Alles verliep prima,
De samenwerking met Twilight Entertainment verliep goed en soepel. Heldere afspraken die ook goed en snel zijn nagekomen.
Zie hierboven. We moesten alleen de rekening heel snel overmaken. Dat is me wel gelukt maar binnen een grote organisatie is dit lastig te realiseren.
Prettig en persoonlijk contact gehad met Twilight Entertainment, Goed bereikbaar via telefoon en snelle mail wisseling. Alle afspraken zijn nagekomen
snelle reacties, afspraken goed nagekomen.
Frank Verkooien super optreden verzorgt ...
De afspraak was dat Quido mij van te voren zou bellen i.v.m. De verrassing. Dit is niet gebeurd! Quido zong perfect maar de service en communicatie als bedrijf zijnde vind ik matig
Beste Jordi, Allereerst dank voor uw beoordeling. Jammer dat Quido u niet gebeld heeft van te voren, wij hebben dit namelijk wel heel duidelijk aan hem doorgegeven. Meer dan doorgeven kunnen wij helaas ook niet doen. Wel goed om te horen dat het optreden naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team Twilight Entertainment
Voor ons bedrijfsfeestje heeft Twilight de band Royal Beat en DJ Bonte Carlo geregeld. Alles is zeer naar wens verlopen. Dank hiervoor!
Mijn ervaring met Twilight Entertainment is prima, goede communicatie en een goede bereikbaarheid.
Alles goed geregeld van begin tot einde
Perfect optreden van John de Bever in Mook!
een dikke 10 , alles was top geregeld
Super leuk feest gehad. DJ van Twilight en ABBA fever. Goede en makkelijke communicatie, alles liep als een trein. Geweldig leuke avond!
Zeer vriendelijk bedrijf ,komen afspraken na,als je vragen hebt gaan ze er achteraan,
Gewoon als goed ervaren alles zoals afgesproken net als voorgaande keren
Ik heb een goede ervaring met Twilight Entertainment. Volgend jaar gaan wij weer zaken doen met Twilight.
Het was echt super Goed contact gehad voor de boeking Netjes behandeld
Een 7,5 Wensen lijst Artiesten is wel overdreven.! Alles geregeld en niks nodig. Groet Johan
De communicatie met Twilight Entertainment verliep goed en vlot. Het optreden van Corry was fantastisch (zie onze FB). Onze bewoners hebben van hun oude dag een nieuwe dag gemaakt.
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl