Aan de dure kant, maar leuke lessen gehad

Zoals gezegd vind ik de tarieven van Van Buuren aan de hoge kant tov andere aanbieders. De uren met instructeur Maarten waren ontzettend effectief en hebben een enorme bijdrage geleverd bij het behalen van het examen.

Leuke en leerzame lessen bij Arthur!

Altijd met plezier naar de lessen gegaan! Ze met goede tips en humor doorgekomen. Bíjna jammer dat ik geslaagd was :)

Waren leuke en gezellige rijlessen.

Ik had een gezellige rij instructeur (Willem), veel mee gelachen en natuurlijk veel geleerd. Communicatie met van buuren was goed, als er iets was kon ik altijd even snel bellen.

Zeer top!

Ik heb mijn lessen gevolgd bij Daley.

Goede rij-instructeur!

Leuke periode gehad bij Van Buuren. Echter mag de communicatie tussen leerling en planning wel beter en sneller. Verder ben ik super tevreden over mijn rij-instructeur Willem. Aanbevolen

Heel best

Ik heb mijn lessen bij daley gevolgd beviel best

Gezellig en zeker aan te raden

Fijne en gezellige rij instructeur die zeker aan te bevelen is.

Instructeur die duidelijk verstand heeft van rijden en dit goed weet over te brengen.

Je krijgt goede tips en de instructeur weet bijzondere verrichtingen en verkeerssituaties begrijpelijk uit te leggen. Hierdoor leer je gemakkelijk de verrichtingen te doen.

Hele leerzame en super gezellige lessen gehad met Aline! Lekker kletsen en ondertussen steeds nieuwe dingen leren, echt top! Mede dankzij Aline heb ik het praktijkexamen in 1x gehaald

Heel goed!

Een hele bijzondere ervaring bij Arthur in de auto! Groetjes Dinges

Het was een fijn rijexamen

Erg fijne examinator. Zorgt voor een nuchtere sfeer. Ook de instructeur is goed bevallen alleen wel slechte humor.

Fantastische ervaring

Ik heb mijn lessen bij Daley gevolgd en ik vond het geweldig ik kon het goed vinden en we hadden altijd leuke en humoristische praatjes, maar het was wel serieus en ik leerde ervan. Hierdoor slaagde ik tevens ook in een keer. Echt top!

Leerzaam en Gezellig

goede rijinstructeur die tijdens de rijles duidelijke uitleg gaf. Op veel verschillende wegen gereden. Veel diversiteit in de lessen en zelfstandig mogen rijden. Al met al top!

Een ontzettend leerzame en fijne tijd

Van Buuren is zelf een fijn bedrijf met aardige mensen. Het plannen gaat soepel. De rijlessen zelf van Ingrid zijn goed opgezet en je leert er veel.

Uitstekende, goeie rij instructrice. Erg duidelijk in uitleg, niet de standaard strenge booskijkende brompot. Maar erg levendig, lief en leerzame instructrice. Maakte de lessen erg leuk en goed om te lessen.

Fijne rijschool, hele goede instructeur.

Alles goed geregeld en ondersteund door de rijschool. Heb mijn C en C/E rijbewijs beide in één keer gehaald dankzij de fijne en goede coaching van Beert. Bedankt Beert we zien elkaar op de weg!

Zeer positief en tevreden!

Duidelijke rijlessen waarbij je echt goed leert rijden. Duidelijke communicatie over de rijlessen, goed contact met de instructeur en veel afwisseling tijdens de lessen. Veel persoonlijke tips en zeker een aanrader !

Als jij op een goede manier veilig wil leren rijden moet je naar van buuren gaan en ik zelf heb ik vertrouwe en geduld gekregen dankzij de professionele Tineke .Die heeft mij heel veel geleerd .

Leerzaam

Veel geleerd en veel gelachen.

Hele fijne rijschool

Zeer professioneel en persoonlijk

De lessen heb ik als zeer prettig ervaren. Ook was werd lesstof met het juiste tempo opgebouwd. Daarnaast was de persoonlijke en professionele houding van Alberta en groot pluspunt tijdens de lessen.

Leuke relaxte lessen en duidelijke instructie

Ik heb les gehad bij Alberta, ik vond de sfeer in de lessen erg fijn en er werd goed gezien wat nog geoefend moest worden en wat al goed was. Mijn ervaring was al met al dus erg fijn

Fijne rijschool!

Tweede rijschool waar ik leste. Enorm tevreden met de manier van lesgeven die direct op het gemak stelt.

Positief meelevend!

Goede ervaringen gehad, zowel bij rijlessen als bij het team van de administratie. Aardig en meelevend als je met een probleem zit.

Super dankbaar voor het bijspringen van mijn 2e instructeur

Willem is de beste instructeur die ik heb kunnen wensen, neemt zijn werk super serieus en is altijd enthousiast. Wat mij het meeste is bijgebleven is de motivatie om mijn niveau daadwerkelijk elke les omhoog te stoten en de energie die hij in de lessen stopt.

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.