Goede rijschool

Fijne rijschool met goede instructeur, Gerine bedankt streng, recht door zee, Wel steeds met een vriendelijk gezicht, maar daardoor zal ik bij het rijden nog aan haar punten denken. Alles wordt genoemd en steeds herhaald, ik vond dat fijn. Ik wist niet dat er zoveel rotondes zijn in omgeving Ermelo, maar zo leer je het goed. Ik ga nu lekker rijden mooie reizen maken genieten. De dames aan te telefoon ook top bedankt . Mooie app met je lessen op een rijtje. Je kan hier gerust heen, doen.....

Ontspannen

Na het behalen van mijn theorie kon ik al snel terrecht bij Nina. Na al die gezellige en vooral leerzamen lessen heb ik in een keer mijn examen gehaald!

Prettige sfeer met veel humor les gehad!

De instructeurs voor zowel de theorie als praktijk zijn positief ingesteld! De praktijklessen waren keer op keer met humor gevuld zonder de serieuze toon voor de rijinstructie te verliezen. Ze weten waar ze het over hebben. Ik heb dit als zéér prettig ervaren.

Rustige en fijne manier van leren rijden!

Fijne rijschool! Heb op een hele fijne en kalme manier leren rijden! Super rij-instucteur

Alleen maar gezellig

Ik heb door Arthur heel veel ervaring gekregen in de auto. Vaak een grapje, maar ook serieus.

Gewoon goed !

In een keer geslaagd!

Duidelijke informatie en instructies

Mijn BE gehaald in een dag opleiding bij Frank Captijn. Duidelijke instructies, fijne instructeur!!! Verder superfijne rijschool

Ervaring bij Ermelo van buuren was top medemogelijk gemaakt door rij instructrice Tamar

Goeie ervaring met de planning in Ermelo en de rijlessen bij Tamara in Ermelo. Het is niet aan te raden in zwolle

Een goeie ervaring

Het waren informatieve en leuke lessen met Alan.

Leuke ervaring

Had het altijd naar me zin tijdens het rijlessen. En de instructeur is ook goed streng op de momenten waar nodig was. Al met al een aanrader!

Goede begeleiding

Ik ben heel goed begeleid tijdens de rijlessen en extra aandacht voor de punten die nog werk nodig hadden.

Super goed

Ik vond de lessen super leuk en goed. Yuri heeft veel over voor zijn leerlingen. Ik ging altijd met veel plezier lessen.

Hartstikke goed!

Het was super leuk om te lessen bij Van Buuren. Goede kwaliteit van de informatie en de praktijk tegelijk. Veel plezier gemaakt en het lijkt me een leuk team van collegas onder mekaar. Erg blij met m’n keuze voor Van Buuren!

super rijschool van administratie tot instructeurs

super leuke en leerzame dag tijdens het lessen enorm veel geleerd helaas was er iets fout gegaan met examen maar ongelofelijk snel en goed opgelost ik wil het complete team/bedrijf complimenteren met de kwaliteit en energie welke jullie uitstralen ondanks dat deze rijschool niet in de buurt van mijn woonplaats zou ik zo weer teruggaan

Fantastisch rijschool !

Fantastisch rijschool vooral me rijinstructeur Heb veel dingen geleerd van hem ! En zou het altijd onthouden dankjewel Bernard !

TOP

goed advies! Fijne instructeurs

professionele rijschool die zijn verwachting waar maakt.

De bus is ligt verouderd en er branden wat lichtjes op het dashboard maar je kan er prima in leren wat je moet weten om te slagen. Mijn instructeur Andre is een mooie vent en hij heeft er alles aan gedaan om mij te leren wat ik moest weten. Ik ben voor alle toetsen in 1 x geslaagd. De aanwijzingen zijn soms wat tegenstrijdig met elkaar maar als je om verdere uitleg vraagt dan wordt het mij duidelijk in ieder geval. ik ben voornemens om ook het vrachtwagen rijbewijs te gaan halen en dat ga ik weer bij van Buuren doen. Dus een goed teken denk ik.

Super leuke rijlessen gehad!

Mega snel kon ik in januari terecht bij Van Buuren. Dankzij Julia de Leef een super leuke tijd met mega goede rijlessen gehad; zelfs in één geslaagd voor het B. Enige minpuntje was contact met het kantoor; daar liep wel vaak wat mis. Maar dan nog: Van Buuren en dan voornamelijk Julia - aanrader!

Leuke en leerzame lessen

Ik vond de lessen van Nina leerzaam en leuk.

Bijna net zo goed als mijn ervaring in de kolenmijnen.

Ik heb mijn opleiding bij van Buuren als zeer aangenaam ervaren. Alles is voor mij altijd duidelijk uitgelegd en ik ging met zekerheid het examen in.

Fijne instructeur

Rijles gehad van Bernhard voor vrachtwagen instructie. Goed voorbereid

Goeie rijlessen met een goeie instructeur

De rijlessen zijn goed met goeie feedback als je een fout maakt. Je hoeft niet bang te zijn om een fout te maken, want van fouten leer je en dat word goed tegen je gezegd. Ik heb als rij instructeur Willem Teunissen gehad. Ik heb echt een leuke tijd in de auto gehad. Veel gelachen maar ook vooral veel geleerd. Door hem zag ik er niet vaak tegenop om te gaan rijden of iets. Ik heb ook door Willem veel zelfvertrouwen gekregen. Ik heb een fijne tijd gehad!!

Perfect, zowel administratief maar vooral vanuit de instructie en voorbereiding op het rijexamen

Van Buuren Opleidingen is in staat om organisatorisch en administratief zaken goed te regelen. Daarbij trof ik het enorm met een geweldige instructeur die mij goed heeft voorbereid op een geslaagd examen.

Alles word goed en duidelijk uitgelegd

Goede begeleiding en duidelijke instructies

Goede en leukenrijschool

Een aardige rijinstructeur en leuke tijd. En veel geleerd over autorijden

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.