Zeer professioneel en prettig.
Optreden van Raymond Hermans en snollebollekes zijn goed verlopen
Alles was van tevoren helder en goed gecommuniceerd. Top geregeld en geweldig feest gehad!
Zeer klantvriendelijk. We hebben wegens omstandigheden een optreden moeten uitstellen. Kosteloos konden wij e.e.a. omzetten. Super meewerkend.
Goed meegedacht, heel behulpzaam en kundig! Graag tot een volgende samenwerking!
Beste Marleen, Dank voor je positieve beoordeling. Het was allemaal prima georganiseerd op locatie door Dierenpark Amersfoort. Graag tot een volgende gelegenheid. Groet, Twilight Entertainment
Het was voor een eerste keer dat wij een artiest hebben geboekt. Twilight Entertainment was helder en duidelijk in de communicatie aangaande betalingstermijnen, wanneer kontrakt getekend binnen diende te zijn. Ook het telefonisch kontakt werd naar volle tevredenheid en op juiste wijze afgehandeld. Vanaf het begin wisten wij waar we aan toe waren, en waren de door ons te maken stappen duidelijk omschreven. Deze betrouwbare samenwerking verdient een vervolg.
Een dikke 9! Duidelijk en transparant
Goede en snelle communicatie over bv beschikbaarheid artiest en reacties daarom
Super, correct bedrijf met vriendelijke, kundige artiesten.
ik wil de sneltekenaar van het personeelsfeest thuiszorg Amsterdam mijn complimenten geven! absoluut een aanrader
Wederom perfect. Met dank!!
Prima contact. Mr Bean geboekt. Aanrader!
Zeer correcte en uiterst vriendelijke ervaring.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Gekregen wat er besteld was.
Goede ervaring. Snelle offerte en goed contact.
In de basis goed. Artiest Lustige Lud zal ik niemand aanbevelen. Geen verrijking voor jullie artiestenbureau. Kwam niet enthousiast en geïnteresseerd over én was later op locatie dan afgesproken. Om nog maar over zijn zangkunsten te zwijgen, maar goed dat kun je wellicht verwachten in die prijsklasse. Wij hebben echter wel eens betere artiesten gehad in deze prijsklasse.
Alles prima
Prettig bedrijf om mee samen te werken, zeer vriendelijk en accuraat.
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl