Fantastische lessen door een zeer bekwame instructeur, Thomas.

Thomas heeft mij lesgegeven voor mijn motorrijbewijs. Hij is altijd bijzonder geduldig en geeft je alle ruimte en tijd om te oefenen. Hij legt heel geduldig de oefeningen op verschillende manieren uit, hij doet ze voor en laat ze je ervaren door je bij hem achterop te laten rijden. Thomas heeft mij erg geholpen bij mijn angst om te vallen en mijn angst voor het examen doen. Hij heeft een hele kalme stem en neemt rustig de tijd om al je vragen grondig te beantwoorden. Thomas heeft de kracht om je te overtuigen van je eigen kunnen. Hij ziet verbeteringen waar jij deze nog niet ziet. Ook bij het rijden op de weg is Thomas heel rustig aanwezig. Hij vertelt duidelijk wat hij van je verwacht en geeft je de tijd om verbeteringen door te voeren. Ook hier gebruikt Thomas weer verschillende methodes om je de technieken aan te leren. Zo neemt hij bijvoorbeeld de tijd om de rijlijnen uit te tekenen tijdens een rit. Ook bij het rijden op de weg heb ik aangegeven dat ik hoge spanning voel voor mijn examen. Hij kon hier wederom waanzinnig mee omgaan en bood me zelfs een extra rijles aan. Dit vond ik een prachtig gebaar want Thomas werkt hard en veel. Hij heeft een hele volle agenda maar weet toch tijd voor je te maken als je aangeeft dit nodig te hebben. Naast de rust in zijn stem en de tijd die Thomas voor je neemt, is het ook een grapjas. Dit geeft mij het gevoel dat het vooral heel leuk is om motor te rijden. Hij heeft oprecht onwijs veel lol in zijn werk en hij schroomt niet om dit aan je te laten merken en met je te delen. Hij is altijd in voor een grapje en een lach. Kortom: niets dan lof voor rijinstructeur Thomas! Hij heeft mij geholpen mijn motor droom te realiseren en dat ook nog eens op de meest prettige manier die ik me voor kan stellen.

Top geregeld, top instructie

Ik vond de rijlessen ontzettend leerzaam op een leuke manier.

Ik ben echt super blij met Alan geweest. Hij heeft echt alles uit de kast gehaald om mij te helpen en dat waardeer ik enorm. Ik heb zoveel geleerd in best een korte tijd en deze rijlessen zullen me altijd bij blijven. Dank jullie wel!

Prima ervaring opgedaan met het behalen van het BE rijbewijs

Alles was prima geregeld, en sloot mooi op elkaar aan.

Helemaal top!!

Fijn bedrijf!

goede instructeurs en Prettige sfeer

Professionele uitstraling en goede duidelijke instructie

Goede rijschool, erg vriendelijk

Fenomenaal!

Lessen als zeer prettig ervaren! Leuke instructeur die weet waar hij over praat! Een rustige en duidelijke uitleg wat er van je verwacht wordt. Opbouwende feedback wanneer het niet helemaal gaat zoals gewenst, dit wordt tijdens of na de les direct besproken, hier wordt dan uitgelegd hoe je het een volgende keer beter kan doen. Dit word keurig netjes uitgelegd.

Fijne rijschool met mogelijkheden

Super fijne lessen

Duidelijk, flexibel en gezellig.

Goeie ervaring kon geen betere keuze maken

Ik zou niemand adviseren om les te nemen bij Van Buuren

Ik had op You tube filmpjes gezien van brommer rijlessen. Dat zag er leuk uit en de instructeur/ leraar deed aardig tegen de leerlingen. Tijdens mijn rijles werd er alleen maar tegen ons geschreeuwd en onaardige dingen gezegd. Ik heb mijn rijbewijs gehaald, maar ik had ook wel graag leuk les gehad! Thomas was degene die mij les gaf en hij riep echt hele onaardige dingen. Waarom? Ik heb het er thuis ook met mijn ouders over gesproken. Wij vinden toch dat jullie dit moeten weten. Hij zei dingen als 'heb je bananen in je oren'. Ik ben een nette jongen, zo behandel ik anderen en zo zou ik ook graag behandeld willen worden. Mijn moeder vroeg aan Thomas op de 1e lesdag of de examinator neutraal was en niet door hem 'beïnvloed' zou worden (omdat hij na de eerste lesdag helemaal niet te spreken was). Hij zei dat dit zo zou zijn. Maar toen ik van de wc terug kwam hoorde ik Thomas tegen de examinator zeggen dat ik telkens mijn richtingaanwijzer aan liet staan.... Ik ben er toen bij gaan staan en toen stopte hij met het gesprek. Waarom doet hij zo onaardig?? We hebben er thuis over gesproken. Is hij vroeger heel erg gepest of is dat nu ook nog het geval? Dan is het te begrijpen, anders hebben wij géén idee waarom hij zich zo gedraagt. Hij deed écht raar. We moesten ook onnodig luisteren naar gesprekken tussen hem en collega's....nou daar kwam ik niet voor. Het had toch zoveel leuker kunnen zijn? Ik had er maanden naar uitgekeken.....

Vakkundige rijschool met een goede service

Prima bedrijf met mooi en goed materieel. Docenten zijn praktijkmensen en prettig in de omgang. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen.

Fijn rijden met een super chille rij instructeur

Ik kwam van een andere rijschool die failliet is gegaan. Vervolgens van buuren gebeld en ik kon er terrecht. Door corona wel vroeg ingepland maar super rijlessen gehad voor mijn her examen en geen betere rij instructeur dan Willem kunnen wensen.

Duidelijke en goede uitleg, waardoor ik het goed toe kon passen

Goed geleerd hoe ik moet rijden.

van buuren is een goede oplijding voor je rijbewijs maakt niet uit voor wat voor rijbewijs

ze werken goed en alles loopt goed. ze hebben het nettjes gedaan en overzichtelijk alles ook.

Super!

Ik heb tot nu toe mijn auto, aanhanger en nu ook vrachtwagen rijbewijs kunnen halen bij van buuren! Super lessen en fijne feedback waar je echt mee aan t werk kan! Op naar de volgende rijbewijzen!

Geweldig!

Leerzame rijlessen!

Het was prima

Alles verliep goed als er wat was konden we dat oplossen.

erg prettig

BE rijbewijs gehaald. Goeie opfrissing van de regels. dank je wel.

Fantastisch!

Ervaren instructeurs die goede heldere uitleg geven goed met je mee denken betreffende hoeveel lessen je nog nodig hebt.

Leuke lessen gehad en veel geleerd.

Discreet

Mijn instructeur (willem) heeft mij vanaf het begin rijles gegven en ben erg tevreden over de manier van les geven. Aangezien hij vrij direct is en zegt waar het op staat is alles snel duidelijk voor mij geweest. Ook fijn dat ik voor het examen 5 dagen voor aanvang elke dag heb gereden. Kortom een fijne ervaring met van Buuren en Willem

Super behulpzame mensen

Super net en mooi wagen park Behulpzame mensen Top bedrijf

Een ontzettend leuke en goede rijinstructeur!

Altijd goede en gezellige lessen gehad van Michael.

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.