Gewoon goed

Prettige lessen gehad

Een algemene leerervaring

Ondanks dat ik geen getalenteerde rijder ben, heb ik veel over mezelf kunnen leren tijdens de rijopleiding.

Mijn ervaring met de rijschool en instructeur was goed

Ik heb een goede tijd gehad bij deze rijschool. De instructeur was rustig en nam alle tijd om alle zaken goed en rustig door te nemen met mij. De rijschool staat open voor je prive leven zoals werk of school wat ook gewoon doorgaat dat zie je terug in een goede plannen qua lessen en examens. Ze doen er alles aan om je zo snel en zo goed mogelijk door het proces heen te helpen ook als het in hun eigen tijd is of op dagen dat de instructeur eigenlijk geen lessen geeft. Dit geeft een zeer flexible omgeving aan wat voor mij erg prettig was om het makkelijker te combineren met thuis dan wel werk.

Alles was goed uitgelegd en mijn instructeur was super aardig. Samen hebben we veel van elkaar geleerd. Er was super leuk om hier te zijn. Hartstikke bedank voor alles wat heb ik van jou geleerd Julia!!

Erg vriendelijke en meelevende instructeur. Sergan Gabin

Geeft me erg goed les en is eerlijk en realistisch.

3 maanden geleden begonnen aan mijn b rijbewijs, les gehad van Ronald. In 1 woord geweldig. Alles werd heel duidelijk uitgelegd, instructeur was altijd op tijd, en wist heel goed waar hij het over had. Binnen 3 maanden in 1x geslaagd. Van buuren heel erg bedankt.

Prima rijschool

Motor rijlessen gedaan met moderne motoren en rustige uitleg.

Leerzame lachende confrontaties

Met pijn in mijn hart neem ik na een tiental lessen afscheid van instructrice Laura, omdat ik vanwege persoonlijke omstandigheden voor nu overga op lessen in automaat. De lessen met Laura waren op maat, hard waar nodig en vooral ook begripvol en zacht daar waar op z'n plaats. Ook was er plek voor grappen en leuke gesprekken tussendoor. Erg geschikte rijschool en instructrice voor mensen met concentratiestoornissen en faalangst. Ook erg fijn en bijzonder, de grote flexibiliteit bij het inplannen en verschuiven van afspraken. Dankjewel Laura!

Plezierig

Ik heb heel veel plezier gehad in de rijlessen. De instructeur maakte grappen en maakte de lessen leuk en relaxed. Ook was hij heel goed in mijn fouten herkennen en op een vriendelijke manier het verbeteren. Hij was ook geïnteresseerd in mij en mijn leven en huisgenoten. Ik keek nooit tegen de rijlessen op!

Goede begeleiding

Goede begeleiding en mensen met ervaring.

Was super!

Top instructrice. Ik heb last van stress en paniek, maar Aline hielp mij rustig te blijven. Fijne en gezellige lessen.

Goede en professionele rijschool

Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij deze rijschool. Ze denken echt met je mee bij het plannen van rijlessen (aangezien ik stage/school had en ook verhuisd ben gedurende de opleiding). Ik heb veel gehad aan de begeleiding van de instructeurs, vooral Memik die ik kreeg na het vertrek van mijn eerste instructeur. Hierdoor heb ik beide examens onder zijn begeleiding in een keer mogen halen.

Fijn

De lessen waren erg duidelijk. Het doel van elke les werd van te voren verteld waardoor ik goed kon focussen op de onderwerp(en). Samen met Julia heb ik er leuke en leerzame lessen van gemaakt. En door haar manier van uitleggen en het advies/ tips die zij gaf is het gelukt mijn rijbewijs in 1x te halen. Zeker een aanrader

Goede begeleiding

John heeft me goed begeleid en mijn aandachtspunten weg gewerkt

Goede lessen fijne sweer

Rustige leerzaame lessen van nina door de lessen ging ik zelf verzekerd mn rij exsamen in

Geslaagd

Gehaald dankzij jullie dus positief

Fijne rijschool

Ik begon met een rij instructrice die in het begin een paar keer een stagiair meenam. Niet fijn als je net met rijlessen begint. Wegens persoonlijke omstandigheden kom deze instructrice op een gegeven moment geen les meer krijgen en kreeg ik een nieuwe instructeur toegewezen. Les krijgen van 1 en dezelfde instructeur was bij mij dus niet aan de orde!! Deze instructeur gaf goede lessen, was duidelijk en de lessen waren gezellig. Leerde hier uiteindelijk meer dan in het begin.

leerzame periode, welke geleid heeft tot de benodigde rijbewijzen.

Gedegen organisatie, vriendelijk, behulpzaam, gastvrij en van alle gemakken voorzien.

Super leuke en leerzame rijlessen gehad bij van Buuren.

Mijn rijlessen bij van Buuren zijn erg goed bevallen. De lessen met Nina waren altijd erg gezellig en leerzaam. Ze heeft me super goed geholpen en voorbereid voor het examen! Contact met van Buuren over bijvoorbeeld de planning ging altijd erg makkelijk. Ook waren de extra's zoals de pechtech cursus leuk om een keer te volgen. Top ervaring!

Super fijne rijschool

Duidelijk stap voor stap alles kunnen leren ener was altijd een fijne sfeer

De instructeurs gaven beide uitstekende instructies

Onderwerpen die minder goed gingen werden herhaaldelijk behandeld, speciale verrichtingen die nou langzamerhand goed gaan geven dan ruimte voor progressie van andere onderwerpen. Ęén keer te laat, maar die tijd kreeg ik weer terug.

Super goed. Gezellig en duidelijk.

Goede uitleg, rustig en duidelijk. Een gezellige tijd met mijn schoonvader Willem gehad. Veel geleerd! En beveel het zeker aan anderen aan.

Geweldig, mede omdat ik natuurlijk geslaagd ben.

Prima ervaring, deskundige en vriendelijke begeleiding en uitstekend praktijk materiaal.

Fantastisch

De lessen waren super. Met al mijn vragen kon ik bij Justin komen. Hij gaf mij goede adviezen en tips. Ik zal Justin aan iedereen adviseren.

Toplessen gehad!

Ik heb ontzettend leuke en leerzame rijlessen gevolgd bij Nina. Ze is geduldig en erg goed in wat ze doet. Heel erg bedankt!

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.