Goede instructeur

Fijne rijlessen rustig en duidelijk

Goed, vriendelijk

Serkan is een geweldige instructeur, onwijs geholpen met faalangst. Veel geleerd, veel gelachen. Super!

Zeer duidelijke uitleg bij theorie en praktijk

Een goede organisatie en hele goede begeleiding . Ben elke les goed behandeld en heel veel geleerd . Ben vol lof over het personeel van van buren. Zal iedereen aan raden om les bij van buuren te nemen.

Fantastische rijschool!

Ik heb een fantasitsche tijd gehad bij Van Buuren. Nina heeft mij heel goed geholpen als instructrice. Altijd aardig, rustig en geduldig. Ze is super flexibel bij het inplannnen van de lessen. Gewoon top!

Vriendelijk, duidelijk en goede instructies.

Mijn ervaring is heel goed verlopen. De cursus verliep goed en de rijlessen ook. Het enige waar ik een beetje tegen aan liep waren de mailtjes. Sommige informatie klopte niet helemaal, maar je kan het altijd navragen. Verder geen problemen gehad.

Hele goede begeleiding.

Ik heb de communicatie met van buuren als heel goed ervaren.

Goede opleider. Fijne instructeur.

Nette rijschool die doen wat ze beloven.

Vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel Veel geleerd Alles goed en duidelijk uitgelegd

Top service

Vooral wil ik complimenten geven aan de instructrice antonia. Ze was zeer gedreven om je optimaal voor te bereiden op je examen. Top

Vriendelijke instructeur die je wilt helpen als je iets wat minder goed kan

Een goede ervaring met een goede en leuke instructeur die je op een leuke manier leert rijden. En je extra wilt uitleggen als je iets meer wilt weten of wat minder goed ging. Dank je wel John!

Leert je alles heel goed en legt alles op een fijne manier uit.

Zeer goed.

Zeer goede ervaring met deze rijschool, duidelijke communicatie en snel klantcontact bij vragen. Ook goede opzet van de manier van voorbereiding op de theoretische en praktijkexamens, in ons geval scooterexamen. Goede begeleiding.

Goed geregeld en doen wat ze beloven.

Het duurde even voordat ik kon starten met de opleiding, maar toen ik ertussen zat werd de gang er goed ingehouden. Ik vond het ook positief dat er veel persoonlijke aandacht was, zodat er rekening werd gehouden met mijn manier van leren.

Vriendelijk en behulpzaam

De lessen en de cursus waren prima, al was het wel eens lastig een hele dag concentratie te houden bij de cursus. Ook vond ik de online methode niet zo heel fijn omdat ik voor mijn gevoel sommige dingen er niet geleerd heb en omdat ik maar twee weken van tevoren kon beginnen.

Top instructrice

Nine is een goede instructrice die rustig jou alles speciafiek aan leert en bij spijkert

Fijne ervaring en rustige uitleg

Ik was vaak erg zenuwachtig maar ik voelde me op mijn gemak en alles werd altijd rustig uitgelegd. Bedankt John!

Hele goede en aardige rijleraar!

Hele goede en prettige lessen gehad. Nooit gezeur gehad met de rijleraar maar altijd gezellig gepraat en gereden. Heel erg bedankt!

Perfect! Meedenkend, kundig en vooral gezellig😀

Erg leuke en gezellige mensen bij van Buuren. Wordt goed meegedacht en en goede service geboden. Kundige vakmensen😀😀 Ook veel lol gehad😀 Bedankt voor alles!!

Vriendelijk en deskundig personeel, goede service en bereikbaarheid.

Mijn ervaring met Van Buuren is heel positief. De begeleiding en informatievoorziening door het hele les traject heen was goed. Het personeel is deskundig en vriendelijk. Er werd rekening gehouden en meegedacht met mijn privésituatie. Nadat ik de eerste keer was gezakt voor mijn examen, werd een creatieve oplossing gezocht waardoor ik op heel korte termijn een herexamen kon doen.

Persoonlijk, vakkundig en gezellig. Een team werknemers waar van Buuren trots op mag zijn!

Een grote onderneming en toch zo persoonlijk is al een prestatie op zich. Vakkennis en instructeurs waar je niet Alleen veel van kan leren maar ook zeker mee kan lachen! Wat mij betreft een team en een mentaliteit om trots op te zijn!

Duidelijk, warm en concreet!!

Wouter onwijs bedankt!!

Super!

beste rijschool! Ik heb 3 rijscholen gehad, en ik heb voor jullie gekozen omdat ik me gelijk thuis voelde. Ik vond altijd elke les leuk en leerzaam. Altijd vrolijk en soms streng maar wel onzettend veel dingen geleerd. Beste rijschool!💪

Goede sfeer en praktijk gerichte lessen.

Plezierige instructeurs. Goede sfeer en lessen gericht op de praktijk.

Personeel vakkundig, materieel in slechtestaa

Personeel was vakkundig en vriendelijk de auto was in zeer slechte staat. -Lekkeverstuiver, heel de dag uitlaat gassen in de kabine. -Kapotte airco, -geen automaat -1e versnelling was kapot -kalen achterbanden op de trailer. -auto had gebrek aan vermogen. Zelf de examinator heeft tegen mij en mijn collega zitten klagen over de staat van de auto! Ik zou jullie niet aanbevelen omdat jullie met slecht/kapot materiaal les geven!

goede tijd doorgebracht.

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.