Goede professionele begeleiding en de band bestaat uit super goede artiesten die weten wat een feestje bouwen is!
Prettig contact. snelle reacties zowel per mail als per telefoon
Dit was mijn eerste ervaring ooit met een bedrijf als het uwe. Niets dan lof: vlotte reacties op telefoontjes en mails, correcte en volledige informatie. Over SmallTalk ook niets dan lof; heerlijke muziek uit de jaren 70, 80, echt iets voor 50-plussers. Zij waren ook sfeermakers en hadden het onderling kennelijk ook naar hun zin. Mijn gasten war4en ook vol lof.
Gewoon goed geregeld top en dank je wel daarvoor
Bedankt voor de fijne samenwerking.
Zeer netjes en vriendelijk. en Vinzzent was fantastisch.
Goede ervaring. Contact gehad via telefoon en email en duidelijk doorgegeven wat voor een feest het was op wat voor locatie. Geluidsmannen reageerden ter plekke nogal pessimistisch: "ik ben bang dat we onze eigen set op moeten bouwen''. Verder goede begeleiding
Beste Pim, We hebben het besproken met de geluidstechnicus. Het geluid op locatie was niet van professionele kwaliteit, daarom heeft hij er voor gekozen om zelf een geluidset op te bouwen. Als het geluid niet goed is komt een optreden ook niet tot zijn recht en dat is ook niet wat jullie willen. In ieder geval bedankt voor je feedback. Vriendelijke groeten, Team Twilight Entertainment
net bedrijf levert een goed product
Wij hadden Donny Roelvink geboekt voor de sweet 16 van onze dochter, hij kwam op haar nieuwe scooter haar verrassen op haar feest! De reactie waren overweldigend! Onze complimenten ook voor Twilight Entertainment, erg vriendelijk geholpen en de communicatie verliep ook super en vlot.
Heel goed. Mis alleen op het contract tel. Van de artiest..
Beste Elly, Het klopt inderdaad dat een telefoonnummer van de artiest niet in de contracten staat. Dit is ook niet gebruikelijk omdat de meeste artiesten hun 06- nummer voor zich zelf willen houden. Voor calamiteiten op de dag van optreden is Twilight Entertainment altijd telefonisch bereikbaar. Dank voor je beoordeling. Groet, Twilight Entertainment
Geweldige Amy Winehouse act. Amy (Merante) heeft een fantastische stem en krijgt de hele zaal in beweging. Hoogtepunt van het feest, veel dank!!
Keurig behandeld. Alles liep perfect. Wij geven Twillight een DIKKE 10.
Zéér goede communicatie. Veel mailcontact gehad, meestal binnen half uur antwoord. Erg vriendelijk te woord gestaan met telefonisch contact.
prima, alleen bleek dat band andere dingen wilde dat door was gegeven door boekingsbureau. zo was het podium niet nodig (hadden we extern geboekt) evenals een aparte omkleedruimte (hadden we ook een wagen voor geboekt) er zijn dus onnodig extra kosten gemaakt die niet nodig waren. dat was jammer. verder prima
Beste Annelies, Allereerst dank voor je beoordeling. De band vroeg inderdaad zoals gebruikelijk om een podium echter bleek na een locatiebezoek dat het plafond erg laag was waardoor er besloten is dat er geen podium geplaatst hoeft te worden. Dit is aan jullie organisatie doorgegeven echter blijkt nu dat jullie het podium niet afbesteld hebben bij jullie leverancier.Dat is inderdaad zonde van de kosten, maar valt ons niet te verwijten. In ieder geval heeft het de feestvreugde niet in de weg gestaan, graag tot een volgende gelegenheid. Team Twilight Entertainment
niks te klagen, supper
Alles correct en duidelijk via afspraak verlopen. Goede communicatie en alle medewerking. Algeheel beeld is absoluut positief en aanbevelingswaardig.
Je mag nooit een 10 geven is mij geleerd... maar het was top. Er werd meegedacht, geluisterd naar onze wensen en op alle fronten was het goed geregeld.
altijd prettig zaken doen .
korte krachtige en duidelijke afspraken die ook na gekomen worden.
Geweldig bureau, geen gedoe maar gewoon afspraak = afspraak!
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl