Alles was uitstekend geregeld
Keurig behandeld en een top optreden!
Duidelijke communicatie, netjes een dag van te voren gebeld en de afspraken nogmaals doorgenomen.
Beste Nicolien, Jammer van het geluid, maar helaas word de meerprijs niet door ons bepaald maar door het geluidsbedrijf. Bedankt voor de beoordeling en graag tot de volgende boeking.
-Vriendelijk -meedenken met invulling artiesten pakket -aandragen alternatieven - persoonlijk bezoek op onze feestavond!
Flexibiliteit, snelheid.
strak geregeld allemaal
professionele aanpak
Persoonlijk contact Correcte afwikkeling
Correct, informatief, meedenkend, positief
Alles verliep volgens afspraak en nooit te beroerd om antwoord te geven op de zoveelste mail. was gewoon top geregeld!
Duidelijke communicatie, snelle reactie op mail. Ook buiten openingstijden bereikbaar! Als organisator ideaal! Zee tevreden over de gang van zaken
Prettige manier van communiceren, fijn dat Toine meedenkt over verzoeken vanuit onze kant en dat er veel mogelijk is. We hebben een top avond gehad! De Bennie Solo en de discovloer vielen erg in de smaak bij iedereen!
Zeer klantvriendelijk en steeds vriendelijke contacten. Ik voel me steeds goed als ik contact met jullie firma zoek. Steeds bereid om me als organisator te helpen en menselijk genoeg om te beseffen dat we geen profs zijn.. Doe zo verder zou ik zeggen ;-)
prima service goede commmunicatie
Kerkstraat 70
5527EG Hapert
Twilight Entertainment is een full service artiestenbureau waar u terecht kunt voor boekingen van Artiesten | Bands | Dj`s | Magic & Illusie | Openingsacts en veel meer. Prijzen en informatie vind u online op: www.twilight-entertainment.nl