Zie bovenstaand
Mijn verhuizing is helemaal perfect verlopen.. De mannen hebben zonder ook maar iets te beschadigen de hele verhuizing perfect uit gevoerd.. Ook als he iets vroeg dat deden ze perfect maakt niet uit ze deden het gelijk... Mocht ik nog een keer verhuizen dan zal ik ze zeker weer bestellen.. Ook kan ik ze iedereen aanbevelen...Top.
Contacten met het kantoor lopen goed. Snel contact, snelle reactie en en snelle acties. De verhuizers zijn vriendelijk, kundig en denken met ons mee. Ik kan iedereen De Bresser aanraden.
Goede en snelle service
De medewerkers zijn perfect. Afgelopen vrijdag was het zeer slecht weer met veel regen. De medewerkers werkte kletsnat gewoon door. Het zou het management sieren als bij dat soort dagen de werkzaamheden verschoven zouden worden.
Prettige samenwerking met de verhuizers. Denken mee en nemen dingen in overleg over Vriendelijke verhuizers met humor. 'S ochtends om 8.00 uur waren ze op ons oude adres en 's middags om 16.30 uur stonden alle kasten, meubels en bedden op hun nieuwe plek . Wij zijn erg blij geweest met de ondersteuning van dit verhuisbedrijf.
Wij zijn met een goede en fijne begeleiding door Ineke van een groot huis Waar we 50 jaar gewoond hebben naar een senioren apartement verhuisd. Ineke ja was geweldig. Zeer vriendelijk en kundig personeel Die weten waar ze mee bezig zijn. We hebben het als zeer positief ervaren. En zullen de Bresser verhuizing zeker bij andere aanbevelen Dank je wel voor de service. Jeanne en Henk Pijnappels.
Geweldig team van hard werkende verhuizers die volgens afspraak de verhuiswagen nokkie vol hebben geladen en alles zonder schade op het nieuwe adres hebben afgeleverd. Voor ons een positieve ervaring.
Alles weer prima geregeld Alles volgens afspraak
Heel aardige en snelle mannen. Geen probleem om bij 2 adressen meubels te halen.
Nette beleefde jongens. Behulpzaam
De eerste keer dat ik bij een verhuizing een verhuisbedrijf in de arm had genomen. Volgende keer zeker weer!
Verhuizers zijn op tijd Stellen zich netjes voor Werken netjes en zijn kundig Zetten alles op de plaats waar je het wilt hebben . Ruimen alles op
Fijne en lieve mensen, professioneel en mensgericht. Van planning tot uiteindelijk alles laden en lossen hing het top! Een geweldig team! Dank lieve mensen! Groet, Maja
Uitstekende service bij het ophalen van de spullen het opslaan en het weer bezorgen op het nieuwe adres. Alles verlopen zoals we verwacht hadden. Klantgericht, vriendelijk en zorgvuldig
Vooraf een goede inventarisatie en tips over wat wel/niet te verhuizen. Dozen en etiketten op tijd geleverd, zodat we goed konden voorbereiden. Op de dag van de verhuizing een prima team, vakkundig en klantgericht aan de gang. Tot en met de piano, alles prima afgewerkt.
Snel en goed, echt zeer vakkundig !!!
Geweldig, snel, klantvriendelijk en professioneel geholpen
Netjes op tijd, alles netjes verhuisd en niks was te veel voor hun. Harde werkers en dat met die hitte. Alleen maar lof.
Elke cent waard. Het inpakken gebeurde zeer zorgvuldig en snel. Het personeel was heel vriendelijk en bekwaam. Door de rustige en professionele houding van het team kon ik de verhuisstress gelukkig loslaten. Bij aankomst in de nieuwe woning werd alles op de juiste plek neergezet. Alleen maar complimenten
De mannen (5) hebben voortreffelijk werk geleverd, keurig netjes en zeer dienstbaar. Dank je wel daarvoor.
De Bresser is puur service gericht en doet wat bet beloofd. Fijne vakkundige vaklui die weten wat ze doen. Keurige, hardwerkende en integere jongelui waarvoor wij veel respect hebben. Niets is hun teveel en gaan met alle respect met andermans spullen om. Reeds tiental jaren maken wij met een goed gevoel gebruik van de diensten van De Bresser.
Zeer goede service en vakkundig en behoedzaam met spullen omgegaan.
Alles is vlot verlopen, mensen denken mee en zijn behulpzaam