Snel geregeld
Geachte heer van Dijk, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Vriendelijke professionele uitstraling en snelle afhandeling. Aangezien wij met een tussenpersoon werken vind ik het nabellen of we alle stukken hebben ontvangen erg prettig. Zeker ook het nasturen van de digitale versie. Echt top
Geachte mevrouw Heij, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Ik wens u nog heel veel woongenot toe in uw fijne woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Mevr. De Wit gaf duidelijk aan wat de taxatie inhield en deed dit vervolgens heel secuur. Ook de "nazorg" was erg goed.
Geachte mevrouw Paardekooper, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel succes toegewenst met de verbouwing van uw keuken. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Prima geregeld, vriendelijk en snel
Geachte heer Geenen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Nog heel veel woongenot toegewenst in uw fijne appartement. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Vriendelijk, objectief
Geachte mevrouw de Bie, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Ik wens u nog heel veel woongenot toe in uw schitterend gelegen woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
snelle reactie en snel een rapport geleverd.
Geachte heer Pennings, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Ik wens u heel veel wijsheid toe m.b.t. de moeilijke beslissingen die u nog heeft te nemen. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte mevrouw Zomer, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel veel geluk toegewenst in uw mooie nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Wij zijn door een rustige aankoopmakelaar uitzonderlijk goed geinformeerd en geadviseerd.
Geachte heer Gerrits, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie fijne nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Nadat bemiddelingsbureau mij mededeelde dat er op korte termijn iemand mij zou benaderen werd ik nog dezelfde dag gebeld door mevrouw de Wit. De dag erop is zij de opname komen doen wat ik zeer waardeer. Eveneens had ik een paar dagen later het taxatie rapport via mail ontvangen.
Geachte heer Kroon, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Het (originele) uitgeprinte rapport komt (alsnog) uw kant op. Nog heel veel woongenot toegewenst in jullie mooie (woon)boerderij. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte heer Mulder, Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe appartement. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Zeer snelle dienstverlening en goede en snelle communicatie.
Geachte heer Nagtegaal, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie mooie nieuwe villa. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte mevrouw Becks, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Het ging om een taxatierapport. Hierbij was geen communicatie nodjg, vandaar mijn beperkte feedback.
Geachte mevrouw Bakker, Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling. Ondanks de beperkte feedback waarderen wij het zeer dat u de moeite heeft genomen om te reageren. Heel veel geluk toegewenst in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Er was een probleem rond de registratie van het energielabel van onze nieuwe woning en dit is prima opgelost Door mevrouw De Wit.
Geachte mevrouw Biesheuvel, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Heel veel geluk toegewenst in jullie nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Betrouwbaarheid, kennis en vakmanschap plus de wijze waarop er met je wordt gecoomuniceerd vielen bij mij in het bijzonder in de smaak.
Geachte heer Niessen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Uiteraard excuses voor het feit dat ik mijn "huiswerk" niet helemaal (goed) gedaan heb. Verder wens ik jullie nog heel lang veel woonplezier toe in jullie fijne woning. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Prima rapport
Geachte heer van de zee, Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling met de daarbij behorende feedback. Uiteraard excuses voor het feit dat het m.b.t. de communicatie niet allemaal verliep zoals het eigenlijk zou horen, en nog veel woongenot toegewenst in uw mooie appartement. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Prettig contact, afspraken worden correct nagekomen.
Geachte mevrouw de Witte, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Veel (kook)plezier toegewenst met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Goede/snelle communicatie, afspraken worden nagekomen, vriendelijk, servicegericht en professioneel.
Geachte heer Sahanaja, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Veel succes toegewenst met de verbouwing van uw badkamer. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Vriendelijk. Ondanks moeilijk bereikbaar contact blijven zoeken
Geachte mevrouw Kregting, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte mevrouw van Loon, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte heer Leenheers, Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Geachte heer Corbijn van Willenswaard, Hartelijk bedankt voor deze nette beoordeling. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Zeer snel gewerkt en afspraken nagekomen. Hele ervaring was goed.
Geachte heer Teenstra, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Goede communicatie vooraf mbt de inhoud van de uit te voeren werkzaamheden. Vooral positief is de verificatie achteraf: of aan mijn verwachtingen is voldaan na uitvoering de opdracht. Heel klant gericht.
Geachte heer Versteeg, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Omdat ik 's-maandags geen afspraak kon maken, werd deze naar voren geschoven naar zaterdag. Vond ik zeer fijn. Mevrouw komt professioneel over, omdat zij exacte vragen stelt over de bestaande bouw en de voorgestelde verbeteringen, waarbij zij goed op de hoogte bleek te zijn wat de daaraan verbonden kosten zijn.
Geachte heer Brekelmans, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling met de daarbij behorende feedback. Met vriendelijke groeten, Liesbeth de Wit Register-Taxateur
Vluchtheuvelstraat 4
5316BE Delwijnen
Bij Makelaardij de Wit kunt u terecht voor woning taxaties en bemiddeling bij aankoop van een woning. Makelaardij de Wit is aangesloten bij VBO (Vereniging van makelaars en taxateurs), een actieve brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Makelaardij de Wit staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en stelt u als consument centraal. Onze taxateur is ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM) register.