nvt
Dankzij meneer Peter heb in mijn rijbewijs gehaald. Hij is een hele goeie instructeur.
Geweldige zeer persoonlijke begeleiding. Ze weten wie JIJ bent en spelen daar op in. Les op maat, maar ook gezellig. In een keer geslaagd voor alles!
Na heel heel heeeeel veel lessen bij een andere rijschool te hebben gehad, heb ik besloten te stoppen bij die rijschool. Ik ging volgens de instructeur steeds slechter rijden en mocht steeds niet op examen omdat ik dan, wanneer ik zou zakken, het slagingspercentage waarbij hij als rijschool zo hoog stond, naar beneden zou halen. Rond de 5000 euro heeft deze beste beste man bij mij afgetroggeld. Toen hij mij nog eens 10 lessen wilde laten betalen heb ik besloten te stoppen bij hem. Ik ben toen overgestapt naar Time 2 Drive. Het voelde direct al heel prettig, eerlijk en vertrouwd aan. En geloof het of niet maar ik heb bij Time 2 Drive in maar liefst 3 lessen mijn rijbewijs gehaald waarbij ik zelfs een periode uit de roulering was vanwege opname in het ziekenhuis. Zo zie je maar. Je kunt snel worden opgelicht in het autorijschool wereldje. Bij Time 2 Drive ben je in ieder geval verzekerd van een top instructeur en eerlijkheid. Daarom prijs ik Time 2 Drive bij iedereen aan!
Veel geduld, en duidelijke uitleg.
goede instructeur legt alles duidelijk uit en neemt de tijd om je alles goed te leren is heel vriendelijk en neemt de tijd die voor je nodig is. probeert je altijd zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen. nooit andere mensen thuis ophalen of terug brengen DUS ALTIJD HELE RIJLES VOOR JEZELF WAARDOOR JE OOK GENOEG TIJD HEBT OM ALLES GOED TE LEREN VOOR HET EXAMEN.
Von Rheinhabenstraat 16
5213SP 's-hertogenbosch