Keurig geregeld conform afspraak, wat ons betreft top!
Helemaal goed, uitstekende terugkoppeling, nog even netjes gebeld een dag voor het evenement.
Goede communicatie en een geode tip om Thorsten te boeken voor onze cantus.
Wij geven Twilight een dikke 9 omdat er alles volgens afspraak is nagekomen en er altijd snel op vragen werd geantwoord.
Bij ons kwam Tommy Thompson optreden. Ondanks dat hij net van een begrafenis van een naast familielid kwam, was hij de hele avond uiterst vrolijk en behulpzaam naar onze gasten. Twilight Entertainment heeft ons uitstekend geholpen. Bedankt
Zeer over te spreken!
Goed / betrouwbaar / gezellige mensen / Oant Sjen
Jurgen Jonckers heeft voor onze bewoners, familie en medewerkers een optreden verzorgd als Frans Bauer. Het was helemaal geweldig! Hij speelde leuk op het publiek in en kreeg iedereen goed mee. Het was voor iedereen een zeer positieve ervaring!
Beste Jeanet, Dank voor de beoordeling, fijn om te horen dat jullie hebben genoten van het optreden. Graag tot een volgende gelegenheid. Groet, Twilight Entertainment
Prima in orde
het was de eerste keer dat we via Twillight Entertainment een zanger geboekt hadden en gaan het zeker nog een keer doen
Prettig contact, duidelijke afspraken
Goed communicatie, erg tevreden.
Komen hun afspraken naar, prima
Wij waren heel tevreden over het optreden van Jurgen Jonkers. De cliënten hebben er van genoten.
ze Hebben voor mij een optreden van o3gene geregeld. Prima gegaan, alles strak volgens afspraak. Bedankt Dit soort beoordeling mailtjes zijn wel Btje jammer eigenlijk. Doe wat je afspreek dan heb je dit toch helemaal niet nodig?!
Ik kan er eigenlijk niets op aanmerken. Je kreeg netjes een bevestiging van de reservering. Communicatie was. Kortom gewoon goed
heel goede en correcte organisatie waar ik nog mee wens samen te werken
Wij boeken nu al jaren bij Twilight. Wij zijn tevreden over deze organisatie en zullen zeker hier blijven boeken
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl