goeie rijschool

een goeie instructeur met duidelijke uitleg

Prettige lessen

Fijne lessen, Alleen af en toe te laat. Verder heel goed!

Geweldig!!

Ik heb een fijne ervaring gehad met van buren, erg behulzaam en goed in communicatie. Willem is een fijne rij intructeur en geeft een veilig gevoel, eerlijkheid en goede feedback kun je zeker verwachten!

E achter de B

Mijn E achter de B behaald bij Hans, prettige instructeur en geeft goede tips. Eerst een intest en een aantal weken later een dagcursus met aansluitend het examen. Nieuwe VW Transporter met automaat, erg fijn!

Erg leuk

Ik vond het erg leuke en fijne lessen

Helemaal top!

Ga niet bij Arthur lessen, nee hoor! Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad! Bedankt Arthur! En van Buuren natuurlijk ;)

Hele fijne rijschool!

Veel goede ervaringen opgedaan

Aan het begin had ik een rijinstructeur die ik persoonlijk niet zo prettig vond, later kreeg ik een nieuwe rijinstructeur die wel doortastend was. Verder was alles goed geregeld.

Fijne rijschool

Relaxed en leerzaam

goeie en leerzame lessen

Ik heb een leuke rijles periode gehad. Wat ik persoonlijk heel fijn vond is dat ze goed naar jouw rij gedrag keken en goed naar je fouten die jij vaak maakt, doormiddel daarvan kreeg je rijlessen die goed aansloten bij wat jij precies nog hebt om te slagen. Ik ben in een keer geslaagd. Ik heb ook een tussentijdse toets gemaakt en dat raad ik iedereen aan om te doen omdat je dan al een voorproefje hebt hoe een echte examen eruit kan zien. Plus je kan je bijzondere verlichtingen halen

Goed en vertrouwd

Fijne lessen met een ervaren instructeur!

Super goede rijinstructeur!!

Goede begeleiding, alles goed geregeld. ook een vriendelijke rijinstructeur. Top rijschool.

Een super leerzame ervaring

Ik had een hele rustige instructeur die mij veel heeft geleerd.

Fijne instructeur

ik ben sinds kort van schakel naar automaat gegaan. Ik heb hierbij 2 instructeur gehad. Die zijn en waren super relaxt en heel erg fijn om mee te rijden. Ik zou deze 2 heren zeker aanbevelen voor jonge bestuurders

kort maar krachtig!

mijn ervaring ging redelijk soepel. helaas werd mijn examen verplaats naar een andere datum wegens de lockdown maar toch nog afgerond vlak nadat het weer mogelijk was

Arthur is een topgozer

Een topgozer genaamt Arthur heeft mij door mijn examen gesleept

Goede insructeur

In 1 x geslaagd echt too

Fijn en duidelijk

Ik heb bij Joost en Daley gereden. Ik vond het een fijne ervaring bij van buuren! Ze leggen alles goed en duidelijk uit! Gr Thijs

Rijinstructeurs puur in loondienst

De rijinstructeurs hebben totaal geen meeleef vermogen, want ze zijn in loondienst en voor hun maakt het niet uit of je het haalt of dat je zakt. Ik zat met iemand die zakte en de rijinstructeur zei niet een ah wat jammer, maar begon gelijk over de herexamen programma. Geen goede ervaring.

heel goed

geslaagd in 1 keer!

Ik heb veel geleerd tijdens de lessen. Als ik vragen had dan kreeg ik hier duidelijk antwoord op en deden we hetzelfde gewoon nog een keer opnieuw. Ik heb het altijd fijn gevonden om bij Willem te lessen. Het was ook gezellig en dit maakte rijles ook relaxder.

Ik heb bij Michelle en Daley de lessen gevolgd. Plannen ging halverwege anders dat was iets lastiger maar verder helemaal goed.

Ik ben erg tevreden over Van Buuren

De verwachtingen die ik had klopten, dus ik ben tevreden. Ik heb de ruimte gekregen om wat extra lessen in te plannen (ruim van te voren). Daardoor heb ik mijn praktijk examen in een keer gehaald. Dit was ook bij het theorie examen zo, daarbij heb ik extra lessen gevolgd en het examen in een keer gehaald. Daarnaast had ik geen goede match met mijn eerste instructrice en kon ik een switch maken naar iemand die beter bij mij paste.

Relaxed en leuk rijden en toch slagen

Ik reed met Arthur , chille gozer! ik zag rijles als een leuk uitje iedere week, alles werd goed uitgelegd en ik ging goed voorbereid het examen in! Zeker een aanrader !

top geholpen, nemen alle tijd voor je!

goede service en aardige mensen die je graag helpen. Top!

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.