Fijn bedrijf om mee te werken , komen heel goed hun afspraken na
Zeer adequaat, geen onduidelijkheden: goede communicatie: afspraken klopten voor 100%
Uitstekend, heldere communicatie, komen afspraken correct na.
Van eerste tot en met laatste contact (deze enquete dus ;-) professioneel, aardig en attent.
Alles volgens afspraat. Prima verlopen
Goede ervaring, prettige samenwerking
Alles was weer uitstekend georganiseerd.
Gewoon goed
Alles was super geregeld en heb ook goed advies gekregen. Afspraken allemaal nagekomen en totale zorg uit handen genomen.
I.v.m. vakantieperikelen liep de communicatie in eerste instantie stroef, daarna is het prima opgelost.
8,5
De contacten (e-mail/telefoon) met Twilight Entertainment waren correct en plezierig. Het optreden van Merante/Amy Winehouse was geweldig en heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Het was ook erg leuk dat Merante nog een tijd nableef om met onze gasten op de foto te gaan, en met ons als organisatoren van het feest na te praten.
Goed, degelijk en professioneel: BEDANKT!!!
Snelle en duidelijke communicatie. Vriendelijk en super goed geregeld!
Ik heb prettig contact gehad met een van de medewerkers bij jullie en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Met vr groet.
Tijdens de familiedag in Dierenpark Amersfoort, heeft de Tea Company ons ondersteunt, en wij zijn erg tevreden.
Per email goed bereikbaar, vlugge beantwoording van vragen en vriendelijk overkomend.
Een geweldige band en CPG hebben ons feest gemaakt zoals wij het in gedachten hadden. Dank voor jullie inbreng en de volgende keer zullen wij zeker weer met jullie bedrijf contact gaan leggen.
Prima. We hadden zelf al goede onderzoeken gedaan en hadden wel meer creatief meedenken leuk gevonden. Uiteindelijk hebben we daar zelf meer initiatief in genomen door zelf contact te hebben met de band.
Aangezien jullie specifieke muzikale wensen hadden is er besloten om dit rechtstreeks met de bandleider te laten afstemmen. De meeste mensen ervaren dit als prettig om direct met de band contact te hebben betreffende muzikale wensen. Bedankt voor je beoordeling in ieder geval.
Mijn ervaringen met Twilight Entertainment zijn uitstekend. Ik kan niet anders concluderen dat alles prima is verlopen tijdens de complete organisatie van ons 25 jarig huwelijksfeest welke zij voor ons hebben verzorgd.
Twilicht entertainment is een bedrijf waar je afspraken mee kan maken.Wij boekten Grad Damen voor onze bruiloft,die ruim op tijdt aankwam en ook nog bleef hangen,twilicht bedankt voor de mooie aanvulling van onze bruiloft.er waren geen problemen top
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl