het dak op. Voor de rest prima!

• Klant kent ons van? via Internet

monteurs en elektricien prima, afh. panelen aan app. koppelen waardeloos

Monteurs en elektricien hebben in mijn ogen prima werk geleverd. vriendelijk en werken netjes, echter heb ik maar drie sterren gegeven voor wat er daarna nog moet gebeuren, men moet op kantoor blijkbaar de panelen koppelen aan je app. en dit duurt veel te lang, staat 7 dagen voor duurt nu al ruim 2 1/2 week en nog kan ik op de app. niet zien wat mijn panelen doen. paar keer gebeld en krijg te horen erg druk je staat op de lijst. Echter de factuur kon men wel al meteen sturen daags na installatie. tja kwestie van prioriteiten stellen zal het wel zijn.

• Klant kent ons van? anders

Bedrijf komt hun afspraken niet na en je kan ze niet bellen.

Frustrerend!!

Zeker doen

Heb in 2 jaar al 1/3 van de investering terugverdiend. Prima service gehad en er werd netjes gewerkt

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Klant kent ons van? via Internet

Gewoon een prima installatie!

Inmiddels heb ik mijn zonnepanelen alweer 2 en een half jaar op het dak liggen. Maar terugkijkend is er helemaal niets aan te merken op zowel de materialen als de installatie ervan. Gewoon goed spul en werk geleverd!

• Ik ben een particulier
  • Klant kent ons van? via bedrijfswagen

Spaarpot Oost 22 C

5667KT Geldrop