Antonia is een erg goede instructrice met hart voor haar vak

Ik heb meer geleerd dan alleen hoe ik moet rijden met een E combinatie. Er is goede aandacht besteed aan het waarom bepaalde handelingen beter zijn. Ik heb meer inzicht gekregen in het verkeer. Het was plezierig, leuk en vooral leerzaam.

Duidelijk en leuke lessen

Ik Heb bij van buren 2 maand gelest. Ik heb al mijn lessen gezellig gehad met Juri. Hij weet zich goed aan te passen naar zijn leerlingen.

Top!

Mijn ervaring met Laura was erg leerzaam en leuk! Ik heb veel geleerd en het heel gezellig gehad. Na een wat moeizame start zit ik nu vol vertrouwen in de auto. Laura leert je op een leuke en goede manier hoe alles werkt. Als je nog opzoek bent naar een instructeur / instructrice, is Laura zeker een aanrader!

Goed!

Het gehele proces is goed

Het was een top ervaring!

Door mijn rijlessen met Laura heb ik meer ontwikkeld dan dat ik zelf had gedacht. Ik heb mij niet alleen ontwikkeld in het rijden maar ook persoonlijk. Zo heeft Laura er voor gezorgd dat ik veel meer zelfvertrouwen heb en om minder negatief te denken. De lessen met Laura waren altijd leerzaam en productief. Ik zou Laura daarom ook zeker aanbevelen!

Ik heb leuke en gezellige lessen gehad.

De lessen met Arthur waren erg gezellig. Hij heeft mij veel dingen geleerd. Elke les vroeg hij ook aan mij wat ik wou doen en dat deden we dan ook.

Leerzame lessen

Laura is erg flexibel. Ze past zich aan, aan jouw tempo. Ik heb rijles gehad van Laura en het was erg leerzaam om bij haar te lessen.

Prima rijopleiding

Goed en geslaagd

Goede lessen

Prettige lessen met een instructeur die rustig is wat mij heel erg heeft geholen.

Geslaagd

Prima gezellig

Ik ben vrij laat met het halen van mijn rijbewijs en heb bij andere rijdscholen in het verleden veel pech gehad. Maar met Julia liep alles als een trein. 6 november eerste les, 6 december rijbewijs! Ontzettend bedankt voor de strakke begeleiding!

Prima service maar veel te duur

Leuke instructeurs met verstand van zaken, echter zijn de lessen duur per uur en ben je een deel hiervan kwijt aan administratie. Faciliteiten zijn ook in orde maar al met al is het de prijs in vergelijking tot de concurrentie niet waard.

Tijdens mijn rijlessen ben ik heel goed begeleid en geholpen.

Vanaf de eerste dag dat ik John ontmoette heeft hij mij zoveel mogelijk geholpen om zelfstandig te kunnen rijden, bij fouten vangt hij het ongelofelijk goed op en laat hij je zelf je fouten inzien en er van leren. In het kort is mijn hele ervaring van les 1 tot het examen is erg positief.

Het is echt een super leeraar. Hij leerd je met lol en het is vooral niet saai. Promotie kan er bij hem makkelijk bij want hij kan mensen goed inschatten en goed uitleggen en je kan alles bij hem kwijt👻😇

Prima rijschool.

Rij instructeur was erg fijn! Snapte goed wat ik nodig had met betrekking op de lessen. Contact met de rijschool verliep echter iets minder. Theorie cursus was ook erg fijn. Al met al zeker aan te raden.

Super fijne lessen

John was altijd scherp. Elk foutje werd opgemerkt, dit zorgde ervoor dat je hier scherp op werd. Fijne kerel, nooit gedoe. Al met al zeer tevreden!

Gezellig leerzaam

Ik zag een beetje op tegen het beginnen met lessen, maar die spanning was al snel weg. Ik heb oprecht genoten van de lessen, ook enorm van het gezang van Arthur. Ik ga Van Buuren zeker aanraden!

Wordt goed geholpen als je spanning hebt.

Veel geleerd werd goed geholpen. John is heel aardig en helpt je goed.

Goede en fijne instructeurs, Goede inschatting van het aantal benodigde lessen.

C en CE mogen halen binnen een korte periode. Kundige instructeurs die altijd in zijn voor een grapje en dat maakt het een fijne sfeer, zelfs wanneer je "onder spanning" toch even moet presteren om je papiertje te halen.

Elke les leerde ik weer wat nieuws

In september begon ik met rijlessen bij Laura. Er was altijd ruimte voor vragen en aan het begin van de les was er een duidelijk plan wat we gingen doen. Elke les was er altijd wel wat nieuws wat ik leerde. Laura is flexibel qua lestijden en had altijd een positieve benadering. Hed echt het idee dat we samen naar het praktijkexamen toe aan het werken zijn Fijne en leerzame rijlessen.

Ik had een gezellig en veilig gevoel tijdens het leren rijden.

Arthur heft er veel verstand van. maar nog belangrijker hij kan zijn kennis goed overbrengen. Ook is hij niet snel op zijn mondje gevallen maar dat ben ik gelukkig ook niet.

Goeie rijschool veel geleerd

Instructeur geeft goede uitleg en er is ook tijd voor een grap.

Fijne en gezellige lessen

Fijne en gezellige lessen, met goede begeleiding

Prettige rijschool met bijzondere instructeurs.

Via een rijschool in mijn woonplaats werd ik verwezen naar Ermelo; daar zou Van Buuren zitten, die heel goed zou zijn. Er werd snel, telefonisch, een in-test in de agenda gezet en voor dat ik het wist zat ik in de vrachtwagen met Beert. De in-test verliep goed en ik kon aan de slag. De voorlichting over het traject en de kosten was goed en ik mocht 24 uur met Beert op pad. Ik heb hem ervaren als een bijzonder scherpe en vooral duidelijke instructeur. Daarnaast was het: Ontspannen waar het kon, alert waar het moest. Ook een gedeelte van mij code 95 opleiding heb ik met een collega van Beert gedaan. Zelfde laken een pak. Heel ontspannen, maar als het moest " superscherp". Kortom: goede lessen gehad en zeer aan te bevelen. (En meteen geslaagd)

Superfijne rijschool

Veel geleerd tijdens mijn opleiding. Medewerkers denken goed mee en hebben erg veel geduld. In 1x geslaagd! Mocht ik ooit nog een opleiding willen doen, weet ik jullie te vinden.

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.