Kundig en prettig

Goede expertise gemakkelijk en snel geholpen

Snelle reactie en taxatie

Direct gebeld na aanvraag, afspraak gemaakt en snel een goede taxatie uitgevoerd.

Keurige communicatie en flexibele instelling. Taxateur kon ook buiten kantoortijden haar werkzaamheden uitvoeren.

Vlotte en deskundige taxatie laten uitvoeren ivm herfinanciering

Wederom een taxatie laten uitvoeren en ook deze keer zeer tevreden. Taxatie heeft binnen een week plaatsgevonden waarbij Liesbeth zeer deskundig is en de tijd neemt voor de taxatie. Verder prettige communicatie en vlotte oplevering van het taxatierapport. Kortom ik kan Liesbeth van harte aanbevelen.

Goed in contact, afspraak was snel gemaakt en afhandeling was correct.

Snel, professioneel en volgens afspraak

Het is prettig zaken doen met Liesbeth, ze is effectief, zorgvuldig en betrouwbaar.

Super behulpzaam en zeer goede service

De gemaakte afspraken worden correct nagekomen

Men werkt snel en accuraat aan de opdracht.

Goed en eerlijk

Een positieve zelfstandige ondernemer die eerlijk transparant en open is. Doet die extra stap.

Beste en scherpste

We namen een eenvoudig taxatierapport af bij De Wit voor het aanvragen van een hypotheek. Liesbeth communiceerde goed en snel. Scherpste prijs in de regio voor zover ik kan zien. Flexibel in het maken van afspraken. Beantwoord graag aantal extra vragen die ik had. All in all echt top!

Op maat taxatie

Transparante taxateur. Ze neemt het doel van de taxatie als uitgangspunt zodat je een passende taxatie krijgt. Ze is erg secuur, punctueel, betrouwbaar en beleefd.

snel, goed en bekwaam

prettig 1ste telefonisch contact, korte termijn afspraak, flexibel qua tijdstip, ruim op tijd, wederom een prettig gesprek en daarna een kundige rondgang waarbij je echt merkt dat ze oog voor kwaliteit en detail heeft, duidelijk een zeer professionele ervaring over de vloer

snel met een goede prijs

Ik ben erg tevreden

Snelle en duidelijke taxatie

De taxatie werd snel uitgevoerd. Het taxatierapport was duidelijk. De communicatie verliep prettig en professioneel.

Snelle en duidelijke taxatie

De taxatie is volledig, snel en duidelijk uitgevoerd. De communicatie verliep professioneel en prettig.

Snelle en professionele taxatie

De taxatie is snel, volledig en zorgvuldig uitgevoerd. De communicatie verliep snel en professioneel.

Snelle deskundige taxatie

De opdracht werd snel, volledig en deskundig uitgevoerd. Communicatie was prettig en professioneel.

Snelle deskundige taxatie

Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel.

Op een professionele en vriendelijke manier benaderd met tips hoe het beter kan. Ik voelde me vrij om vragen te stellen en een gesprek te voeren. Alle afspraken zijn nagekomen. Hele fijne taxateur. Zeker een aan aanrader! Bedankt!

Liesbeth heeft ons huis getaxeerd in verband met de risicotoeslag. De taxatie was realistisch en kundig. Het rapport was er snel en goed opgezet. De hele procedure voldeed aan onze verwachtingen.

Prima service en voordelig.

De taxatieservice van Makelaardij de Wit was uitstekend. Via internet was deze taxatie de voordeligste, die geheel aan de voorwaarden van de hypotheekverstrekker voldeed. Andere leken goedkoper of even duur, maar daar kwamen na verder klikken alsnog serieuze kosten bovenop. Op vrijdag is de taxatie aangevraagd, op woensdag uitgevoerd en het rapport ontvangen op de maandag erop.

Taxatie is aan aanbeveling

Makelaardij de Wit heeft zeer snel een taxatie voor ons nieuwe huis uitgevoerd en ook keurig gedocumenteerd

zeer kundig rapport

Kundig rapport rekening gehouden met onze wensen en vriendelijk te woord gestaan

Vluchtheuvelstraat 4

5316BE Delwijnen

Over Makelaardij de Wit

Bij Makelaardij de Wit kunt u terecht voor woning taxaties en bemiddeling bij aankoop van een woning. Makelaardij de Wit is aangesloten bij VBO (Vereniging van makelaars en taxateurs), een actieve brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Makelaardij de Wit staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en stelt u als consument centraal. Onze taxateur is ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM) register.