correct, adequaat en vriendelijk
Onze handen jeukten om aan te pakken maar we mochten niets doen, even later beseften we dat we alleen maar in de weg zouden lopen!! Een op elkaar ingespeeld team hadden in no time onze spullen uit huis. Af en toe onderbroken door een koffietje, sigaretje of fris werd er kontinue doorgewerkt. Waar wij nog vragen bij hadden hoe e.e.a. aan te pakken werden adequate oplossingen toegepast. Als zeer geruststellend ervaren, mede door de prettige, aardige medewerkers. Het eerste gedeelte zit erop, kijken nu al uit naar de verhuizing uit de opslag.
Ben zeer goed geholpen, professionele jongens die ook zeer voorzichtig omgaan met de breekbare spullen. Moest zelf eerder weg, en heb in alle vertrouwen het huis achter kunnen laten. Ook het voorbereidend telefonisch contact was zowel professioneel als gezellig!
Verhuisteam leek niet goed op elkaar ingespeeld. 2 mensen waren m.i wel ervaren en bedreven, maar 2 anderen juist niet. Gaandeweg de verhuisdag leek het steeds meer te haperen.
Van intake, prijsopgave, tot planning (informatievoorziening) uitvoering en afronding (ophalen lege dozen) alles zeer correct, vriendelijk en vakkundig.
Heel fijn dat alles naar de juiste kamer wordt gebracht en de meubels heel aankomen in het nieuwe huis.
Zowel ophalen als zeker ook terugbrengen van de meubels verliep vlot, en op tijd. Goede afspraken gemaakt in goed contact en overleg. Maar in beide sessies ontstonden beschadigingen aan meubilair: kastdeurtjes open laten vallen tijdens transport, dressoir zelfs in beide gevallen: lades eruit laten vallen. Daarnaast met tafelpoot tegen net geschilderde kozijnen. Allemaal geen grote schades maar toch, voor €940 voor 3 kasten, 1 dressoir, 1 bankstel, 1 salontafel en 1 tafel met 4 stoelen verwachten we grotere kundigheid en zorg voor onze spullen. Een aanzienlijk deel van het terug binnenzetten van de meubels heb ik bovendien maar zelf gedaan, de onervaren jonge verhuizer was goed van wils maar toch te weinig ervaring. VOor de beantwoording van onderstaande vragen over oplossing van klachten en oplossing van schade hebben we een neutraal antwoord gegeven omdat we daarmee (nog) geen ervaring hebben.
Prima bedrijf, behulpzaam personeel. Verhuizing vlekkeloos verlopen. Verhuizers hebben prima werk geleverd inclusief demontage op het oude adres en montage op het nieuwe adres.
We used several teams since we moved two houses into one, and they were all super quick and efficient in the removal service. The best part is they dismantle beds and wardrobes and set them up where you need them in your new place. Then at the end of the day you can still sleep in the comfort of your own bed. They take a lot of the stress out in what is already a stressful time when moving houses. Thanks
Mijn verhuizing is perfect geregeld door De Bresser Verhuizingen. Goede voorbereiding en snelle, gestructureerde verhuizing op de dag zelf. Het team was betrokken. Het oude adres is keurig achter gelaten en op mijn nieuwe adres is alles goed neergezet.
Goede ervaring. Professionele verhuizers die alles perfect hebben geregeld.
Meedenkend, vriendelijk personeel relaxed, hard werkend. Erg tevreden
Wat een geweldig werk hebben die jongens verzet, binnen no time was alles in mijn nieuwe woning weer binnen gezet en zelfs het extra verzetten van een grote kast was geen probleem
De heren meldde zich keurig op tijd en hebben al onze spullen met zorg behandeld. Top service!
Vakundig, denkt goed met cliënten me, netjes.
*we hoorden pas een dag van tevoren dat de verhuizers niet om 8 u maar tussen 12 en 1 zouden komen *we wonen hartje centrum dus midden op de dag is erg onpraktisch omdat het dan druk is *de verhuizers wilden persé hun eigen lift gebruiken terwijl zonder ook prima gaat *er werd een (kleine) schade veroorzaakt die niet snel werd opgelost
Naar Wens
Plezierige en behulpzame medewerkers/-sters op het bureau en bij de voorafgaande taxatie inboedel-omvang. Verhuisteam van drie man waren vlot met inpakken, transporteren en (de)monteren Ikea-kast. Geen schades.
Om half acht waren de verhuizers ter plaatse om, op een dag dat er grote storm werd verwacht, onze gehele inboedel veilig over te huizen. Het werd goed gestroomlijnd, de voorman was een zeer bekwame en uiterst vriendelijke manager van het geheel en de “stapelaar” verbaasde me telkens hoe hij met kennersblik de meubels, dozen, schilderijen etc etc naadloos in de een vd vrachtwagens wist te plaatsen. Kortom, om half zeven was alles veilig over. Bedankt !!!
Jammer dat het misging met het demonteren en monteren van onze zware stenen tafel. Wel werd beloofd het opnieuw te monteren.
In alle opzichten prima bedrijf dat afspraken nakomt, goed communiceert en de verhuizing goed uitvoert.
Zo snel in een aantal uren verhuisd. Met tillift enz erbij! Zelfs tijdens verhuizing reclame voor anderen die ook willen!
verhuizing prima gedaan! correcte service en uitvoering
Prima verhuizing, vooral de 'voormannen' hebben goed werk gedaan. Netjes verteld wanneer er een voorwerp was dat bv een scheur had of zo, zodat daar achteraf geen gedoe over komt. Duidelijke offerte, identiek aan factuur. Fijn ook dat in offerte keuze werd gegeven om zelf in te pakken of te laten inpakken. Enige punt van verbetering is dat op de eerste dag er een mega-vrachtwagen is komen voorrijden, terwijl De Bresser deze buurt heel goed kent (in onze straat hebben jullie al meerder malen verhuisd). Vanwege de dikke bomen en smalle opritten en bochten is dit niet handig en was van tevoren ook duidelijk aangegeven. Vond het echt heel vervelend dat ik hier zelf achteraan moest en er ter plekke niet kon worden omgeruild. Er werd gezegd dat dit aan de planning lag, maar ik vind dat dan de interne communicatie beter moet zijn. Gelukkig een zeer ervaren chauffeur die door middel van meerder malen steken heeft voorkomen dat er schade aan de planten van de buren kwam en de straat niet de hele dag werd geblokkeerd.
Zeer goede verhuizing gehad met een prettige verhuisploeg. Zeer goede ervaring