Een dikke 10 voor instructeur Frans van Bedaf.

Een dikke 10 voor instructeur Frans en de organisatie bij Van Buuren. Alles was super goed geregeld en de instructeur heeft mij op een top wijze geocached voor mijn BE. In 1 ochtend alle instructies duidelijk uitgelegd gekregen en daardoor in 1x een mooi examen rondje gereden en direct geslaagd. Dank voor de goede zorgen en ik wil Van Buuren absoluut aanbevelen.

De lessen waren altijd gezellig en super leuk. Ik heb veel geleerd en hij gaf mij de tijd om de speciale verrichtingen onder de knie te krijgen. Hij gaf mij de tijd om kleine foutjes te maken en legde mij daarna uit hoe het beter kon. Hij was geduldig en nam zijn tijd.

Fijne rijlessen

John is een erg aardig en geeft goede tips tijdens het rijden. Hij blijft rustig als je een keer een foutje maakt dus dat vond ik persoonlijk erg fijn. Verder was er een goede communicatie en vond ik het leuke rijlessen.

Leerzaam en met humor

Arthur is een instructeur met veel humor. We gingen vaak naar zijn favoriete moskee, waar hij vol enthousiasme zijn politieke voorkeur uitsprak (Wilders). Ook vertelde Arthur over een leerling waarbij de rijkunsten van haar en diens moeder nogal slecht waren. Deze verhalen motiveerde mij om in 2 x mijn examen te halen. Ze Ik kan iedereen Van Buuren aanraden en dan vooral Arthur Luitjes.

Was leuk!

Het was een leuke tijd met John hij heeft me veel geleerd en daar door ben ik nu geslaagd

Proactief en meedenkend

Toen onze zoon was gezakt tijdens de Lockdown, is er, ondanks personeelstekort en flinke drukte, veel moeite gedaan om zo snel als mogelijk een nieuw examen te regelen. Ook nog rekening houdend met onze agenda's.

Erg goed

Heb een erg goede band opgebouwd met mijn rij instructeur. Voelde me erg veilig in de auto en heb veel geleerd.

Super fijne lessen helemaal top!

Ik heb mijn lessen gevolgd bij Michelle & Daley. Ik vond ze beide super fijn. Goede les inhoud.

fijne c rijinstructeur, fijne lessen voor theorie en praktijktoetsen code 95

ik heb mijn ce rijbewijs gehaald bij van Buuren ,ik ben 53 en zag best op tegen de theorie maar heb de theorielessen gevolgd waar alles zeer duidelijk wordt uitgelegd en waar je veel examenoefeningen krijgt, het waren gezellige lessen en nooit saai bij Lex en Lucienne, ook complimenten voor Henk in Zwolle , een zeer vriendelijke instructeur en Timo in Ermelo die de praktijktoetsen afnamen de praktijklessen heb ik gevolgd in Lelystad bij instructeur Marcel . een gezellige en zeer goede instructeur waar ik veel geleerd heb, ik heb vooral dankzij deze mensen alles in 1 keer gehaald en kan iedereen rijschool van Buuren aanraden

Gemoedelijk prettig en vlot, gezellige instructeur en duidelijke uitleg.

Ik heb echt prettige en duidelijke instructies gekregen tijdens de rijlessen erg nuttige feedback maar ook uitleg over de mindere situaties. Nog een grote shoutout naar Angelique, zij is een topper. En Arthur, mijn instructeur: je hebt weer van n drol een gebakje gemaakt. Ik ga je lessen missen, was gezellig en leerzaam. Maar zonder jou en m'n ultra skills was ik nu niet geslaagd. En mijn examinatrice was echt heel prettig.

Fantastische rijlessen met veel gezelligheid en concentratie

Willem is een geweldige rijinstructeur! Veel gelachen en snel geleerd! Willem bedankt voor de gezellige, maar zeker leervolle lessen.

Top ervaring!

Ik heb met veel plezier gelest bij Arthur. Van Buuren is mijn optiek de beste keuze als je je rijbewijs binnen wilt halen. Goede service en mee denkend met de klant. Arthur en het team van Van Buuren, bedankt!

Fijne rijschool met goede instructeurs

Met vanbuuren heb ik niet heel veel ervaring, je wordt vriendelijk ontvangen en telefoon gesprekken zijn fijn. Mijn instructeur Daniël is een hele prettige instructeur, hij heeft begrip voor je, denkt met je mee, staat open voor opties en geeft je tijdens het rijden een fijn en vertrouwd gevoel.

Goede instructeurs

Goede uitleg en informatie gehad

Top rijschool. Goede ervaring opgedaan en al mijn examens in 1x gehaald.

Fijne instructeur(s)

Helemaal super

Ik heb gelest bij robbert in het begin en heb examen gedaan bij willem en ik kan me geen betere instructeurs wensen als die twee

Goede instructeurs en goede begeleiding

Beide instructeurs kunnen goed lesgeven en hebben geduld met je als het niet allemaal in een keer lukt

Fantastische rijschool

Fijne rijschool, veel geleerd. Hele leerzame en gezellige lessen met Willem. Ik zou van buuren rijschool zeker aanraden.

Een rijschool waar je vanaf moment 1 weet......ik heb de goede keus gemaakt hier te gaan lessen!

De instructeurs hadden een zware dobber om mij van het "denken" af te krijgen en te gaan "doen". Dit hebben zij met volle enthousiastme gedaan. En door hun kennis en toewijding ben Ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn C-rijbewijs!!! Kees, dank je wel voor alles en geniet over 2 maanden lekker van je pensioen. Jan, dank je wel. Je bent een topper!!

Goeie rijschool

Motor rijbewijs gehaald alles goed voor mekaar, fijne motoren, kleding en helmen te leen, goeie instructeurs, handige app voor lessen bijhouden en betalen. Goeie rijschool!

Een goede manier om je rijbewijs in één keer te halen

Ik heb naast het feit dat ik ontzettend veel geleerd heb tijdens de rijlessen ook enorm genoten. Er is namelijk ook ruimte om af en toe een gezellig gesprek te hebben. Daarnaast was het heel fijn dat de moeilijke situaties heel vaak herhaald werden. Top!

Alles is goed geregeld!

Rijlessen waren fijn en ik leerde er veel! Je kon goed aangeven wat je extra wilde leren. Tijdens de corona lockdown werd ik goed op de hoogte gehouden door mijn instructrice en kreeg ik nog tips mee via Whatsapp. Het kantoor helpt je goed en denkt met je mee. Ik ben uiteindelijk voor de derde keer geslaagd, maar ik heb tussendoor veel van mijn gemaakte fouten geleerd. Hierdoor kan ik er extra op letten wanneer ik alleen ga rijden! Ik ben blij dat ik voor Van Buuren heb gekozen.

Enorm leuk, maar af en toe erg koud

Voornamelijk veel plezier aan de lessen beleefd. Het af en toe erg koud komt door de hoeveelheid bushokjes waar ik ben achtergelaten zonder jas:) groetjes aan Arthur luitjes

Heel goed en prettig

Ik vond de rijlessen heel goed, de rijinstructeur was altijd rustig werd niet boos en kon ook heel goed uitleggen, en dat vond ik heel fijn. Ook na dat soms wat minder ging hielp de rijinstructeur mij goed.

Duidelijke lessen met genoeg plezier met Aline

Ik heb heel veel gelachen, maar vooral veel geleerd. Ze geeft op een hele fijne manier les en heeft het plezier in rijden echt laten zien. Kortom, ik zou Van Buuren Opleidingen zeker aanraden!

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.