Top rij instructeur en leuke en duidelijke lessen

Samen met een maatje gestart met rijlessen bij Memik, dit is ons goed bevallen, Memik geeft duidelijk aan waar je verbeter punten zijn en brengt dit op een nette manier. Ik zou Van Buuren aanbevelen!!

Top rijschool en in 1x geslaagd

Het hele opleidingstraject voor rijbewijs C gevolgd bij van buuren. Vanaf de theorie tot het examen. De theorie lessen waren erg handig voor de theorie examens, Overal goede begeleiding bij gehad. De instructeurs werken heel fijn tijdens de rijlessen, je word uitgedaagd om zelf oplossing te verzinnen waarbij je door de instructeur de juiste richting op gestuurd word. Zelfs met een break van 3 maanden door corona alles snel en makkelijk weer op kunnen pakken met bijzondere dank aan Jan. Door hem goed voor bereid in 2 weken voor het examen. Verder wil ik ook alle andere instructeurs bedanken bij wie ik gereden heb voor de begeleiding en tips.

Super duidelijk zeg waar het op sta. Super veel van geleerd. Ruud bedankt voor de goede lessen

Fijne rijschool; goede instructeurs.

Prettige rijschool. Goede instructeurs.. Motorrijbewijs gehaald en ik ga met vertrouwen de weg op.

Erg leuke en leerzame lessen

Fijne lessen. Erg leerzaam! Zeker aan te bevelen!

Mijn ervaring was erg goed

Ik heb mijn lessen gevolgd bij Joost en Daley. Ondanks corona was deze ervaring erg goed en heb ik leuke, fijne maar vooral erg leerzame lessen gehad. Wel vond ik het jammer dat ik vlak voor het einde van mijn lessen een andere rij instructeur kreeg, maar verder geen problemen gehad.

uitstekend

zeer goede service en duidelijke uitleg

Zeer deskundig eerlijk en duidelijk

De instructeurs van rijschool van buuren hebben mij van a tot z goed en vakkundig opgeleid. Zeer blij met het behalen van me rijbewijs zowel theorie als praktijk alles in 1 keer gehaald. Enige min puntje wat ik kan zeggen is dat ik 6 verschillende instructeurs heb gehad in mijn praktijkopleiding. Iedereen heeft zijn eigen visie op lesgeven daardoor is het soms moeilijk schakelen tussen de instructeurs. Maar ook met 6 instructeurs is alles goed gekomen.zo dus hulde aan alle instructeurs die mij tot chauffeur hebben gemaakt. Allemaal ontzettend bedankt. Aanbevelen zou ik deze rijschool zeker. Robert

Veel geleerd en plezier gehad

Fijne ervaring en snel gehaald ondanks corona.

Was een fijne ervaring en een goede instructeur, veel van hem geleerd.

Nette rijschool

Nette rijschool met geduldige instructeurs

Geweldig!

Leuke rijinstructeur! Goede en duidelijke lessen! Erg naar mijn zin gehad ook!

Het was top

Leuke rij instructeur en altijd gezellige en leerzame lessen . Hartstikke bedankt voor alles!

Geeft duidelijk aan wat goed gaat en wat niet!

Rijles gehad met Ruud, in korte 10 uur tijd les na een lange lockdown het vertrouwen terug achter het stuur en klaar voor het examen. Hij geeft in duidelijke taal aan wat hij wel en niet wil zien. Kortom top!

Top bedrijf, jammer dat ze stil staan door Corona

Super hoe ze, gezien het feit dat ze stil staan door Corona, voor ons bedrijf aan de slag blijven en ons op de hoogte houden. Onze complimenten !

Helemaal top.

Je word goed geholpen met de lessen vandaag dat ik me theorie en me praktijk examen in 1x heb gehaald heel erg bedankt

Een goede rijopleiding gehad!

Goede rijopleiding mogen hebben van een ervaren instructeur die weet waar hij het over heeft en de dingen goed aanvoelt!

Hele fijne sfeer!

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg, geduldig, ik ben zeer tevreden!

Duidelijke lessen rustige ontspannen sfeer.ondanks het mistige koude weer toch een mooie dag

Het was een top ervaring

Ik heb rijlessen bij Arthur gehad. Kon goed feedback geven en leerde snel van hem. Ook wees hij je direct op dingen zoals een gezondheidsverklaring zodat je daar geen vertraging mee oploopt. Ook is de sfeer heel erg fijn en heeft hij gedult. Kortom het was een hele fijne ervaring en ben in 1 keer geslaagd

Leuke gevarieerde rijlessen gehad

Ik heb hier leuke rijlessen gehad! De lessen waren leerzaam en gevarieerd. Er was altijd voldoende tijd en aandacht per leerling.

Voel mij zeer competent om auto te rijden.

Zeker van mezelf en besluitvaardig worden waren voor mij de grootste uitdagingen. Arthur heeft mij daarbij goed geholpen door mij geleidelijk aan uit m'n comfortzone te halen.

Rijlessen waren echt goed heb snel en goed alles kunnen leren

Goede service en klantvriendelijk

Goede instructeurs alles duidelijk uitgelegd gekregen. Enigste min punt dat ons was belooft dat het snel zou gaan maar het heeft uiteindelijk 5 maanden gekost maar dat is vanwege corona

super

Erg goede begeleiding aan de telefoon tijdens het inplannen van rijexamen brommer

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.