Vanaf eerste contact tot het laatste contact was de begeleiding prettig, duidelijk en zeer professioneel. Enorm bedankt en ons huwelijksfeest was extra bijzonder dankzij jullie inzet en bemiddeling.
Organisatie en onze artiest (Danny Pannadero) waren top. Echte aanrader
Drie keer uitgesteld en nooit een probleem. Reageren snel op vragen. Gewoon heel goed.
Wat hebben we genoten van ons bedrijfsfeestje met de artiesten van twilight! Zelf geen omkijken na de artiesten alle zorgen neemt twilight uit handen zodat we zelf konden genieten. Alles liep heel goed. Top bedrijf om samen te werken en te genieten van een zorgeloze avond met entertainment!
Vanaf het eerste moment alles prima geregeld. Ook fijn dat er enkele dagen voor aanvang er nog contact wordt opgenomen om het optreden te doorlopend. Een fijne eerste ervaring met Twilight Entertainment.
Vanaf het eerste contact verliep alles op goed, Twilight wist gelijk wat voor genre we zochten. Emails werden gelijk beantwoord afspraken waren duidelijk. In de toekomst neem ik zeker opnieuw contact op.
Staan open voor oplossingen.
Het is nu de 2e keer dat wij een artiest hebben geboekt bij twilight. En met het team een super ervaring De zangers 1 een woordt geweldig.
Goed geregeld
Super geregeld en met name het geluid deze meneer is goud waard
We hebben top feest gehad. Geen zorgen, alles word goed geregeld!
Fijn bureau, transparante communicatie en snelle reactie op mijn vragen.Volgende keer weer Twilight Entertainment.
ik zat wel tot het laatst in spanning of het goed zou gaan- want ik zou gebeld worden in de week vantevoren, maar ik werd uiteindelijk niet gebeld. ik had allerlei soorten blikjes frisdrank gehaald en een kamer in orde gemaakt voor 3 personen die aan alle condities voldeed die in het contract stonden, maar dat bleek allemaal niet nodig-
Goed contact per email, afspraken worden nagekomen!
In deze vervelende tijd besloten wij met vrienden een tuinfestival te organiseren. Twilight Entertainment heeft voor ons een vette line up samengesteld. Alles was perfect georganiseerd!
Tafel goochelaar Chris is een zeer vriendelijke man die de gasten betrekt bij zijn trucs. Een enkele truc was misschien wat voorspelbaar maar bij de meeste was dit zeker niet het geval en word je echt pal voor je neus ‘in de maling genomen’ en blijf je verbaasd achter. Als tip wil ik hem meegeven om de trucjes nog diverser te maken (spannender/groter), verder was iedereen aangenaam verrast!
Ondanks Corona en een jaar uitstel van het optreden van Jurgen Jonkers als Frans Bauer afgelopen zondag geweldig genoten. Heel veel bewoners van ons zorgcentrum hebben een geweldige middag gehad.
Vanaf begin tot het eind duidelijk, meedenkt vooral rondom om Corona in deze toch lastige tijd.
prettig om samen mee te werken.
Het had niet beter gekund van de 1ste tot de laatste minuut de dansvloer gevuld. Erg tevreden dat naast de 2 geboekte personen en ook nog een drummer bij was. Wat een super feest hebben wij gehad.
Mijn oma werd 90 jaar oud en heeft de dag van haar leven gehad. Geweldige amusement en vrij flexibel als er iets anders gedraaid/gespeeld moet worden.
Beste Joan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat uw oma de dag van haar leven heeft gehad. In de toekomst zijn wij u graag weer van dienst met het vinden van het juiste entertainment. Groet, Team Twilight Entertainment
Prima zanger!
Originele beoordeling
De zanger was het optreden vergeten. Geluidsmannen netjes op tijd. Ik heb zooo duidelijk aangegeven dat ik per se wilde dat hij om 23 u zou beginnen. 20% van de gasten was weg toen de zanger begon. Verder een goed optreden. Hoe lossen we dit op?
Goed geregeld
Ik vond de samenwerking met Marco heel fijn. Hij begreep echt wat ik voor ogen had en de uitvoering de dag zelf was volledig wat ik verwachtte! Ik bewonder ook jullie flexibiliteit in deze toch niet evidente periode om dit event echt te laten slagen! Hartelijk bedankt!
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Corona heeft het ons inderdaad niet makkelijk gemaakt. Toch fijn dat de show uiteindelijk naar uw tevredenheid heeft kunnen plaats vinden. In de toekomst zijn wij u graag weer van dienst met het vinden van het juiste entertainment. Groet van Team Twilight Entertainment
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl