Vriendelijk personeel

Instructeur heeft goede humor en is goed in zijn werk

Professioneel menselijk en kwaliteit in 1

Top opleiding gehad rijbewijs D met code95 met dank aan met name andre mijn instructeur altijd vrolijk en geinterresseerd in de cursist en fantastische duidelijke uitleg mijn dank is groot ook aan de dames achter de balie top nooit een minder vrolijk mens aangetroffen dus volgens mijn een prima werkgever en personeel

Prima service, goed geholpen

Van Buuren is een mooie rijschool. Als er vragen of problemen zijn dan word je goed geholpen. Ze denken met je mee

Goede begeleiding

Nina was een hele fijne instructrice, ik kon merken dat ze veel ervaring heeft en ze geeft professioneel les, duidelijke uitleg. Ik voelde me ook altijd veilig bij Nina in de auto. Het plannen van de lesssn ging soms wel wat moeizaam en er zijn ook relatief vaak en laat lessen uitgevallen wat voor mij wel vervelend was, ook omdat ik er soms al speciaal voor naar Zeewolde was gekomen.

Goede en rustige begeleiding

Ik heb goed gereden bij van Buuren en ik heb goede en rustige begeleiding gereden..

Vriendelijk personeel, makkelijk en snel contact

Contact met personeel: vriendelijk en behulpzaam. Meedenkend en kennis van zaken. zeer positieve indruk achtergelaten

Super goede ervaring, ze leren je alles wat je moet weten en oefenen meer met wat je moeilijk vind

Het was een super fijne ervaring!

Goede service en je word snel geholpen

Was een fijne instructeur die er echt voor ging en ze hielpen je met alles als het niet lukte

service is goed maar personeel zou wat meer kunnen sturen op wat er goed gaat.

in 1 dag mijn E achter B gehaald, maar de instructeur zit alleen maar opmerkingen te maken wat je niet goed doet, dat maakt je onzeker, als je een bijzondere verrichting doet die wel goed gaat zegt hij niks. Sturen op positieve dingen helpt om je zekerder te maken. als je alleen maar hoort wat je niet goed doet en 10 minuten voor examen nog een ingreep doet die in mijn ogen onnodig was, ga je denken dat je t nooit haalt, gelukkig wist ik dat ik best wel goed kan rijden en ook wel zou slagen als ik maar geen stomme fouten zou maken. dus het is ook gelukt. maar zeker jonge mensen die net hun eerste rijbewijs moeten halen worden zo heel zenuwachtig.

Super nuchter onspannen netjes en behulpzaam. Ook altijd een bakkie koffie dee ook wonderen. Ben zeer tevreden over.

als het wat minder goed gaat dat diegene die les geeft positief blijf

het mag allemaal wat menselijker

In 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs

Goede en relaxte instructeurs die me dus voor alle 3 motorexamens lieten slagen. Ook planning lessen ging bijzonder soepel ( app is handig)

Goed rijden

het was erg leuk en heb veel geleerd.

Goede service goede lessen

Pas examen doen als de instructeur denkt dat je het echt kan en leuke lessen top!

Vriendelijk zeer duidelijk netjes in de omgang

Echt top goede service ik werd netjes geholpen ik kom zeker terug

Een aardige instructeur maar het duurde echt langer voor ik praktijk kon doen dan vooraf werd verteld.

Super fijne rijinstructrice

Nina heeft mij goed begeleid in de lessen voor het examen. Hele fijne lessen en gezellige gesprekken gehad

Zeer behulpzaam bij vragen. Zeer vriendelijk kan niet beter.

Hele fijne rijinstructeur

Ik dacht eerst dat spoed opleiding wel 5 dagen zou zijn achter elkaar.. maar snap wel dat er meerdere leerlingen zijn. Ik ben over de lessen tevreden.

Prettige rijschool! Alles goed geregeld!

Geen tegenvallers gehad. De rijschool regelt alles goed, vooral de service is goed. De rijlessen waren erg prettig!

Een zeer bekwaam bedrijf en top service

Zeer klantvriendelijk en goede service

Goede instructeur en altijd mooi optijd

Goede rijschool om je lessen te volgen voor alle voertuigen

Super begeleiding!

Ik vond de lessen heel fijn. Alles word goed en rustig uitgelegd.

Goede instructeur, gezellige sfeer , begrip en vertrouwen.

Prima, ben geslaagd dus beter kan niet !

Hele fijne en ontspannen lessen, en vriendelijk personeel.

Ik heb heel veel aan de lessen gehad, en een leuke tijd gehad.

Marienhoef 11

3851ST Ermelo

Over Van Buuren Opleidingen

Van Buuren Opleidingen is een opleidingscentrum, dat zich al 60 jaar professioneel bezighoudt met het opleiden voor alle categorieën rijbewijzen, vakdiploma's, veiligheidscertificaten, nascholing vakbekwaamheid (Code95), intern transport, instructeurs-opleidingen, personeelsdiensten en maatwerk trainingen. Dagelijks zijn we bij van Buuren met ongeveer 100 professionals bezig met het opleiden en instrueren van mensen.