Beste rijschool!

Beste rijschool van Nederland! Erg leuk bedrijf, zeer vriendelijk personeel! Veel plezier met lessen, en enorm snelle service!

Hele leuke lessen, genoten van het rijden

Met instructeur tinus heb je altijd wel een goeie les, Lachen, serieus, en plezier in zijn vak! Ik ben dik tevreden!

Prima, wat je mag verwachten

Prima dagopleiding, precies wat ik verwachtte.

Van Buuren Opleidingen verzorgt een doordachte, effectieve en leuke rijopleiding E na B.

Ik heb bij Van Buuren Opleidingen mijn aanhanger-rijbewijs gehaald. De lessen waren doordacht en leuk en vormden een perfect passende voorbereiding voor het praktijk-examen. Ik kan het volgen van een rij-opleiding bij Van Buuren van harte aanbevelen !

Je wordt aan het lijntje gehouden

Ik had mijn rijbewijs voor de motor al maar moest toch lessen buiten het pakket bij kopen ondanks dat je te horen krijgt dat je al goed kan rijden. (Dit om volledig cat A te krijgen) Bij avb lessen kreeg de tweede leader alle aandacht, omdat ik " het toch al kon" ga maar wat oefeningetjes doen kijk maar... Was het antwoord.

Fijne rijschool

Alles goed geregeld en fijne instructeur (allan) altijd netjes op tijd en gezellig een praatje maken

Fijne rijschool

Alles goed geregeld en fijne instructeur

Super goede rijlessen en instructies

Goede uitleg in de auto en rustige uitleg en begripvol

Helder en duidelijk

In één keer geslaagd voor CE dankzij de goede instructeur.

De spoedcursus is mij goed bevallen, blokken van 4 uur zijn fijn. Binnen een aantal weken alle lessen en het examen gehad, zeer tevreden.

Superrijschool die mij mijn vertrouwen in het rijden weer terug heeft gegeven.

Ik heb al een aantal keer rijles gehad en examens gedaan bij andere rijscholen, maar zonder positief resultaat. Ik was het vertrouwen in mijzelf kwijt geraakt. Dit is helemaal gedraaid toen ik les had bij Nina. Ze heeft met veel geduld en liefde mij het vertrouwen in mijzelf terug gegeven met een rijbewijs als resultaat! De lessen waren informatief, persoonlijk en altijd een feestje. Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Nina. Een aanrader voor iedereen en specifiek voor mensen die het vertrouwen in zichzelf kwijt zijn geraakt.

Goede rijschool

De rijlessen zijn erg fijn en goed. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als leeeling wilt. Het is alleen wat aan de prijzige kant alleen je krijgt er wel veel voor terug. Helemaal top!!!

Vanaf het begin was Julia al heel rustig en vertelde ze mij rustig wat ik wel en niet kon doen. Elke dag was het anders en zorgde Julia ervoor dat er genoeg uitdaging was. We hebben veel gelachen maar ook zeker veel geleerd, ik ben heel blij met de manier van leren bij Julia. Ondanks dat er fouten werden gemaakt, vroeg Julia rustig wat er fout ging en waarom het fout was en hoe het beter kon, als ik het niet wist vertelde Julia rustig waarom het fout ging en wat ik beter heb kunnen doen. Daarna gingen we het aanpassen in de lessen en heb ik de fout nooit meer gemaakt. Julia zorgt er voor dat je als leerling rustig de weg op kan en gaat wennen aan het CBR rijden.

Wel gezellig

Veel gelachen met en om Arthur, maar toch ook leerzaam.

Prima voor elkaar

Alles was goed geregeld en duidelijk. Fijne instructeur

Goede tips gekregen

Door goede uitleg en een kalme instructeur heb ik een geslaagde dag gehad

Leuk gehad en alles altijd goed voor elkaar

Communicatie was altijd goed en rijlessen waren leerzaam en gezellig

Super!!

Goede begeleiding zowel in theorie als praktijk. De theorie vind ik vaak wat lastiger maar werd hier zeer goed op het examen voorbereid waardoor beide keren in 1x geslaagd.(geven goede adviezen/tips). Ook mijn rij- instructrice was rustig en relaxed, geeft goed les en vraagt ook jou waar je aan wilt werken, als je iets nog lastig vind. Zowel de dingen die goed gaan als de dingen waar je nog iets meer moeite mee hebt worden benoemd en aan gewerkt waardoor je zelfvertrouwen groeit. Helaas niet in 1x geslaagd maar dit lag vooral aan mij zelf (zenuwen niet onder controle kunnen krijgen), ook hiervoor goed advies gekregen waardoor nu wel mijn C1 in de pocket! Iedereen is erg vriendelijk en meelevend en alles werd prima geregeld zowel via mail als telefonisch goede contacten en snelle reacties. In een woord Super!!

Voor trevelijk

Goede uitleg en gezellig

Chapeau !

Erg goed! Er was wat onduidelijkheid over wanneer de factuur werdt gestuurd & wanneer deze betaald moest worden. Vandaar de 4,5 ipv 5 sterren. De rijlessen waren erg leerzaam, geen romslomp, gewoon rijden. Zoals het hoort!

Hele goede rijschool, heel klant vriendelijk!

In 1 woord slecht!

Slechte communicatie, geen reacties op eerder verzonden mail en ze lopen achter met de administratie waardoor er onjuiste facturen worden verstuurd. Voor ons geen aanrader!

Gezellige serieuze shit

Tijdens de lessen was het gezellig. Ook werd er geleerd, maar op een leuke manier.

Leerzaam en heel gezellig!!!

Ik begon onzeker met niet heel veel controle over de auto. Serkan heeft mij geleerd hoe ik vooral besluitvaardig werd in het verkeerd en dat ik minder onzeker moest zijn en in mezelf geloven. Doordat ik mijn scooter rijbewijs had gehaald had ik al wat verkeersinzicht en daar kreeg ik regelmatig complimenten over wat erg motiverend werkt. Ik heb heel veel geleerd bij serkan en hij maakte elke les een leuke, gezellige en vooral leerzame les. Toen het examen bijna was heeft serkan mij vooral veel zelfvertrouwen gegeven waardoor ik het examen in 1 keer heb gehaald!!

Geweldig en relaxt

Heb mijn BE behaald met een dagopleiding. Erg goede begeleiding van mijn instructrice. Heel rustig en gezellig. Zeker een aanrader!!!

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.