Top!

Fijne lessen van Arthur

Top kwaliteit motorles.

Mijn motorles gevolgd bij Van Buuren. Top leraren Thomas en Memik. Bedankt voor jullie wijze lessen.

Super!

Ik heb bij van buuren fijn gereden. Mijn rijinstructeur legde dingen altijd goed uit. En daar heb ik zeker veel aan gehad. Bijvoorbeeld als ik te druk in mijn hoofd was zij hij altijd blijf rustig want dan komt het altijd goed. En die tip heb ik erg veel aan gehad met het afrijden. En daar ben ik erg dankbaar voor. Dankje wel Joost daarvoor!

Als je doet wat er gezegd wordt slaag je in 1 keer!

Mijn C en CE rijbewijs allebei in 1 keer gehaald. Met dank aan de instructeur Timo, die de de lange lessen ook nog beetje onderhoudend houd!

Geweldige rijschool!

Duidelijke uitleg, gedult, en heel veel verstand voor elk leerling. Serkan en Nina hebben mij goed op de weg geholpen!

Een fijne rijschool, voor mensen zoals ik met faalangst.

Ik heb de lessen met mijn rij instructrice als heel fijn ervaren. Ik heb in het begin aangegeven dat ik last hebt van faalangst, zei is hier zo fijn mee omgegaan dat ik op een gegeven moment daar geen last meer van had. Fijne rijschool met fijne mogelijkheden.

Zeer tevreden met met mijn rijschoolkeuze

Ik had een fijne, geduldige instructeur.

Vriendelijk en behulpzaam ten alle tijden.

Altijd erg naar rijles uitgekeken. En op spannende momenten werd de hulpzaamheid altijd goed ervaren! Heel erg bedankt Van Buren.

Ik ben heel goed begeleid door mijn instructeur

Ik heb goede begeleiding gehad met rijlessen. Ik kreeg duidelijke instructies en ben erg tevreden. De aanwijzingen werden rustig en duidelijk verteld en heb met veel plezier in de auto gezeten.

Onwijs fijne en leuke rijlessen gehad bij Michael, echt een aanrader!

Alles wordt duidelijk uitgelegd op een gezellige manier

Heel erg leerzaam

Willem heeft me heel erg goed les gegeven. Het was niet alleen maar leuk in de auto, maar hij kon ook heel goed lesgeven. Als er dan bijv wat fout ging dan kon hij mij heel goed uitleggen wat ik fout deed en hoe ik dat dan kon verbeteren. Al met al is van buuren een goede rijschool.

oprechte rijschool

ze denken mee vanuit jou en kijken goed hoeveel lessen en waarin jij lessen nodig hebt. het contact is fijn dus als je iets nodig hebt dan staan ze direct voor je klaar.

Erg leerzaam

In het begin wist ik nog heel weinig voor mijn gevoel maar, in verloop van tijd heb ik heel veel geleerd.

Ik vond het altijd erg fijn en vertrouwd voelen in de auto.

Willem zorgt er altijd voor dat je je op je gemak voelt en zegt dat fouten maken niks uitmaakt. Het was een erg goede ervaring. Altijd erg gezellig ook.

Top!

Flink veel geleerd. Ook al was ik onzeker over het autorijden werd ik geholpen met er zeker van te worden. En ik heb het examen gehaald. Leuke lessen gehad van John.

Goede instructeur en is altijd optijd. Ik leer veel.

Goede communicatie voor lessen plannen, zelfde instructuur erg fijn!

Mijn ervaring met van buren is top. Geen klachten. Complimenten naar mijn instructrice Ilse, de lessen waren heel prettig en leerzaam. Dit is ook de reden waarom ik mijn praktijk examen in 1 keer heb gehaald.

Zeer prettig en professioneel

Ben zeer goed begeleid bij alle cursussen.

Groots net zoals een DAF

Goede organisatie met leuke ervaren opleiders

Prettige klassikale theorielessen door kundige docente met goed gevoel voor humor

Lessen worden op rustige leuke manier gegeven met veel praktijkvoorbeelden en 'sterke' verhalen die maken dat de stof blijft hangen.

Top instructeur!

Helemaal top!

Goede uitleg over alles en vooral niet te gehaast. Ik heb overal de tijd voor gehad en dat was vooral heel fijn.

Ik vond de periode met John heel leuk en leerzaam.

Met van Buuren opleiding kon ik mijn rijvaardigheden vergroten. Heel veel handige tips gekregen over auto rijden. Leuke mensen ontmoet. Uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald. Daarvoor ben ik heel dankbaar. Ik vond het onzettend leuk met John.

Goede duidelijke begeleiding

De begeleiding was erg duidelijk en er werd goed meegedacht. Het is zeker aan te raden om bij van Buuren te rijden!

Goede begeleiding op professionele wijze.

De afgelopen tijd heb ik mogen lessen onder begeleiding van Arthur Luitjes. Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren. Ook na een lange tussenperiode zonder lessen, kon ik gewoon weer bij Arthur terecht. Erg fijn! Ik heb nog wel één tip voor Arthur: Als ik jou was, zou ik je camaro toch echt geel spuiten. Van Buuren Opleidingen, bedankt!

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.