Goede begeleiding gehad.

Ze hebben me goed leren veilig rijden in het verkeer.

Ervaren en kundige instructeur

Goede duidelijke en snelle communicatie met de administratie. Goeie instructeur die duidelijk weet waar hij mee bezig is.

Uitstekende rijlessen gehad

super

ik heb een super goede ervaring met van Buuren. Fijne lessen en een goede instructeur

perfecte rijschool met vakmensen

goede instructeur als je raad en advies opvolgt slaag je gewoon!

Vlot en snel mijn C rijbewijs gehaald

Goede begeleiding zowel praktijk als theorie, flexibel in tijden, fijn in omgang

Mooie ervaring leuk en leerzaam mooie vrachtauto

Mooie nieuwe Scania v8

Fijne rijlessen.

Duidelijke uitleg en goeie instructies.

Vanaf het begin tot eind goed geregeld. Judith die alles in goed overleg inroostert, theorie blijft altijd iets saaier maar de docenten blijven je erbij houden. En de rijlessen bijTinus waren ronduit goed. Hele toffe kerel.

Goede lessen gehad

Ik had een goede rij-instructeur,die niet teveel aan-en opmerkingen had .Daardoor kon ik mijzelf ontplooien en ging het lessen uitstekend ,gevolg geslaagd .

Gezellig en leerzaam

Julia was een fijne instructrice om te hebben. Stelde mijn altijd op gemak en gaf goede feedback. Had een goede klik met haar.

Super fijne ervaring!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Vanbuuren, instructrice stelde mij op mijn gemak en gaf goede begeleiding en uitleg!

Het was een hele belevenis

Mijn ervaring met van Buuren als rijschool was zeer bijzonder. Mede doordat ik 4 rijinstructeurs heb gehad. Enerzijds werd ik er flexibel door anderzijds gaf het ook wel onrust . Toch is het allemaal goed gekomen en ben ik blij dat ik bij van Buuren heb kunnen afrijden, mede door mijn laatste rijinstructeur.

Goede rijschool, fijne instructeurs.

Ik heb mijn lessen erg fijn ervaren. Van Buuren heeft fijne autos en instructeurs die deskundig zijn, maar ook van een praatje en grapje houden. Begeleiding is duidelijk en wordt op jou aangepast. Erg tevreden dus.

Super fijne ervaring

Fijne ervaring bij van Buuren, geeft goed les en ik voel me erg op mn gemak!

Fijne rijschool, goede begeleiding.

Ik heb mijn rijlessen als erg prettig ervaren. Goede begeleiding gekregen.

alles tot in de puntjes verzorgd, voortraject maar ook de gehele begeleiding tijdens de lessen.

Zeer professioneel, maar wel leuk. Je wordt op alle fronten gerust gesteld, waardoor je ontspannen je examen in kunt gaan. (en uiteraard geslaagd.)

Kon niet beter

Na 2x gezakt te zijn, overgestapt naar van Buuren. Gelijk een goede klik met de instructeur, wat ik voorheen niet had. Heel veel aan de lessen gehad en daarna in een 1x geslaagd. Kortom een aanrader!

Goede instructeur

Gezellig en leerzaam

Mijn rijlessen waren enorm leerzaam ik kreeg van nina altijd goede feedback als iets goed ging maat natuurlijk ook op fouten die ik maakte . Er was altijd een goede sfeer in de auto waardoor ik het rijlessen altijd erg plezierig heb ervaren .

Super aardige instructeur, we hadden gelijk een goede klik

Tijdens de lessen was het altijd erg leuk en gezellig met Arthur. Hij geeft duidelijke instructies en is goed in zijn werk.

Goed en leuk

Gezellige instructrice en goede les

Erg goed, je wordt goed begeleid.

Ik heb een erg goede ervaring gehad, ik werd goed begeleid tijdens de lessen en omdat alles snel moest bij mij is alles in korte tijd goed geleerd.

Top, goed en snelle service

Zeer goed, zowel per mail als telefonisch, in dit geval met Judith, zeer professioneel, maar ook gezellig. Niets is te veel, en op alles weet ze antwoord, en regelt het ook

Een fijne instructeur om ervaring mee op te doen.

Kalme en aardige instructeur die mij op een fijne manier naar de examens gebracht heeft.

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.