geweldig rij les

top instructeur

Prettige plezierige ervaring.

Ik heb veel kunnen lachen met Arthur wat de les-ervaring zeer prettig maakte.

Prima rijschool met goede leraar

Enorm goede rijschool, wel jammer dat er zonder enige attentie extra facturen worden gestuurd. Verder alles prima in orde.

Super, goeie rijschool

Super goede en aardige rijinstructeur gehad, heel goed begeleid naar het examen toe.

Leuke leerzame lessen

Veel ervaring opgedaan, Met een leuke instructeur

Fijne begeleiding

Goede coaching, fijne rijleraren.

Hartstikke top

Hele gezellige lessen, fijn les gegeven ook, veel geleerd. Lessen zijn persoonlijk en hij is vriendelijk/meelevend.

Super rijschool. Kreeg goeie uitleg van Sally en hij heeft mij veel geleerd! Aanrader!!

Ontzettend duidelijk en een zeer goede uitleg.

Een super gezellige sfeer en leert veel.

Ik voelde me heel erg op mn gemak

Door rustig aan te doen en vertrouwen te krijgen van mn instructrice voelde ik me steeds zekerder.

Fijne rijschool

Ik heb van buuren opleidingen als een fijne rijschool ervaren. Zeker nu in de coronatijd blijft het contact ook nog steeds goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Super fijn

Fijne rijschool, Kan niks anders zeggen dan dat het een goede ervaring was. Zelf heb ik Willem als instructeur gehad, wat een topper is dat! Mijn broertje gaat ook beginnen met rijlessen en die wilt gewoon bij Willem omdat dit zo goed bevallen is bij mij. Kort om een aanrader.

Geweldige

leuke auto ritten. Veel belangstelling wat ik wil leren.

Ik vond de rijlessen goed ingepland en genoeg voor wat ik nodig had voor het examen

De instructeurs waren duidelijk in wat mijn goede en slechte punten waren. Dingen die ik moeilijk vond hebben we genoeg geoefend voor het examen. Alles is dus zeer aangenaam geweest.

Veel geleerd

Een fijne instructeur.

Na even een valse start bij van Buuren,ik was uit de planning geraakt,is het daarna goed opgelost.De lessen van Serkan ,voorafgaand aan mijn rijtest hebben mij goed op weg geholpen. Serkan is rustig,geduldig en duidelijk. Bedankt!

Fijne rijschool

Fijne rijschool! De lessen zijn duidelijk en persoonlijk. Mede-dankzij de goede begeleiding van mijn rijinstructeur Wim, in één keer geslaagd! Top!

Goede rijschool en leuke rijinstructeur

Ik ben erg tevreden over deze rijschool en zal hem ook zeker aanraden. Leuke rijinstructeur die ook altijd op tijd is, heel fijn!

Ik vond het bij beide fijn om te lessen.

Ik heb mijn lessen gehad bij Nina & Daley.

Fantastisch!

Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad tijdens het auto rijden! Willem legt alles heel duidelijk en rustig uit. Ik heb altijd met heel veel plezier uitgekeken naar de volgende rijles. Het was super leuk en ik ben in 1 keer geslaagd!

Zeer professioneel en goede voorbereiding gekregen op mijn examen

Ik heb een goede voorbereiding gehad op mijn examens zowel de tussentijdse toets als het praktijk examen. Alles wat werd getoetst hadden we al een keer gedaan en het was zeer goed uitgelegd want ik ben in een keer geslaagd dus dat zegt genoeg.

Arthur was een fijne rijinstructeur. Prima communicatie verder!

Arthur was vriendelijk maar niet zo grappig als dat hij denkt dat hij is :) sinds corona wel wat schema problemen maar Arthur was erg flexibel

Het was altijd gezellig in de auto.

Ik heb goede rijlessen gehad en veel geleerd maar ben blij dat ik eindelijk niet meer door die kleine straatjes hoef te rijden.

Vol vertrouwen les geven

Goed instucties gehad tijdens de les waardoor ik steeds meer zelfvertrouwen in mezelf gevonden. Ook fijn dat de instructeur willem zorgde voor rust.

Super goede rijschool.

Mijn ervaring met Van Buuren is super. Fijne rijschool. Complimenten voor mijn rijinstructeur Alan. Echt een instructeur die de tijd voor je neemt en je op je gemak stelt.

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.