In één woord: TOPPIE
Top. Krijgt heel snel een reactie op vragen. Contact verloopt erg goed. Aardig personeel. Dikke 9
8 februari top avond gehad met YES-R als artiest.Het was een super optreden! Alles volgens afspraak. Er zijn vooral veel mooie herinneringen gemaakt. En een diepe buiging voor YES-R, hij heeft die avond veel gegeven. Mooi klein met de gasten dicht om zich heen zittend op het podium in een kring samen zingen. Groots met zijn hits en gast zanger. Tijd genoeg voor foto's en een gesprek. Hij is echt goed in wat hij doet. Top.
Helemaal top! Duidelijk , klantvriendelijk en precies volgens afspraak
Fijn contact met Twilight Entertainment. Wordt zeker weer benaderd voor een mogelijke nieuwe opdracht. Bedankt !
Betrouwbaar. Prettig.
top
zeer goed
Vriendelijk en professioneel. De boeking en uitvoering van de act is vlot verlopen.
Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. In oktober hadden wij Donny Roelvink op de sweet sixteen van onze dochter en in december Frans Duijts op het 50 jarige verjaardagsfeest van mijn man. En alles top geregeld, goed te bereiken en vriendelijke mensen aan de telefoon en via de mail.
super geregeld!
Bewoners hebben een super avond gehad met Corry Konings!! Graag bedanken we ook Corry persoonlijk voor een onvergetelijke avond!
top geregeld. dikke pluim
Alles was goed geregeld, afspraken werden nagekomen. En Raymon was goed; zowel zijn optreden als de omgang met het publiek was goed!
Zeer tevreden. Correcte afspraken en een zeer toffe groep mensen om mee te werken. Optreden ABBA super!!!!!!!!
prima overleg en duidelijke communicatie.....een 9
acht! De afspraken en communicatie zijn vriendelijk en goed verlopen. Er werd meegedacht en alles is goed verlopen.
Duidelijk en regelmatig contact. Gemaakte afspraken nageleefd. Onze wensen ingewilligd.
Twilight heeft goed meegedacht over de act. Artiesten waren op tijd, goed voorbereid en hadden er zin in! De show was top!
Fantastisch bedrijf, wij zijn zeer te spreken over de artiesten welke Twiligh Entertainment voor ons heeft gecontracteerd. Het bedrijfsfeest was werkelijk tot in de puntjes georganiseerd.
Royal Beat is echt een top band. Ons feest was door hun succesvol.
Al aantal jaren gebruik gemaakt van jullie service en is altijd uitstekend bevallen. Ga zo door
Gemakkelijk zeer klantvriendelijk perfect
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl