Snelle en deskundige taxatie woning

De taxatie van onze woning heeft op een snelle en deskundige wijze plaatsgevonden. Het rapport is na de taxatie zeer snel toegezonden. Het contact was daarnaast zeer goed en plezierig. Makelaardij de Wit is van harte aan te bevelen!

Zeer prettige, correcte en vriendelijke manier manier van optreden.

Het was prettig om zaken te doen met mevrouw. De taxatie verliep rustig en doelmatig. Het rapport was ook klaar op korte termijn. Bedankt.

Prima. Luistert goed en heeft oog voor detail

Makkelijk contact.

Fijne afspraken kunnen maken en nagekomen

Mevrouw de Wit heeft geheel volgens onze afspraken ons gevalideerde taxatierapport afgewikkeld en toegezonden. Jammer genoeg moest het op een punt aangepast worden maar ook dit was binnen een dag geregeld.

Afspraak kon snel gemaakt worden, en daarna was het ook nog mogelijk om het taxatierapport aan te passen ivm een verbouwing

Fijn contact, snelle reactie

Fijn contact, en ook snel geschakeld om ons tijdig ons rapport te verstrekken!

Professioneel en vlot

Liesbeth komt professioneel over, reageert vlot en communiceert vaardig. Ik zou haar weer inhuren.

prima contact en taxatie

Vriendelijke en rustige benadering, prima uitleg en onderbouwing taxatie en mogelijkheden huis. Er werd tijd genomen om vragen te beantwoorden.

Functioneel

Je krijgt wat je verwacht.

Snel efficiënt en duidelijk

De taxatie js goed verlopen. Er was een goede communicatie van uit de makelaar richting ons

Erg tevreden over de snelle en adequate afhandeling van een taxatierapport

Klantgericht, snelle afhandeling na taxatie en komt afspraken na.

Prettige afhandeling

Je laat iemand in je huis die je niet kent voor een taxatie. Het is ons goed bevallen, mevrouw De Wit kwam op ons heel prettig over en heeft onze taxatie prima afgehandeld.

Makkelijk, concreet en snel!

Ik had snel een waarde taxatie voor- en na verbouwing nodig. Makelaardij de Wit heeft mijn opdracht snel opgenomen en verwerkt. Ik ben tussendoor goed op de hoogte gehouden en mijn vragen werden via app snel en duidelijk beantwoordt, kortom; dik tevreden!

Zeer goed geholpen, uitstekende communicatie. Erg tevreden.

Klantvriendelijk en zonder spoed toch snel

Goede ervaring. Zeker aan te raden.

snelle en prettige dienstverlening

Wij hebben Liesbeth ingeschakeld om onze woning te taxeren voor het oversluiten van de hypotheek. Ze reageerde snel op de mail en was nog sneller met het langskomen voor de taxatie. Al met al een prettige en vlotte dienstverlening.

Efficiënte en snelle service

Snelle en vriendelijke service. We werden tijdens het hele process van de taxatie op de hoogde gehouden.

Goede service voor een mooie prijs

Het contact verloopt prettig. Ook was het taxatierapport helder en volledig. Tevreden klant

zeer goed geholpen

Makelaardij De Wit is zeer deskundig. Ze reageren snel op vragen en komen hun afspraken goed na.

Ik ben niet bij de taxatie geweest. Rapport zag er netjes uit.

Goed en adequaat handelen

Na aanvraag voor het opstellen van een taxatierapport werd er al snel telefonisch contact gezocht. Werd correct geadviseerd wat ik moest doen en tijdig goed op de hoogte gebracht. Taxatierapport is duidelijk en uitgebreid opgesteld. Binnen één week alles geregeld. M.a.w. prima en kwalitatief ruim voldoende. Prijs en kwaliteit voor het rapport komen zeer zeker overeen. Zeker in vergelijking met collega-taxateurs.

Uitstekend service en communicatie

Dit is de tweede keer dat wij gebruik maken van de diensten van makelaardij de Wit en we zijn elke perfect geholpen. Zeker een aanrader.

Snel, duidelijk en uitstekende communicatie.

Ik heb een hele goede ervaring met Makelaardij de Wit met betrekking tot een taxatie van een woning. Er werd snel gereageerd en een er was een duidelijke communicatie. De afhandeling van het hele proces ging snel en efficient.

Vluchtheuvelstraat 4

5316BE Delwijnen

Over Makelaardij de Wit

Bij Makelaardij de Wit kunt u terecht voor woning taxaties en bemiddeling bij aankoop van een woning. Makelaardij de Wit is aangesloten bij VBO (Vereniging van makelaars en taxateurs), een actieve brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Makelaardij de Wit staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en stelt u als consument centraal. Onze taxateur is ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het Stichting Certificering VBO Makelaars (SCVM) register.