Helemaal goed!

Goede service en snelle afhandeling. Ik zou dit zeker aanraden.

Goede ervaring

Niets op aan te merken. Gewoon wat je mag verwachten.

Vakkundig en klantvriendelijk bedrijf

De contacten verliepen op een heel fijne wijze waarbij adequaat gereageerd op vragen en afspraken werden nagekomen .het geleverde werk gaf blijk van een grote deskundigheid.

klantvriendelijk en toch zakelijk

alles volgens afspraak en een duidelijk rapport

Makelaar komt de afspraken na.

De makelaar komt de afspraken na binnen het gewenste tijdsbestek.

Snelle & gemakkelijke communicatie mogelijk

Mw. de Wit heeft een snelle taxatie voor ons kunnen doen en was gemakkelijk bereikbaar. Haar 'volgsysteem' is fijn om te weten wat de status van de rapportage is.

Correcte taxatie t.b.v. lening

Snel en accuraat gehandeld.

Snelle en correcte service

Het taxatierapport is naar tevredenheid opgeleverd. Ook over de snelheid, van aanvraag tot oplevering van het rapport, ben ik erg te spreken.

Uitstekende service

We hebben het taxatierapport voor onze woning op laten stellen door Makelaardij de Wit, waarbij wij zeer enthousiast en verrast waren door de grote interesse, het meedenken en de inzichten die ons gegeven zijn. Het rapport was expliciet uitgeschreven, met volledige onderbouwing en marktonderzoeken, wat ons aangenaam verraste en zeer fijn werd ervaren door de hypotheekverstrekker. Nogmaals bedankt voor de fantastische service, en voor de toekomst komen we graag nog eens terug!

Taxatie kundig, betrouwbaar en efficiënt uitgevoerd

Het eerste contact verliep plezierig en vlot. Vanaf het eerste begin was duidelijk wat de bedoeling was van mijn verzoek mijn woning te taxeren. Middels mailberichten werd ik stap voor stap op de hoogte gehouden van de voortgang in de procedure. Afspraken waren duidelijk en werden correct nagekomen. De taxatie zelf oogde voor een leek als ik kundig en zorgvuldig. Bijzonder plezierig vond ik de snelle doorloop tijd die werd genomen voor de afwikkeling van offerte tot oplevering van het taxatierapport. Het rapport heeft inmiddels zijn functie bewezen, het doel waarvoor taxatie werd aangevraagd is bereikt. Een tevreden klant, die deze makelaardij zeker zal aanbevelen.

Uitstekend rapport op tijd geleverd

Uitstekend rapport op tijd geleverd

Snel en goed alles geregeld

No-nonsens

Onze taxatie uit laten voeren door makelaarde de wit. Hebben kennis van zaken en wij hebben er ee prettig contact mee gehad. Deskundig en correct geholpen.

Correct en zakelijk

Goede contacten en naar behoren afgehandeld

Prima taxatie

Prima taxatie verricht voor onze nieuwbouw woning. Was binnen een week geregeld. Voor een mooie prijs.

goede ervaring met de makelaar

ik heb goede ervaring met makelaar mevrouw de Wit ik was heel goed tevreden over de taxatie die ze bij mij heeft verricht Rinus Goedhart

Snelle service en. Een keurig rapport

Keurig rapport opgemaakt nav een taxatieverzoek. Goede onderbouwing en voordelig geprijsde dienst.

prima makelaar,keurig alles op tijd,gaat mee met de digitale wereld

zie boven

Snel en vriendelijk contact; accuraat taxatierapport

De afspraak voor een taxatie was makkelijk te maken. De makelaar was flexibel. We kregen snel het digitale rapport. Dit was uitgebreid en duidelijk uitgewerkt.

Snelle en doortastende afhandeling

Na aanvraag werd vrijwel direct contact met mij opgenomen en ondanks de vakantieperiode is de taxatie snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Super snelle service

Via een vergelijkingssite kreeg ik contact met Liesbeth. Ze was vriendelijk en zeer behulpzaam. Gelukkig kon er snel een taxatie plaatsvinden en nam ze de zorgen daarover uit handen. Ook toen ik nog een taxatie van de oude woning moest laten maken verwees ze me snel door naar een collega makelaar die eveneens snel kon handelen. Als ik weer een taxatie nodig heb zal ik weer bij makelaardij de Wit aankloppen.

Prettige communicatie en snelle taxatie

Prettige communicatie met mevrouw de Wit en we werden snel geholpen met de taxatie. Geen verborgen of onverwachte extra kosten.

Snel correct uitgebreid niet opdringerig vriendelijk

Prettige ervaring zeer vriendelijk aan de telefoon. Wordt netjes afgehandeld. Mooie uitgebreide brochure. Duidelijk. Met meer info dan we dachten te krijgen Normale prijzen

Professionele en snelle makelaar/taxateur!

Voor de taxatie van onze aan te kopen woning hebben wij Makelaardij De Wit in de arm genomen. Een kundige, snelle en goed bereikbare partij om zaken mee te doen.

Accuraat en kritisch

Makelaardij de Wit ingeschakeld voor een expertise tbv mijn hypotheek. Ze reageerde snel en tegen een schappelijk tarief. Bij onduidelijkheden werd er telefonisch navraag gedaan. Geen aannames 🙂

Vluchtheuvelstraat 4

5316BE Delwijnen

Over Makelaardij de Wit

Bij Makelaardij de Wit kunt u terecht voor woning taxaties en bemiddeling bij aankoop van een woning. Makelaardij de Wit is aangesloten bij VBO (Vereniging van makelaars en taxateurs), een actieve brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Makelaardij de Wit staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en stelt u als consument centraal. Onze taxateur is ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM) register.