Mijn aanvraag was gericht op de schuld marktwaarde verhouding van mijn hypotheek. En deze makelaar heeft dit zeer zorgvuldig gedaan en met meer tijd en efforts dan verwacht.
Op aanraadde van mijn hypotheek adviseur kwam ik bij u terecht. Mijn taxatierapport was redelijks snel retour.
Nvt.
De service was goed en de documenten volledig. Ik ben goed op de hoogte gehouden via sms, mail of telefoon.
Makelaardij de Wit heeft ons huis getaxeerd en ging daarbij grondig te werk. De rapportage was ook vrij snel binnen. Al met al is de opdracht naar tevredenheid volbracht en was het prijskaartje ook erg redelijk. Van harte bedankt!
Op de dag zelf duidelijke en correcte taxatie gedaan door Makelaardij de Wit bij ons nieuwe huis in Leerdam. Alles daarna correct en conform afspraak afgeregeld. Positieve indruk achtergelaten
Liesbeth van Makelaardij de Wit heeft ons huis zowel voor als na de verbouwing op prettige en klantgerichte wijze getaxeerd. Zeer vlot en vriendelijk. Houdt zich aan de afspraak tegen een scherp tarief.
Snel en correct beoordeeld, Top!!
Snelle service, korte lijnen en een zakelijke waarde bepaling van de woning.
Alles verliep vlot en correct
Afspraken waren keurig nagekomen. Service was zeer goed (snelle dienstverlening).
Wij hebben een taxatie laten uitvoeren. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles was sneller gereed dan aanvankelijk gedacht.
Keurig netjes en vakkundig.
Snelle reactie, serieuze taxatie en snel een rapport hiervan.
De keuring is professioneel en tijdig uitgevoerd
Prettig gesprek, gerichte vragen waaruit vakkennis bleek, duidelijk taxatierapport
Hartelijk bedankt voor deze geweldige beoordeling! Heel veel succes toegewenst met de "verbouwing", en nog heel veel woongenot toegewenst in jullie heerlijke woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Nog heel veel woongenot toegewenst in jullie heerlijke woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Makelaardij de Wit heeft meerdere keren ons taxatierapport aan moeten passen. Iedere keer deden ze dit ook totdat het goed was. Ontzettend flexibel en top service.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Fijn dat het nu allemaal goed geregeld is. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit
Alles perfect gelopen. Op korte termijn een afspraak kunnen inplannen . Duidelijke communicatie wat ik aan documenten moest klaarleggen. Taxiatatie goed verlopen en hebben oog voor detail.Ook aftersales van hoog niveau.
Hartelijk bedankt voor deze geweldige beoordeling. Nog heel veel woongenot toegewenst in jullie fijne woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Vriendelijke medewerker, kwam kundig over en wist waar ze het over had. Medewerker nam de tijd en kwam haar afspraken na.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel succes toegewenst met de verbouwing van jullie woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Goede en correcte verslaglegging .
Hartelijk bedankt voor deze hele mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Het zou mooi zijn als u nog tot overeenstemming kunt komen met de verkoper, in ieder geval heel veel succes toegewenst met de onderhandelingen! V.w.b. het specificeren van minpunten, dat is erg lastig. Zaken die van belang zijn voor de taxatie en/of van invloed op de waarde worden zeker benoemd, maar verder wordt van ons verwacht dat we de zaak objectief bekijken. Wat voor de één een minpunt is kan voor de ander een pluspunt zijn, daar dienen wij ook rekening mee te houden, vandaar dat niet altijd alles benoemd wordt. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Mw. de Wit nam voor de taxatie telefonisch contact op om alles door te spreken. Zeer prettig. Verder kreeg je per mail iedere keer een update hoe de taxatie vorderde. Zeer prettig en heel duidelijk. Als klant weet je precies hoe de taxatie en de rapportage er voor staat.
Hartelijk bedankt voor deze geweldige beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Mw de Wit komt haar afspraken na en regeert snel op vragen. Uitgebreid en duidelijk taxatierapport opgesteld. Ik zou haar zeker aanbevelen.
Vluchtheuvelstraat 4
5316BE Delwijnen
Bij Makelaardij de Wit kunt u terecht voor woning taxaties en bemiddeling bij aankoop van een woning. Makelaardij de Wit is aangesloten bij VBO (Vereniging van makelaars en taxateurs), een actieve brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Makelaardij de Wit staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en stelt u als consument centraal. Onze taxateur is ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM) register.