Fantastische lessen door een zeer bekwame instructeur, Thomas.
Thomas heeft mij lesgegeven voor mijn motorrijbewijs.
Hij is altijd bijzonder geduldig en geeft je alle ruimte en tijd om te oefenen.
Hij legt heel geduldig de oefeningen op verschillende manieren uit, hij doet ze voor en laat ze je ervaren door je bij hem achterop te laten rijden.
Thomas heeft mij erg geholpen bij mijn angst om te vallen en mijn angst voor het examen doen. Hij heeft een hele kalme stem en neemt rustig de tijd om al je vragen grondig te beantwoorden. Thomas heeft de kracht om je te overtuigen van je eigen kunnen. Hij ziet verbeteringen waar jij deze nog niet ziet.
Ook bij het rijden op de weg is Thomas heel rustig aanwezig. Hij vertelt duidelijk wat hij van je verwacht en geeft je de tijd om verbeteringen door te voeren. Ook hier gebruikt Thomas weer verschillende methodes om je de technieken aan te leren. Zo neemt hij bijvoorbeeld de tijd om de rijlijnen uit te tekenen tijdens een rit.
Ook bij het rijden op de weg heb ik aangegeven dat ik hoge spanning voel voor mijn examen. Hij kon hier wederom waanzinnig mee omgaan en bood me zelfs een extra rijles aan. Dit vond ik een prachtig gebaar want Thomas werkt hard en veel. Hij heeft een hele volle agenda maar weet toch tijd voor je te maken als je aangeeft dit nodig te hebben.
Naast de rust in zijn stem en de tijd die Thomas voor je neemt, is het ook een grapjas. Dit geeft mij het gevoel dat het vooral heel leuk is om motor te rijden. Hij heeft oprecht onwijs veel lol in zijn werk en hij schroomt niet om dit aan je te laten merken en met je te delen. Hij is altijd in voor een grapje en een lach.
Kortom: niets dan lof voor rijinstructeur Thomas! Hij heeft mij geholpen mijn motor droom te realiseren en dat ook nog eens op de meest prettige manier die ik me voor kan stellen.