Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel geluk toegewenst in jullie fijne appartement! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Zeer compleet taxatierapport.
Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling met de daarbij behorende feedback en heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Goede uitleg tot standkoming taxatie. Voor de rest weinig commentaar taxatie liep via mijn financieel adviseur.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback en heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Snel en goed geholpen met een taxatie. Omwille van snelheid ook goed meegedacht om een tussentijdse schatting af te geven en later het officiele rapport.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback en nog heel veel woongenot toegewenst op jullie mooie locatie! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel sterkte toegewenst met uw "nieuwe" situatie! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, alleen jammer van de "mis"communicatie. Zoals telefonisch besproken, voor mij een leerpuntje. Bedankt! Nog heel veel woongenot toegewenst in je fijne appartement! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Prima service van taxatie! Neemt de tijd voor een goede en objectieve beschouwing van het te kopen pand.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback en heel veel geluk toegewenst in deze bijzondere woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Taxateur is deskundig en zorgvuldig.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback en nog heel veel woongenot toegewenst in jullie fijne woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Alle afspraken zijn keurig nagekomen, en ik heb een mooi, positief taxatie rapport ontvangen. Verder heb ik geen persoonlijk contact gehad, dus kan ik het moeilijk beoordelen.
Heel snel taxatie rapport binnen!
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. heel veel succes toegewenst met de verkoop van uw woning, en heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Planning
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback, en heel veel succes toegewenst met de bouw van uw nieuwe loods! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Tijdens onze eerste aankoop vonden we het prettig als er iemand zakelijk mee zou kijken. Veel is onbekend en emoties leiden al snel de gang van zaken. Met Liesbeth hadden we de juiste persoon gevonden die zakelijk en proffesioneel langs de zijlijn meekeek, en als het nodig was soms het veld in stapte.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback en heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit
Door de snelle reactie om voor ons een taxatie te willen doen en de daarbij horende afhandeling daarvan konden wij ook snel een hypotheek aanvragen. Tevens werd alles netjes gecommuniceerd.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel succes toegewenst met de verbouwing van jullie badkamer! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Zeer snel gewerkt en fijne tussentijdse communicatie. Kon niet beter.
Makkelijk een afspraak kunnen maken, professionele en vriendelijke dame.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback en nog heel veel woongenot toegewenst in jullie heerlijke woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit
Prettige accurate mevrouw die secuur te werk gaat en haar afspraken nakomt.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel succes toegewenst met de bouw van jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling en heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel geluk toegewenst in uw bijzondere nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Taxatie snel in gepland en professioneel uitgevoerd
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Begrijpelijk dat je eerder geïnformeerd had willen worden, er zit over het algemeen nogal wat tijdsdruk op een taxatie en bovendien hangt er nogal wat vanaf. Helaas was jouw taxatie net een van de eerste die gemaakt moest worden in het nieuwe taxatiemodel. Dit nieuwe taxatiemodel bracht zowel voor het NWWI als voor veel taxateurs nogal wat onduidelijk mee, waardoor het NWWI achterstand op ging lopen en het langer duurde voordat taxateurs een terugkoppeling kregen of het rapport al dan niet goed bevonden was. Dat alles bij het NWWI langer zou duren had ik ook niet voorzien, anders had ik daar zeker eerder op geanticipeerd, dus bij deze mijn excuses voor het hierdoor ontstane ongemak. Tevens bedankt voor de tip. In het vervolg zullen we zeker in de gaten houden dat we opdrachtgevers tijdig informeren als we denken dat er een vertraging zal optreden. Bij deze wil ik je ook nog heel veel geluk toe wensen in je nieuwe appartement! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Snel en gedegen werk geleverd. Fijn in de communicatie.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
We hebben de taxatie als zeer positief ervaren. Ondanks dat er een probleem ontstond ivm de nieuwe wetgeving, hebben ze dat creatief opgelost zonder meerprijs. Net verslag en nog een aanvulling op wens erbij gedaan. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden geweest over de samenwerking.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie mooie nieuwe woning! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
doet haar werk wat moet
Geachte heer Melkert, Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling en heel veel geluk toegewenst met uw (nieuwe) leven in Frankrijk! Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Vluchtheuvelstraat 4
5316BE Delwijnen
Bij Makelaardij de Wit kunt u terecht voor woning taxaties en bemiddeling bij aankoop van een woning. Makelaardij de Wit is aangesloten bij VBO (Vereniging van makelaars en taxateurs), een actieve brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Makelaardij de Wit staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en stelt u als consument centraal. Onze taxateur is ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM) register.