Ontspannen leren rijden met ervaren coach (Willem)

Zeer prettige lessen gehad met Willem! Veel geleerd en in één keer geslaagd :)

Goede rijles en examen in 1 keer gehaald.

Mijn rijlessen bij van buuren heb ik prettig ervaren. Ik heb veel geleerd en ben erg blij dat ik van buuren heb gekozen. Shout out naar wim, dankzij hem heb ik mijn examen in één keer gehaald

Een goede ervaring

De rij opleiding zit goed in elkaar, goede uitleg en begeleiding. En een goeie ,gezellige instructeur.

Rijlessen met John waren goed. Goede begeleiding.

Duidelijk en heldere instructie

De instructeur gaf duidelijke en heldere instructies waarmee ik mijn voordeel kon doen.

Leuke en gezellige tijd gehad, veel dingen geleerd

Betrokken en enthousiaste medewerkers en instructeurs

Zowel de theorielessen als de praktijk(bus/D) werden met grote betrokkenheid, vakmanschap en enthousiasme gegeven. De informatievoorziening door de planning was eveneens top.

Goede communicatie vooraf. Lestijden redelijk kunnen bepalen.

Het totaalplaatje was goed!! Duidelijke info vooraf en lessen waren goed gegeven door ervaren instructeurs!

Leuke dag

Pittig dagje rijden maar zeer zeker leerzaam, goede uitleg over verschillende dingen wat bruikbaar is bij het examen.

Prima geregeld en afgehandeld

Bij van buren was ik nog nooit geweest ,maar is mij goed bevallen . Alles liep goed het lessen uitleg verkeer situaties en dergelijke dingen .

Gezellig,goede uitleg en er samen voor gegaan!

Gewoon goed Gezellig en ze nemen de tijd voor je

Via de telefoon werd ik snel en goed geholpen, er werd met mij mee gedacht en daar door kreeg ik een positief gevoel. Bij aankomst op de rijschool trof ik al meerdere rij instructeurs aan behalve de mijne, deze kwam precies om 08.05 aan en moest toen nog zijn documentatie in orde brengen. Tijdens de rijles heb ik niet veel tips gehad waardoor ik mijn voertuigbeheersing heb kunnen verbeteren, maar alleen heb geleerd wat de examinator wil zien. Vlak voor het examen begon de instructeur op eens gehaast te doen wat bij mij niet in goede aard viel.

De instructeur is een topper!

Geduldige uitleg en goede feedback

Ik had veel moeite met rijden er werdt goed mee geholpen.

Goede lessen, voor de rest slecht geregeld in de omgang.

De lessen waren goed en ook zinvol, maar in mijn eerste poging tot mijn praktijk examen te halen is Van Buuren mij verre van tegemoet gekomen. Er had goed gecheckt moeten worden of mijn brommer (scooter) in orde was. Er werd mij verteld dat ik al gezakt was voordat ik merkte dat mijn spiegels niet in orde waren, maar om een duidelijk beeld te schetsen: tussen mijn eerste en tweede poging tot slagen is er niks veranderd in mijn rijvaardigheden ik heb in de laatste 2 uur proefrijden voor mijn 2e praktijkexamen niks nieuws opgestoken en ook niks anders gedaan in mijn examen, oftewel het is volledig te verwijten aan mijn brommer die niet in orde was. Na de eerste poging tot slagen en mijn klacht is er geen vergoeding, excuses of dan ook maar iets van een eerdere mogelijkheid gekomen om af te rijden. Al met al dus zeer ontevreden.

Goede en duidelijke hulp

Goede ervaring met rijlessen. Goede manier van hulp tijdens rijlessen. Duidelijk, wat ik fijn heb ervaren.

Super fijne instructeur ,blijft altijd relaxt

Super goede lessen gehad bij jullie,als ik stress had/heb bewaard hij de rust en dat heb ik nodig super fijn!

Slecht

Als eerste betaalde we voor 10 terwijl we 9 uur leste Als 2de mijn opa en ik zijn in januari 2019. Naar jullie geweest. Toen gonie stopte dat we een wat oudere instuctuer wouden werd niet naar geluisterd en kregen een van 2 jaar ouder toen gezakt nu 2 van een stuk ouder en geslaagd kortom vreemd

Efficient

Ik heb nu 36 uur gelest bij van Buuren. Pakket wordt aangepast naar eigen behoefte i.c.m. inschatting instructeur. De lessen bij Laura waren intensief, maar efficiënt. Ontzettend veel geleerd tot nu toe. Win or learn, never lose!

Goede rijlessen

Ik heb deze rijlessen goed ervaren. Erg fijne lessen gehad en was gezellig in de auto!

Top rijschool!

Goede leerzame lessen gehad.

Professioneel

Erg goed geholpen met mijn E rijbewijs. In een dag gehaald.

Na 5 keer gezakt voor théorie mondeling geadviseerd en toen wel geslaagd voor de scooter. Super bedankt

Hele fijne lessen en een goede rijschool

Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn rijlessen en vond het altijd heel gezellig. Door omstandigheden na een paar maanden geswitcht naar Julia en heb een hele fijne tijd met haar gehad. Communicatie was altijd goed en ik heb veel zelfvertrouwen van haar mee gekregen. Ik vond de lessen ontzettend prettig door de combinatie van gezelligheid en professionaliteit. Ik raad Van Buuren daarom ook zeker aan als rijschool!

Hele fijne lessen met een super instructrice

Ik mocht mijn lessen volgen bij Julia. Daar was ik heel blij mee want zij heeft mij het zelfvertrouwen achter het stuur gegeven dat ik nodig had. Ze bleef altijd rustig en daardoor ging het snel beter. Ik heb een hele fijne tijd gehad en dankzij de fijne lessen kan ik nu zelf de weg op. Mijn keuze voor vanbuuren was een goede keus. Alles werd netjes en snel afgehandeld. De communicatie is helemaal prima. Ik heb geen klagen gehad. Ik kan iedereen van buuren aanbevelen en dan zeker om samen met Julia te gaan rijden, dan haal je je rijbewijs zeker weten. Super bedankt!

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.