Aan te bevelen aan anderen

Alles is zeer goed geregeld! Goede lessen en duidelijke uitleg!

Echt perfect rijschool om met hun in zee te gaan om je rijbewijs te behalen. ik raad zeker van buuren rijopleidingen te doen

Het rijden bij Van Buuren is erg leuk en ik heb veel geleerd.

Ik vond mijn rijlessen heel erg leuk. Mijn rijinstructeur was niet al te serieus, wat ik heel fijn vond. Toch heb ik in mijn spoedcursus alles wel snel geleerd en alles werd duidelijk uitgelegd. Al met al ben ik heel tevreden met de rijlessen.

Een professionele en plezierige ervaring met een geslaagd resultaat

Een professionele en plezierige ervaring met een geslaagd resultaat

Alberta is geweldig

Na heel veel gedoe bij mijn eerdere rijschool koos ik voor van Buuren. Ik heb met Alberta bij mijn eerste rijles nog met mijn opa en oma erbij gesproken dat mijn eerste ervaring met een rijschool negatief was. Alberta gaf aan dat van Buuren mij kon helpen met het behalen van mijn rijbewijs. Dit heb ik na 20 lesuren behaald, met behaalbare doelen kwamen we stap voor stap dichterbij. In ziekte van Alberta werd er toch vervanging geregeld. Ben heel trots met mijn rijbewijs en zo'n goede rijervaring door Alberta.

Goede rijschool met goede serves

Je kan altijd goed overleggen over alles. Ligt mooi centraal in zwolle Mijn ervaring is Laura een goede rijinstructeur

Goed!

De betalingen vond ik heel snel gaan op het moment dat je afspraak gemaakt werd kreeg je gelijk al de rekening zo ongeveer terwijl je de les nog niet gejad had. Dikke 10voor de motor instructeurs leuke lessen gehad ging er met plezier he

Zeer professioneel

Wordt goed begeleid en wordt duidelijk uitgelegd hoe je alles moet doen

prima rijschool

Ik was hier voor mijn E achter B prima rij leraar... en in 1 keer geslaagd!

Onpersoonlijk, massawerk, geldtrekkerij

Zeer slechte ervaring met van Buuren. 2 opleidingen gedaan, over beide zeer ontevreden. 3 verschillende instructeurs gehad, geen persoonlijke aandacht, weinig ruimte om lessen in te laten plannen, lange wachttijden. Klacht via CBR ongegrond verklaard omdat de rijschool onbereikbaar was voor het CBR en ze niet hebben teruggebeld. Belachelijk veel geld geïnvesteerd en 0,0 compensatie. Alles is te moeilijk en teveel. Wij sturen onze touringcarchauffeurs en aankomend personeel nooit meer naar deze rijschool toe.

Goede, duidelijke lessen met veel persoonlijke aandacht

Lessen bij Laura Wolfswinkel bevallen me heel goed. Ik heb hiervoor bij een andere rijschool gereden, maar daar kreeg ik niet de juiste instructies en duidelijkheid als bij Laura. Daarnaast is ze gezellig in de auto en les ik weer met meer plezier. Ze let op jouw persoonlijke behoeftes en aandachtspunten en dat vind ik erg prettig.

Lange aanloop, goede lessen met goed einde

Duo cursus E achter B afgenomen. Duurde wel behoorlijk lang voor er een examen datum bekend was. Dit was een combinatie van administratie en CBR. Cursus werd goed en helder gegeven.

Perfecte rijinstructeur en een hele goede service

Een enorm goede gestructuurde rijschool. Service is top evenals de instructrice. Goed lessen en een geweldige praktijkervaring

Snelle service, goede instructeurs

Snelle service, goede instructeurs

Je word goed geholpen en daardoor slaag je makkelijk

Het was goed gerelegd en fijn!

Leerzaam

Ik heb veel geleerd over autorijden en ben dan ook blij dat ik het examen heb gehaald en eindelijk zelf op pad kan met de auto. De instructrice die ik had kon ik goed mee overweg wat mede heeft bijgedragen aan het feit dat ik zo veel/goed heb geleerd.

goede rijschool met aardige instructeurs

Het was makkelijk rijlessen in te plannen en er is vriendelijk / aardig personeel. het enige minpunt: er waren soms meerde problemen met de les-auto. B.V.B. airco meerde keren kapot en rem bleef soms het laatste stukje vast zitten Voor de rest een goede rijschool!

Super!

In een korte tijd heb ik veel kunnen lessen elke week bij Laura Wolfswinkel. Bij de uitleg van de bijzondere verrichtingen heeft Laura het zelf eerst voorgedaan. Daar heb ik veel aan gehad. Ook was het elke keer weer gezellig en dat is ook belangrijk. Ben zeer tevreden over het algemeen.

Mijn ervaring is zeer goed!

Fijne communicatie vanaf aanmelden t/m slagen. De rijlessen waren voor mij duidelijk en fijn! Ik ben zeer tevreden; Bedankt!

Een prettige relaxte sfeer, maar duidelijk en goed

Ik heb ontzettend veel geleerd van mijn tijd bij van buuren. Ik heb mij er altijd prettig bij gevoeld.

Alles werd goed uitgeldgt

In zeer korte tijd geslaagd goede uitleg nemen de tijd voor je

Serieuze, leerzame maar ook gezellige lessen

De uitleg tijdens de lessen is duidelijk. Als iets niet goed gaat wordt dat ook duidelijk gezegd, zodat je er van kan leren en de volgende keer wel goed doet. Al met al, het was een top ervaring!

Een hele goede rijschool met heel weinig negatieve punten.

Zie bovenstaande

Erg fijne sfeer en goede leeraar!

Vanaf moment 1 veel vrijheid en keuze gehad in hoe ik het leerproces zou vormgeven. De sfeer was positief en vanuit dat uitgangspunt ook een heel prettige leerervaring gehad. Op naar het examen!

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.